Sig-betting.

@mmammag

Avek:
11196237_849561055113048_6548337515102024689_n.jpg

Sygna:
10636019_1025723114162654_676851112776570802_n.jpg

:boss:

Awatar Pucziego to przegięcie. Mało się nie zrzygałem.
Podbijam Kurwa... czego Mamy cierpiec , Proponuje aby tylko mozna było zmienaic sygnaturki
Kto chce to se wyłaczy jak ja, a nie musimy patrzec na avatary jebane z Hujami

No dlatego założyłem, ale wydaje mi się, że jak się komuś chce żygać od samego patrzenia, to jest to przesada. Nawet Grodzkie takie obrzydzające nie jest ;)

Henry Cejudo (Miszon) - Cico Camus (?)
Kevin Gastelum (Miszon) - Nate Marquat (?)
Albert Tumenov (Miszon) - Albert Todhunter (?)
John Hattaway (?) - Denis Bermundez (Miszon)
John Alessio (?) - David Rickels (Miszon)
Bobby Lashley (Miszon) - James Thompson (?)
Wszystko o sygny. Chyba że ktoś ma jakieś zastrzeżenie, to wtedy może być o awatar
@mateusz19191010 dawaj jeszcze chyba ze sobą się nie zakładaliśmy szefie :lol:

Last edited:
No dlatego założyłem, ale wydaje mi się, że jak się komuś chce żygać od samego patrzenia, to jest to przesada. Nawet Grodzkie takie obrzydzające nie jest ;)
to niezle, jak patrzysz na swojego ptaka to tez chce Ci sie rzygac? nie rouzmiem co tu jest obrzydliwego zwykly, pospolity chujozaur :wink:

edit:ogolnie to te sig-betty zaczely wogole mijac sie z celem, grupce dzieciaczkow brakuje dystansu nawet na internetowym forum :facepalm: ja nie mam obiekcji do zadnych przegranych fotek nawet tych twierdzacych, ze jestem cieply itp itd. Niedlugo dojdziemy do tego,ze przegrany bedzie sobie sam wybieral avatar, sygne. Te cale sig-bety traca sens. Jak sie komus na widok fiuta chce rzygac to kurwa nie mam pytan :facepalm:

Niech już ten chujozaur zostanie, ale prośba, żeby go w przyszłości nie wykorzystywać. :)
hahahahahahah no luz, jestem w stanie zrozumiec to w kwestiach, ze tam moze nieodpowiedni dla mlodszych odbiorcow forum(choc watpie,ze na forum sa 10 latki) ale tu pisza asy, ze im sie chce rzygac a to juz jest conajmniej dziwne :lol:

to niezle, jak patrzysz na swojego ptaka to tez chce Ci sie rzygac? nie rouzmiem co tu jest obrzydliwego zwykly, pospolity chujozaur :wink:

Nie rozumiem. Swojego kutasa zakładam, że trzymasz, chociażby przy odlewaniu się, ale czy to znaczy, że miałbyś ochotę potrzymać za siurka kogoś z cohones? o.0

edit:ogolnie to te sig-betty zaczely wogole mijac sie z celem, grupce dzieciaczkow brakuje dystansu nawet na internetowym forum :facepalm: ja nie mam obiekcji do zadnych przegranych fotek nawet tych twierdzacych, ze jestem cieply itp itd. Niedlugo dojdziemy do tego,ze przegrany bedzie sobie sam wybieral avatar, sygne. Te cale sig-bety traca sens. Jak sie komus na widok fiuta chce rzygac to kurwa nie mam pytan :facepalm:

Nie spinaj się, przecież założyłem. Śmiałem się z Grodzkiego, sam Ci dałem Gronkowiec - Walc, ale to jest obrzydzające i tyle. Po prostu zastanawia mnie, gdzie co Ty wpisujesz w google, żeby znaleźć takie rzeczy. Co do miłych awatarów i zdjęć za karę - również mnie to nie urządza i jestem za tym, aby były przypałowe, tudzież wkurzające - jak np Werdum poddający mojego idola.

ze tam moze nieodpowiedni dla mlodszych odbiorcow forum
Zapominacie, że avki też widać z poziomu głównej jak dany użytkownik skomentuje któryś z newsów redakcji. :) W grę wchodzą też kwestie wizerunku forum / portalu, blabla, wiadomo co chodzi. :) Jak mówię, niech już zostanie, ale na przyszłość proszę o w miarę przemyślane obrazki.

Nie spinaj się, przecież założyłem. Śmiałem się z Grodzkiego, sam Ci dałem Gronkowiec - Walc, ale to jest obrzydzające i tyle :D
gdzie ja sie spinam? po prostu nie za bardzo kumam co tu jest takiego wielce obrzydliwego, ze co poniektorych tak strasznie to boli (nie Ciebie)

Zapominacie, że avki też widać z poziomu głównej jak dany użytkownik skomentuje któryś z newsów redakcji. :) W grę wchodzą też kwestie wizerunku forum / portalu, blabla, wiadomo co chodzi. :) Jak mówię, niech już zostanie, ale na przyszłość proszę o w miarę przemyślane obrazki.
no ja wiem i w tej kwesti potrafie to zrozumiec z reszta pisalem wczesniej. Dla mnie porazka w sig-becie ma byc jakas taka bolesna ale mozliwe, ze inni rozumieja to inaczej

Właśnie to jest w tym forum piękne. Sprzeczka o chujozaura:) haha
DC (Orest) - Gus(?) Jest tu jakiś cwaniak?

Koniec spamu pod tą kreską same zakłady proszę!
---------------------------------------------------------------
@Miszon chętnie coś bym z tobą podjął, ale zostawiłeś mi prawie samych underdogów(w mojej kolekcji przegranych, większość to underdogi :D

20.06.2015r Piotr Hallmann (mateusz19191010) vs. Magomed Mustafaev ( ? ) - sygnatura
11.07.2015r Gunnar Nelson (mateusz19191010) vs. John Hathaway ( ? ) - sygnatura
18.07.2015r Joseph "1 runda 0:38" Duffy (mateusz19191010) vs. Ivan Jorge ( ? ) - awatar
25.07.2015r Joe Lauzon (mateusz19191010) vs. Takanori Gomi ( ? ) - sygnatura
25.07.2015r Miesha Tate (mateusz19191010) vs. Jessica Eye ( ? ) - sygnatura

Back