ninja
Vale Tudo Championship
stara ekipaJeśli będzie odpowiadała za to ta stara ekipa to chętnie obejrzę.
w nowym wydaniu

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
stara ekipaJeśli będzie odpowiadała za to ta stara ekipa to chętnie obejrzę.

Świetny początek s04 Reachera![]()
W sumie skoczyłem tylko s01. Drugi i trzeci sezon też odpuszczałem w trakcie. Zobaczymy jak będzie z obecnym ;)Skusiłeś i odpaliłem mimo że odpuściłem serial po początku drugiego sezonu.
Trzeci był bardzo dobry i książka też była dobra, drugi faktycznie trochę chujowy.W sumie skoczyłem tylko s01. Drugi i trzeci sezon też odpuszczałem w trakcie. Zobaczymy jak będzie z obecnym ;)
W sumie skoczyłem tylko s01. Drugi i trzeci sezon też odpuszczałem w trakcie. Zobaczymy jak będzie z obecnym ;)
Trzeci był bardzo dobry i książka też była dobra, drugi faktycznie trochę chujowy.
Polecam, bo tam się niezła rozpierducha robi. Wątek z tym koksem jeszcze większym od Reachera znacznie lepszy niż w książce.Może wrócę do trójki.
Świetny początek s04 Reachera![]()

też jestem tym zawiedzionyNiby tak, ale jak mogli....
przegapić okazję na pokazanie cycków Lili w trzecim odcinku? Kusili tymi dojcami od początku sceny, poszła się ruchać z Reacherem a tu nic

Za to klata Reachera w pełnej okazałości przez całą scenę. Można sie zlać od samego patrzenia.Niby tak, ale jak mogli....
przegapić okazję na pokazanie cycków Lili w trzecim odcinku? Kusili tymi dojcami od początku sceny, poszła się ruchać z Reacherem a tu nic