Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jak nie chcesz mu Rondy zabierać to proponuję daj mu do sygny@midern co chcesz, avatar czy sygnaturkę? wolałbym nie zabierać Ci Rondziska. :)
dobra, jebać, podoba mi się i to i to u Ciebie. :) odpuszczam!Juz myślałem, że zapomniałes Bajtuś :D
Bez różnicy, i to i to lubię :D Jak będę na kompie to zmienię.
Tak się ogólnie zastanawiam, ile osób na pierwszy rzut oka ogarnął, że mam Ronde w avku :Ddobra, jebać, podoba mi się i to i to u Ciebie. :) odpuszczam!
Ja ogarniałem, dlatego zaproponowałem Ronde z mojej kolekcji sygn.Tak się ogólnie zastanawiam, ile osób na pierwszy rzut oka ogarnął, że mam Ronde w avku :D
Serio odpuszczasz? Spoko :D
wszystkim po Weidmanie odpuściłem bodajże (oprócz @Lockhorne, haha), nie chcę mi się nawet szukać czegoś, nie lubię syfu na forum z tymi zmianami etc, a Twój zestaw mi się podoba - wystarczy mi wygrana. :)Tak się ogólnie zastanawiam, ile osób na pierwszy rzut oka ogarnął, że mam Ronde w avku :D
Serio odpuszczasz? Spoko :D
Biorę. By mój pech dał Łukaszowi zwycięstwo :)Łukasz Sajewski (sawciu) vs Nick Hein (Miszon) - sygna
Dzięki wielkie ... Moj 1 avatar .@DamiannN avatar dla ciebie http://img.wiocha.pl/images/d/0/d0da0e4e90e20d70cf102e3846357dae.jpg
Sport czasem bywa brutalny :)
Dopiero teraz zajarzyłem, że to Ronda. Jakaś ładna na tym zdjęciuTak się ogólnie zastanawiam, ile osób na pierwszy rzut oka ogarnął, że mam Ronde w avku :D
BioręNick Hein (DamiannN)- Łukasz Sajewski (?) o Normalny avatar
Podbijam. No kocmołuchy, łachudry, lafiryndy* napiera ktoś?Nie ma co się pierdolić, to nie jest zabawa w dom, tutaj lalki nie piją herbatki z plastikowych kubeczków. Sprawa wygląda tak:
Conor McGregor (Masta Blasta) vs Jose Aldo (?) mała sygna
Conor McGregor (Masta Blasta) vs Jose Aldo (?) avek
Conor McGregor (Masta Blasta) vs Jose Aldo (?) podpis
Dla Was na tydzień. Jak przegram zostaje z tym szajsem na 3 miesiące (patrz zakład z Sawciem). Ćwirki, wróbelki, elemelki, kto nakurwi danca?
Tak. :)
No bez jaj, myślisz, że ktokolwiek zagra przeciwko Asi? :PJoanna Jędrzejczyk (sawciu) vs Jessica Penne (?) - avek
Piotr Hallmann (sawciu) vs. Magomed Mustafaev (?) - sygna
ze mną wejdź w zakład :)Podpuszczasz mnie imienniku?
Joanna Jędrzejczyk (Puczi) vs Jessica Penne (Wewiur)
Przyjmujesz?
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie podpuszczaj mnie!ze mną wejdź w zakład :)
nie zrobisz tego !!Nie podpuszczaj mnie!