baju lubisz mnie hejtować, co?
lugasek zmieniłem kilka scen i dodałem parę efektów. A co do muzyki - kilku kumpli mówiło, że zajebista, kilku, że nie pasuje. Tutaj już kwestia gustu :)
Zastanawiałem się również nad tym soundtrackiem -
Zapuśćcie sobie w tle przy wyciszonym dźwięku, jeśli uważacie za lepszą, to poproszę Evangelistę o usunięcie tematu i jutro/pojutrze założę znowu.
Ale Visu, zero zgrania? Bez przesady, wydaje mi się, że całkiem dobrze zgrane jest, ale jak mam dłuższe akcje to w niektórych momentach się po prostu nie da (zbyt mało jest scen).
Puczi, GENIALNA muzyka. Serio, strasznie mi się podoba i super pasuje, ale ja jestem bardzo otwarty na rozne muzyczne rejony więc wiesz. Jeden chciałby rapsa, drugi ostrego nakurwa metalowego, trzeci dabstapa... Kompromisem jest epicki podkład w stylu Two Steps From Hell, ale to jest oblatane, zero oryginalności. Fakt faktem, bardzo mi się podoba. Pozytywnie mnie zaskoczyłeś.
Nie no, mi sie ciezko wrzuc w video, gdzie w tle leci smutna muzyka, ktora w ogole nie oddaje epickich (zaraz przybedzie kawaleria Evangelisty!) momentow - glownie nokautow.
Brakuje mi komentarzy Goldberga i Rogana, czy komentatorow z Pride'a. A mnie zawsze nakrecaja ich okrzyki, czy nawet fajne opisy wychwalajace zawodnika.
To jest jeden z tych highlightow w stylu Diaz vs Gomi:
czy Ninja Rua:
I takie mi się naprawde podobaja, bardziej ekhm... emocjonalne podejście do ich pojedynków. I co najważniejsze, oryginalne to jest! Mam już dosyć trailerów z epicką (Evangelista joł!) muza w tle.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.