Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Może zamiast anulować przełożymy na później? Walka i tak się odbędzie;)Za daleko z rudym zaszliśmy żeby teraz odpuszczać:) Z bólem serca ale wchodzę.
Diaz (DickNiaz) vs McGregor (Masta Blasta)
@mateusz19191010
@HeyPussyRUstillThere
@Baton17
@Sedno
@MuraS
@Przemek
Panowie ktoś wchodzi z Diazem za RDA czy anulujemy?
Ja wchodzęZa daleko z rudym zaszliśmy żeby teraz odpuszczać:) Z bólem serca ale wchodzę.
@mateusz19191010
@HeyPussyRUstillThere
@Baton17
@Sedno
@MuraS
@Przemek
No na razie to trudno powiedzieć kiedy się odbędzie, więc po prostu do niego wrócimy w razie czego.Może zamiast anulować przełożymy na później? Walka i tak się odbędzie;)
okNo na razie to trudno powiedzieć kiedy się odbędzie, więc po prostu do niego wrócimy w razie czego.
Widzę, że Ci wakacje potrzebne:D@Masta Blasta ok, zakład nadal ważny.
No Rda byłem pewien. Diaz juz zaskakiwal z cerrone, johnsonem ale jest underdogiem nie ma co ukrywać. Ale jakby wygrał pomyśl jaką minę strzelisz z niedowierzania :DWidzę, że Ci wakacje potrzebne:D
Jak ktos ma pokonać CM to niech to będzie Nate Madafaka Diaz:DNo Rda byłem pewien. Diaz juz zaskakiwal z cerrone, johnsonem ale jest underdogiem nie ma co ukrywać. Ale jakby wygrał pomyśl jaką minę strzelisz z niedowierzania :D
Ja już mam za dużo na tę galę, ale proponuję aby Conor vs. RDA nie anulować i zostawić na przyszłość.Za daleko z rudym zaszliśmy żeby teraz odpuszczać:) Z bólem serca ale wchodzę.
@mateusz19191010
@HeyPussyRUstillThere
@Baton17
@Sedno
@MuraS
@Przemek
Pasuje ! Szykuj się na Pana z mojego awataru :)Awatar ze zwycięzcą pojedynku.
Jak chcesz. Dla mnie może zostać, chyba, że ty chcesz zrezygnować.
W takim razie zmieniam na Diaza i nasz zakład zostaje.Jak chcesz. Dla mnie może zostać, chyba, że ty chcesz zrezygnować.
Ok. W takim razie Diaz (Mr.Dirtytalk) vs McGregor (qFel) - sygna na miesiąc.W takim razie zmieniam na Diaza i nasz zakład zostaje.
Wszystko jedno
To w takim razie też zmieniam na Diaza i zakład zostaje. Tylko o co my mieliśmy zakład? O avatar?Wszystko jedno
No niech będzieTo w takim razie też zmieniam na Diaza i zakład zostaje. Tylko o co my mieliśmy zakład? O avatar?
Conor McGregor(michi972) vs Nate Diaz(Mr. Dirtytalk)
Diaz vs conor
Over 2,5 (HeyPussyRUstillThere) vs Under 2,5 (?)
Proponuję ban na zawsze ew 6 miesięcy jak ktoś nie chce na stałe.
A z chęcią wejdę, ale nie AŻ na 6msc bana na forum, za bardzo siebie cienię ten burdel :) Mogę wejść na miesiąc sygny z nickiem wygranego typu : DaminnN KRÓL czy co tam ustalimy.
Sygnatura na miesiac z wygranym tego pojedynku? Pasuje ? :)A z chęcią wejdę, ale nie AŻ na 6msc bana na forum, za bardzo siebie cienię ten burdel :) Mogę wejść na miesiąc sygny z nickiem wygranego typu : DaminnN KRÓL czy co tam ustalimy.
Pasuje !Sygnatura na miesiac z wygranym tego pojedynku? Pasuje ? :)
Powiem, że wchodzę w to :)A co powiesz o awatar na tydzień?