Seriale

finałowa walka nie miała budżetu. Sezon 3 herogazm tam było to czuć, 2 sezon to samo. A tutaj na finał dali kiepskie efekty i kilka dziur w ścianie. I jeszcze te plakaty promocyjne jak Homelander patrzy z kosmosu na zniszczony świat.View attachment 147546View attachment 147547 :waldeklaugh:
Ciekawe, kiedy jakiś wkurwiony fan odstawi numer Za pomocą sztucznej i wygeneruje im, jak to powinno wyglądać... Jak u nas takie emocje, to w USA pewnie żałoba narodowa :jarolaugh:

O, masz, już się zaczęło... "Nieznana substancja", a to po prostu chujowy czwarty sezon był :suchykarol:

The Boys

Dołączam do rozczarowanych, serial zaczął kuleć już w czwartym sezonie ale teraz to już poszli na całość. Wątki pozamykane byle jak byle odhaczyć, ekipa z GEN V to jakiś żart a szkoda bo również byłem ciekaw jak Sam się pokaże. Ostatnia scena z Rzeźnikiem i Hughim to żenada absolutna, tragicznie zmontowana, tragicznie napisana, tragicznie zagrana. Gdyby zakończyli to brutalnie i parafrazą No more mutants od Scarlet Witch to mieli by i mocne zakończenie, posikanych fanów marvela i Butchera który dopiął swego. A tak to meh

Weź ktoś w spoilerze napisz jak to się skończylo bo już nawet nie mam sił odpalać tego odcinka po recenzjach hehe.

Weź ktoś w spoilerze napisz jak to się skończylo bo już nawet nie mam sił odpalać tego odcinka po recenzjach hehe.
Kimoko strzela z klaty fleshem podczas gdy Butcher i Ryan walczą z Homelanderem. Ten gdy traci moc po strzale, dostaje konkretny wpierdol od Rzeźnika i na koniec traci pół głowy od łomu. Później Butcher chce rozpylic wirus, ale powstrzymuje go Huji który go zabija. Na końcu wszyscy się cieszą i żyją długo i szczęśliwie.

Masz wybór,
możesz iść się spłakać bo jakiś tam tom miękki nie zagra,
lub celebrować nowego czarnoskórego bohatera na bank w okularkach.
:juanlaugh:
Edit: wybierz mądrze ;)
nie bedzie zadnego czarnucha, paramount nie odpierdala lipy :tysoncoffe:
albo bedzie jakis skurwiel angol, albo Brosnan przejmie wszystko bo ma na to papiery

nie bedzie zadnego czarnucha, paramount nie odpierdala lipy :tysoncoffe:
albo bedzie jakis skurwiel angol, albo Brosnan przejmie wszystko bo ma na to papiery

skurwiel angol

1779455934425.png

1779455964083.png

Wg mnie wszystko się zgadza.

:fjedzia:

Back