sawciu
KSW Featherweight
dobra pierwszy mamy o avka , to po tygodniu wjedzie po prostu inny karny i tyleCzyli liczymy zakład x2. Deal.

Velasquez(Orest ) vs Werdum(sawciu) avek 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
dobra pierwszy mamy o avka , to po tygodniu wjedzie po prostu inny karny i tyleCzyli liczymy zakład x2. Deal.

Ja wam podwójnie nie uznam do rankingu.dobra pierwszy mamy o avka , to po tygodniu wjedzie po prostu inny karny i tyle
Velasquez(Orest ) vs Werdum(sawciu) avek 2
Ok szeryfie, mamy po prostu drugi zakład jako honorowy.Ja wam podwójnie nie uznam do rankingu.
Cormier (MPS) vs Gustafsson(michi972)Cormier(MPS) vs. Gustafsson(?)
To ja mam w takim razie 4-2 rekord, bo z Wewiurem założyłem się, że Halsey nie skończy Groova w 1 rundzie i wygrałem, tak?Wszystko związane z mma zalicza się do rankingu.
Według moich zapisków masz 5 zakładów. Napisz wszystkie swoje zakłady.To ja mam w takim razie 4-2 rekord, bo z Wewiurem założyłem się, że Halsey nie skończy Groova w 1 rundzie i wygrałem, tak?
Z Solarisem o Hendo-Mousasi - przegrałemWedług moich zapisków masz 5 zakładów. Napisz wszystkie swoje zakłady.
No to co wszystko jest tu czytelnie dodawanie ja zapisuję, błędy mogą się pojawiać, gdy coś jest nieczytelnie, albo zakłady podejmowane są poza tym tematem.Z Solarisem o Hendo-Mousasi - przegrałem
Z Szadym o Woodley - Gastelum - wygrałem
z Koperem o Mousasi - Costa - wygrałem
z Koperem o Arlovski Brown - przegrałem
z Wewiurem o to, że Halsey skończy Grova w pierwszej turze-Halsey nie skończy Grovaa w pierwszej turze - wygrałem
Ok jednak pomyłka, mam 3-2(o ile liczy mi się ten powyżej), myślałem, że wszedłem w jeszcze jeden zakład z Solarisem, ale pomyliło mi się.
Dawaj sierściuchu avka, gratki;)3-0 w sit-bettingu kurwa czemu na kuponach mi tak nie idzie
Dawaj sierściuchu avka, gratki;)
O Ty łajzo.
Niech będzie avek+sygna na tydzień@TheNotorious
06.05.2015r Tim Boetsch (TheNotorious) vs. Dan Henderson (matuesz19191010) - sygnatura 2 tyg
Możemy zrobić deal i będziesz nosił awatar+sygna przez tydzień, albo zostaje sygna na 2 tygodnie - co wybierasz?
Już mam co nieco przygotowane :D