Seriale

1295.jpg

dla fanów koreańskich seriali

Panowie jak to jest z tym nowym Punisherem ? Myślałem że to serial będzię i to jest 1 odcinek. A teraz wychodzi na to, że to był tylko jakiś specjalny odcinek i więcej nie będzie tak ?

Panowie jak to jest z tym nowym Punisherem ? Myślałem że to serial będzię i to jest 1 odcinek. A teraz wychodzi na to, że to był tylko jakiś specjalny odcinek i więcej nie będzie tak ?
Do tego taki gniot i nic nie wnoszącego do historii, a wręcz odgrzewanie starego kotleta po raz setny, że można przewinąć do połowy jak się nawalanka zaczyna która nie jest wybitna. Szkoda że tacy chujowi scenarzyści mają pracę ale chyba takie czasy :fjedzia:

Dzisiaj w końcu zobaczymy jak się ta chujnia kończy :happy dance:

Fabularnie się nie nastawiam na nic specjalnego, ale niech chociaż ładnie giną.

Kripke będzie próbował jeszcze odcinać kupony kolejnymi spin offami, bo wie że jak ta studnia wyschnie to już więcej poważnych produkcji nie dostanie.

Ja mam mieszane uczucia, przewidywalne, ale w sumie było śmiesznie w gabinecie. Jedynie wydarzenia po tej scenie zjebali.

Liczyłem na element zaskoczenia, typu że to właśnie Moreu go rozpierdoli od środka, a w trakcie oglądania byłem pewien, że Sage leci w kulki z Kimiko że straciła moc. To by było lepsze.

Ale jak zdecydowali się na ten wątek z Kimiko i odebraniem mocy: te podskoki akurat były w chuj śmieszne xD Ale potem powinni zrobić to na zasadzie, że Butcher ucieka z wirusem, czeka na Hughiego, obezwładnia go jakimś Chloroformem i dzwoni do Starlight komunikując, że ma jeszcze kilka minut żeby zabrać Kimiko i stąd wypierdalać, bo za chwile zaczną umierać wszystkie supki. Kwituje to: see you later, cunts i na tym kończy się serial.

Chociaż jeszcze logiczniejszym by było, żeby Kimiko zabrała moce Starlight i sama uciekła siną w dal.

zabili 2 główne postacie i serial. Inaczej by się mogło to ciągnąć dalej, a tak to spokój i koniec. Dwa ostatnie sezony kiepskie. W zasadzie można to było wcześniej skończyć, skondensowac i było by lepsze wrażenie niż to co teraz

zabili 2 główne postacie i serial. Inaczej by się mogło to ciągnąć dalej, a tak to spokój i koniec. Dwa ostatnie sezony kiepskie. W zasadzie można to było wcześniej skończyć, skondensowac i było by lepsze wrażenie niż to co teraz
Dlatego ja nawet nie zaczynam oglądać ponownie. Obejrzałem chyba pierwszy sezon, ale już mi się nie chce wracać i oglądać całości, szkoda czasu na lgbt i chujowe scenariusze pełne dłużyzny, Kto inny się tym zainteresuje :kawulpokapoka:

Nie było tak zle jak myślałem.
Ale ta akcja z wypierdoleniem ekipy z Gen V do Kanady to wyższy szczyt spierdolenia. Marie miała papiery by załatwić Homelandera, ten Sam, który się w ogóle nie pojawił przecież też był dojebanym supkiem i mogła być dobra walka
Wątek z Soldier Boyem debilnie zakończony, ruda szkoda, że nie zginęła. Na plus scena jak Homelander stracił moce i było czarno na białym jaka to jest pizda.

Trochę liczyłem, że Butcher rozpyli tego wirusa

Ale ta akcja z wypierdoleniem ekipy z Gen V do Kanady to wyższy szczyt spierdolenia. Marie miała papiery by załatwić Homelandera, ten Sam, który się w ogóle nie pojawił przecież też był dojebanym supkiem i mogła być dobra walka
Wątek z Soldier Boyem debilnie zakończony, ruda szkoda, że nie zginęła. Na plus scena jak Homelander stracił moce i było czarno na białym jaka to jest pizda.

Nuda w chuj, akcja finałowa biedna obstawiam że telewizja regionalna byłaby w stanie zapewnić lepsze efekty i fabułę. Jestem rozczarowany :siara:

był tylko w tym sezonie bo promują nowy serial z nim. Butcher powinien to rozpylić.

Back