Sig-betting.

nie no, ja rozumiem z innymi zawodnikami o tą samą walkę, ale doublować walki z jedną osobą? :D to równie dobrze stawki możemy robić, w sensie 3 tygodnie sygna = 3 wygrane.

@mateusz19191010 jak to jest z handicapami? Dajmy na to jeśli zrobiłbym zakład Bedorf (ja) vs Pudzian (ktoś) z handicapem że coco musi znokautować w 2 rundy aby mi zaliczył to mam to wliczać w MMA czy inne?

Według moich zapisków masz 5 zakładów. Napisz wszystkie swoje zakłady.
Z Solarisem o Hendo-Mousasi - przegrałem
Z Szadym o Woodley - Gastelum - wygrałem
z Koperem o Mousasi - Costa - wygrałem
z Koperem o Arlovski Brown - przegrałem
z Wewiurem o to, że Halsey skończy Grova w pierwszej turze-Halsey nie skończy Grovaa w pierwszej turze - wygrałem
Ok jednak pomyłka, mam 3-2(o ile liczy mi się ten powyżej), myślałem, że wszedłem w jeszcze jeden zakład z Solarisem, ale pomyliło mi się.

Z Solarisem o Hendo-Mousasi - przegrałem
Z Szadym o Woodley - Gastelum - wygrałem
z Koperem o Mousasi - Costa - wygrałem
z Koperem o Arlovski Brown - przegrałem
z Wewiurem o to, że Halsey skończy Grova w pierwszej turze-Halsey nie skończy Grovaa w pierwszej turze - wygrałem
Ok jednak pomyłka, mam 3-2(o ile liczy mi się ten powyżej), myślałem, że wszedłem w jeszcze jeden zakład z Solarisem, ale pomyliło mi się.
No to co wszystko jest tu czytelnie dodawanie ja zapisuję, błędy mogą się pojawiać, gdy coś jest nieczytelnie, albo zakłady podejmowane są poza tym tematem.

@koper
tumblr_nhno82LfVq1u2ragso1_500.gif

@Rades
tumblr_my1ootMG3G1rez0gvo1_r1_1280.gif

@TheNotorious
06.05.2015r Tim Boetsch (TheNotorious) vs. Dan Henderson (matuesz19191010) - sygnatura 2 tyg
Możemy zrobić deal i będziesz nosił awatar+sygna przez tydzień, albo zostaje sygna na 2 tygodnie - co wybierasz?
Już mam co nieco przygotowane :D

Back