A kto to kurwa jest? xD
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A kto to kurwa jest? xD
michał buczek .A kto to kurwa jest? xD
Żałuję, że zapytałem.michał buczek .
Ale Ci spierdolił koncepcję sygny:(Żałuję, że zapytałem.
Mocno. Dobrze, że to tylko tydzień, a już jest wieczór :}Ale Ci spierdolił koncepcję sygny:(
Chcesz się odbić? UFC London?Mocno. Dobrze, że to tylko tydzień, a już jest wieczór :}
Mousasi?Chcesz się odbić? UFC London?
No ja też :D A co byś proponował, ale tak żeby mniej więcej 50/50 się szanse rozkładały.Nie rozumiem
Ja jestem za Gegardem jak coś
A chuj. Niech bedzie. Packalen(JWZ) vs Gouti (qFel). O sygnę czy avatar?Packalen (JWZ) Gouti (?)
cokolwiekA chuj. Niech bedzie. Packalen(JWZ) vs Gouti (qFel). O sygnę czy avatar?
To sygna. Nigdzie nie sprawdzałem. Zaufałem Ci na słowo :)cokolwiek
na wikipedii sprawdziłes czy na betsafe ze Gouti faworytem?
Ja mogę wejść bo widzę, że nie ma chętnych.Silva( DamiannN)- Bisping (?)
Ja chętny, post wyżej anulujeDiaz (DickNiaz) vs McGregor (???)
No kto jest chętny? @Masta Blasta ? Chyba jedyna okazja żeby zrobić sigbeta z Tobą, chociaż i tutaj nie jestem pewien...
lec gołJa chętny, post wyżej anuluje
Do czego to doszło, ze na Conora stawiam?lec goł

Sygna?Ja mogę wejść bo widzę, że nie ma chętnych.
do czego to doszło, że przeciwko Conorowi stawiam...Do czego to doszło, ze na Conora stawiam?![]()

Ty zawsze byłeś fanem Diazów, ja zawsze Conorhatedo czego to doszło, że przeciwko Conorowi stawiam...![]()

Moż być. Sygna na tydzień.Sygna?
Diaz(Mateusz)-McGregor (DamiannN)05.03.16r Nate Diaz (mateusz19191010) vs. Conor McGregor ( ? ) - awatar
Nikita Krylov (mateusz19191010) vs. Francis Barrosa ( ? ) - sygnatura
Awatar ze zwycięzcą pojedynku.Diaz(Mateusz)-McGregor (DamiannN)
Za daleko z rudym zaszliśmy żeby teraz odpuszczać:) Z bólem serca ale wchodzę.Diaz (DickNiaz) vs McGregor (???)
No kto jest chętny? @Masta Blasta ? Chyba jedyna okazja żeby zrobić sigbeta z Tobą, chociaż i tutaj nie jestem pewien...
Chuj niech stracę, podpis 2 tygodnie tak jak ostatnio. Wykrycie metabolitów marihuany u Natea po walce nie unieważnia wyniku.Za daleko z rudym zaszliśmy żeby teraz odpuszczać:) Z bólem serca ale wchodzę.
Diaz (DickNiaz) vs McGregor (Masta Blasta)
@mateusz19191010
@HeyPussyRUstillThere
@Baton17
@Sedno
@MuraS
@Przemek
Panowie ktoś wchodzi z Diazem za RDA czy anulujemy?