Sig-betting.

Nastał zapowiadany dzień, więc Aktualizacja dostępna.
Ranking 03.06.2015r(Liderem oczywiście Aśka Jędrzejczyk :D)

ranking-tabela-z-pkt.png

Dla porównania w spoilerze poprzedni ranking
ranking-tabela-z-pkt.png
Błędy zgłaszać najlepiej pisząc wszystkie swoje pojedynki :D
Dziękuję i pozdrawiam

wow, jedna porażka zdejmuje praktycznie połowę punktów Szademu? coś ta PR formuła chyba chujowa. :D

zdobyłem 5-3, a ranking spadł mi o 40. coś nie tak. :) nie chodzi mi o tabele Matiego, chodzi mi o sam wzór. IMO porażka za dużo zabiera, dzielnik powyżej być inny niż samo L we wzorze W/L*aktywność.

swoją drogą jak na surebetach można się nachapać, haha.

Ben Rothwell (Rades) - Matt Mitrione (?) Avatar
Shawn Jordan (Rades) - Derrick Lewis (?) Sygna

wow, jedna porażka zdejmuje praktycznie połowę punktów Szademu? coś ta PR formuła chyba chujowa. :D

zdobyłem 5-3, a ranking spadł mi o 40. coś nie tak. :) nie chodzi mi o tabele Matiego, chodzi mi o sam wzór. IMO porażka za dużo zabiera, dzielnik powyżej być inny niż samo L we wzorze W/L*aktywność.

Nie ma formuły idealnej, ale zauważ, ile Szady ma ogółem zakładów w porównaniu z dwoma zestawionymi nad nim. Przy takiej małej ilości betów różnice będą skokowe. W Twoim przypadku "współczynnik" zmienił się z 8.5 na 4.4 - no ale nie da się ukryć, że masz teraz ponad dwa razy więcej przegranych, a "tylko" cztery wygrane więcej. Cały myk w tym systemie jest właśnie taki, że możesz stracić punkty, jeśli typujesz mniej skutecznie. Ja to widzę jako zaletę. A poza tym, dalej masz w ciul punktów:lol:.

Nie ma formuły idealnej, ale zauważ, ile Szady ma ogółem zakładów w porównaniu z dwoma zestawionymi nad nim. Przy takiej małej ilości betów różnice będą skokowe. W Twoim przypadku "współczynnik" zmienił się z 8.5 na 4.4 - no ale nie da się ukryć, że masz teraz ponad dwa razy więcej przegranych, a "tylko" cztery wygrane więcej. Cały myk w tym systemie jest właśnie taki, że możesz stracić punkty, jeśli typujesz mniej skutecznie. Ja to widzę jako zaletę. A poza tym, dalej masz w ciul punktów:lol:.
czyli sure bety Solaris style wygrają tą grę. :>

Sam ze sobą w te siurbety nie wchodzi, chyba że pisze z dziesięciu rożnych trollkont, i we czwórkę se tu gramy:lol:
seems legit!

nie no, jak chceta, ja sam lubię czasem zaryzykować sobie, a czasem dać faworyta. to, że jestem królem się nie zmieni.

:heart:

Spadłem na czwarte miejsce? :o o: Faworyciarz Solaris nade mną?
Jedziem z koksem:
Łukasz "Wookie" Sajewski (Szady) - Nick Hein (?)
O sygnę normalną bez LGBT na jeden dzień

Spadłem na czwarte miejsce? :o o: Faworyciarz Solaris nade mną?
Jedziem z koksem:
Łukasz "Wookie" Sajewski (Szady) - Nick Hein (?)
O sygnę normalną bez LGBT na jeden dzień
hahah, to żeś kurwa poleciał, już widzę te bety. :D

Nastał zapowiadany dzień, więc Aktualizacja dostępna.
Ranking 03.06.2015r(Liderem oczywiście Aśka Jędrzejczyk :D)

ranking-tabela-z-pkt.png

Dla porównania w spoilerze poprzedni ranking
ranking-tabela-z-pkt.png
Błędy zgłaszać najlepiej pisząc wszystkie swoje pojedynki :D
Dziękuję i pozdrawiam

Ja jestem 1-0 na Miocica z Huntem się założyłem

Back