Halny
PRIDE FC Lightweight
2 tygodnie sygna? Jak tak to wchodzę jak Norek do Krawczyków.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
2 tygodnie sygna? Jak tak to wchodzę jak Norek do Krawczyków.
Szykuj się na Hendo bomby w sygnaturzeHalny: 1456441 said:2 tygodnie sygna? Jak tak to wchodzę jak Norek do Krawczyków.

niemiec przesylki ida dluzejTak się robi sig-bety, mothefuckerzy! Walka w niedziele, łycha 2 dni później u zwycięzcy. Pozdro @HeyPussyRUstillThere !
![]()
PS. @Gaara parówa.

Nie mam teraz kasy na alkohole, więc sygna albo ewentualnie poczekasz aż będe miał pieniądze ;) (chociaż w sumie to ty przecież stawiasz XD)Wchodzę. O gin! Będzie pite!
Alexander Gustaffson (Miszon) VS Jan Błachowicz (Masta) o dwa browary przy okazji jakiegoś zlotu, sygny przestały mnie interesować, alkohol nigdy nie przestanie
O dobrego burgera na zlocie!Alexander Gustaffson (Miszon) VS Jan Błachowicz (Makłowicz)
O sygnę
BRING IT ON!
Ale resztę też przyjmuję!
Nie mów że wierzysz w Janka :DO kurwa. Grube inby się tu dzieją.
Nie mów że wierzysz w Janka :D
biorę, o sygnę na tydzień pasi ?Janek (Solaris) vs. Gus (sawciu)
Cool.biorę, o sygnę na tydzień pasi ?
Jeszcze Nunes i Miocic :)Nie. Ale skoro mistrzami są Woodley, Bisping i Alvarez, to nic mnie nie zdziwi.

Niech będzie sygna.
Zmieniaj szybko na Hendo Bombę! Pasuje jak ulał do następnej walki :D
Ty masz Hendo bombę, trzeba trochę bardziej oryginalnieZmieniaj szybko na Hendo Bombę! Pasuje jak ulał do następnej walki :D