Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Wchodzę Melendez(Wolf) vs. Alvarez (praecox77)Gilbert Melendez (Wolf) vs. Eddie Alvarez
Rockhold(michi972) vs Weidman(mateusz19191010) łatwa wygrana :D będę mógł sobie dopisać dwie wygrane z Rockholdem - sygne proponuje, bo o awek mam ten oto zakład.Rockhold(michi972) vs Weidman(?)
Rothwell (michi972) vs Mitrione (?)
Boetsch (Solaris) vs. Henderson (?)
Rzeczywiście, mam cię w moim pliku, nie zauważyłem cię jakoś. Mój błąd - naprawiam.Boetsch (MPS) vs. Henderson (?)
Omari Akhmedov(MPS) vs. Brian Ebersole (?)
Alex Caceres (MPS) vs. Francisco Rivera (?)
Ben Rothwell (MPS) vs. Matt Mitrione (?)
Zakłady o cokolwiek np.
Awatar i 3 sygny :)
@mateusz19191010 ja mam 2 zakłady chyba nawet z tobą i też nie ma mnie w rankingu 1-1 tak powinno być :)
Rothwell (michi972) vs Mitrione (Masta Blasta) o avka (dostaniesz z Królem) :)Rothwell (michi972) vs Mitrione (?)
Oby nie ,ja w każdym bądź razie do Conora nic nie mam to avek mnie nie zdeprymuje.Po prostu Cowboy rules!Możesz inną walkę wziąć,na kuponie mam Bena nie kuś losuRothwell (michi972) vs Mitrione (Masta Blasta) o avka (dostaniesz z Królem) :)
Nie kuszę, wchodzisz czy nie? Nie lękaj się.Oby nie ,ja w każdym bądź razie do Conora nic nie mam to avek mnie nie zdeprymuje.Po prostu Cowboy rules!Możesz inną walkę wziąć,na kuponie mam Bena nie kuś losu
Nie no,wchodzę tylko weź ty lepiej bądź za Rothwellem mimo wszystko aby mi wszedł kuponikNie kuszę, wchodzisz czy nie? Nie lękaj się.
Podbijam. Macie cohones Cohones?Velasquez (Orest) - Werdum (?)
Ponawiam, jest tu jakiś cwaniak?
Ale przecież to Twój bet. Sie nie martw, wszystko będzie cacy. Bena nie chce, tylko Mitrione mnie interesuje.Nie no,wchodzę tylko weź ty lepiej bądź za Rothwellem mimo wszystko aby mi wszedł kuponik
Bzzzzzzzzzzzzzzzzz..!!!Ben Rothwell(TheNotorious) vs Matt Mitrione(?) o sygne na tydzień
przecież napisałem że wchodzę?Młody łoniaki na cohones wyrosły? Jak tak to jak na mężczyznę przystało po A mówi się B. Tchórzysz? @michi972
A no to super, bo tak pokrętnie każesz być mi za Rothwellem. To gitara:)przecież napisałem że wchodzę?
No bo są ludzie co grają jednych a są za drugimi ,w sit bettingu ta tendencja może być bardziej popularna nawetA no to super, bo tak pokrętnie każesz być mi za Rothwellem. To gitara:)
okej, okej, okejNo bo są ludzie co grają jednych a są za drugimi ,w sit bettingu ta tendencja może być bardziej popularna nawet
jest tylko ja już z tobą mam zakład w takim razie możemy się dogadać że po tygodniu inna sygna idzie , chętny ?Podbijam. Macie cohones Cohones?
Czyli liczymy zakład x2. Deal.jest tylko ja już z tobą mam zakład w takim razie możemy się dogadać że po tygodniu inna sygna idzie , chętny ?