Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Podbijam Kurwa... czego Mamy cierpiec , Proponuje aby tylko mozna było zmienaic sygnaturkiAwatar Pucziego to przegięcie. Mało się nie zrzygałem.
Tylko że Grodzkie istnieje, a chujozaur nie :)Nawet Grodzkie takie obrzydzające nie jest ;)
Kłóciłbym się...No dlatego założyłem, ale wydaje mi się, że jak się komuś chce żygać od samego patrzenia, to jest to przesada. Nawet Grodzkie takie obrzydzające nie jest ;)

Oho coś było pite:DJohn Hattaway (?) - Denis Bermundez (Miszon)
Zrozumiesz jak Conor wygra z Aldo 
Ale jakby Bermundez (Bermudez?) krępy zapasior by w niego wjechał :Dmoge wziać Hathawaya przewaga wagi powinna zrobić swoje![]()
to niezle, jak patrzysz na swojego ptaka to tez chce Ci sie rzygac? nie rouzmiem co tu jest obrzydliwego zwykly, pospolity chujozaurNo dlatego założyłem, ale wydaje mi się, że jak się komuś chce żygać od samego patrzenia, to jest to przesada. Nawet Grodzkie takie obrzydzające nie jest ;)

ja nie mam obiekcji do zadnych przegranych fotek nawet tych twierdzacych, ze jestem cieply itp itd. Niedlugo dojdziemy do tego,ze przegrany bedzie sobie sam wybieral avatar, sygne. Te cale sig-bety traca sens. Jak sie komus na widok fiuta chce rzygac to kurwa nie mam pytan 
hahahahahahah no luz, jestem w stanie zrozumiec to w kwestiach, ze tam moze nieodpowiedni dla mlodszych odbiorcow forum(choc watpie,ze na forum sa 10 latki) ale tu pisza asy, ze im sie chce rzygac a to juz jest conajmniej dziwneNiech już ten chujozaur zostanie, ale prośba, żeby go w przyszłości nie wykorzystywać. :)

to niezle, jak patrzysz na swojego ptaka to tez chce Ci sie rzygac? nie rouzmiem co tu jest obrzydliwego zwykly, pospolity chujozaur![]()
edit:ogolnie to te sig-betty zaczely wogole mijac sie z celem, grupce dzieciaczkow brakuje dystansu nawet na internetowym forumja nie mam obiekcji do zadnych przegranych fotek nawet tych twierdzacych, ze jestem cieply itp itd. Niedlugo dojdziemy do tego,ze przegrany bedzie sobie sam wybieral avatar, sygne. Te cale sig-bety traca sens. Jak sie komus na widok fiuta chce rzygac to kurwa nie mam pytan
![]()
Zapominacie, że avki też widać z poziomu głównej jak dany użytkownik skomentuje któryś z newsów redakcji. :) W grę wchodzą też kwestie wizerunku forum / portalu, blabla, wiadomo co chodzi. :) Jak mówię, niech już zostanie, ale na przyszłość proszę o w miarę przemyślane obrazki.ze tam moze nieodpowiedni dla mlodszych odbiorcow forum
gdzie ja sie spinam? po prostu nie za bardzo kumam co tu jest takiego wielce obrzydliwego, ze co poniektorych tak strasznie to boli (nie Ciebie)Nie spinaj się, przecież założyłem. Śmiałem się z Grodzkiego, sam Ci dałem Gronkowiec - Walc, ale to jest obrzydzające i tyle :D
no ja wiem i w tej kwesti potrafie to zrozumiec z reszta pisalem wczesniej. Dla mnie porazka w sig-becie ma byc jakas taka bolesna ale mozliwe, ze inni rozumieja to inaczejZapominacie, że avki też widać z poziomu głównej jak dany użytkownik skomentuje któryś z newsów redakcji. :) W grę wchodzą też kwestie wizerunku forum / portalu, blabla, wiadomo co chodzi. :) Jak mówię, niech już zostanie, ale na przyszłość proszę o w miarę przemyślane obrazki.