Siedem
NoLife FC
Nic nie ściągaj, później konfident będzie ci to wypominał za dwa lata.Na torrentach był ino z dubbingiem. Myślę że już będzie też z napisami skoro tak jest na d+. Dziś sprawdzę.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nic nie ściągaj, później konfident będzie ci to wypominał za dwa lata.Na torrentach był ino z dubbingiem. Myślę że już będzie też z napisami skoro tak jest na d+. Dziś sprawdzę.
Dokładnie, jebać hollywood. Niech se sami to oglądają, by jeszcze bardziej wielbić IzraelNic nie ściągaj, później konfident będzie ci to wypominał za dwa lata.

Dzięki. Wiem, często tak robię ale 2 dni temu pirat coś nie działał. Może dziś już będzie okŚciagnij na piratach wersję angielską a do tego osobno napisy pl.

2 dni temu pirat coś nie działał

spróbuj 1337xDzięki. Wiem, często tak robię ale 2 dni temu pirat coś nie działał. Może dziś już będzie ok![]()
Nie wierzą mi no
. Już mam ale ostatnio mi piratebay nie działał.
Najlepiej napisana postać jaką widziałem.Nie wierzą mi no. Już mam ale ostatnio mi piratebay nie działał.
Obecnie kończę 4 sezon Sopranos. Tony jest przehuj![]()
DokładniePanowie jak to jest z tym nowym Punisherem ? Myślałem że to serial będzię i to jest 1 odcinek. A teraz wychodzi na to, że to był tylko jakiś specjalny odcinek i więcej nie będzie tak ?
Do tego taki gniot i nic nie wnoszącego do historii, a wręcz odgrzewanie starego kotleta po raz setny, że można przewinąć do połowy jak się nawalanka zaczyna która nie jest wybitna. Szkoda że tacy chujowi scenarzyści mają pracę ale chyba takie czasyPanowie jak to jest z tym nowym Punisherem ? Myślałem że to serial będzię i to jest 1 odcinek. A teraz wychodzi na to, że to był tylko jakiś specjalny odcinek i więcej nie będzie tak ?

nie po to pisałem żeby stąd wypierdalał żebyś go zaprosił

BASTAnie po to pisałem żeby stąd wypierdalał żebyś go zaprosił
![]()
Przewidziałem zakończenie 1:1 bez czytania żadnych przecieków, szkoda tylko zmarnowanego czasu.Finał The Boys, szybkie podsumowanie:
xD

Dlatego ja nawet nie zaczynam oglądać ponownie. Obejrzałem chyba pierwszy sezon, ale już mi się nie chce wracać i oglądać całości, szkoda czasu na lgbt i chujowe scenariusze pełne dłużyzny, Kto inny się tym zainteresujezabili 2 główne postacie i serial. Inaczej by się mogło to ciągnąć dalej, a tak to spokój i koniec. Dwa ostatnie sezony kiepskie. W zasadzie można to było wcześniej skończyć, skondensowac i było by lepsze wrażenie niż to co teraz

no wlasnie po notach widze ze kupa strasznaFinał boys to chujnia, to co mieli robić w tym sezonie to zrobili w tym jednym odcinku. Cała reszta zbędna czyli kilka godzin. Jebać![]()
Nuda w chuj, akcja finałowa biedna obstawiam że telewizja regionalna byłaby w stanie zapewnić lepsze efekty i fabułę. Jestem rozczarowanyNie było tak zle jak myślałem.
Ale ta akcja z wypierdoleniem ekipy z Gen V do Kanady to wyższy szczyt spierdolenia. Marie miała papiery by załatwić Homelandera, ten Sam, który się w ogóle nie pojawił przecież też był dojebanym supkiem i mogła być dobra walka
Wątek z Soldier Boyem debilnie zakończony, ruda szkoda, że nie zginęła. Na plus scena jak Homelander stracił moce i było czarno na białym jaka to jest pizda.
Trochę liczyłem, że Butcher rozpyli tego wirusa

Nie było tak zle jak myślałem.
Ale ta akcja z wypierdoleniem ekipy z Gen V do Kanady to wyższy szczyt spierdolenia. Marie miała papiery by załatwić Homelandera, ten Sam, który się w ogóle nie pojawił przecież też był dojebanym supkiem i mogła być dobra walka
Wątek z Soldier Boyem debilnie zakończony, ruda szkoda, że nie zginęła. Na plus scena jak Homelander stracił moce i było czarno na białym jaka to jest pizda.
Trochę liczyłem, że Butcher rozpyli tego wirusa