Seriale

Głupoty fabularne czy nic się nie dzieje?
Głupoty fabularne. Zaczynam odnosić wrażenie, że pomysłodawcy sami się już zagubili. 4 sezon to już dla mnie wystarczająco żeby coś zaczęło się rozwiązywać, a wychodzi na to, że tylko dokładają.

1777533830137.png

Tu kolejną papkę dla gojów kręcili z małpałoman stronk! Całe szczęście zdechło.

Dobrze, że jednak się nie skusiłem na tę piękną papkę dla gojów :awesome:
Bardzo słuszna decyzja, kawał gówna.

WOW Netflix wrzucił Rescue Me - najlepszy serial, jakiego nigdy nie zobaczycie.
Chyba skuszę się na powtórkę.

Na razie najsłabszy odcinek tego sezonu.. Oni zamierzają to jakkolwiek skończyć? Przecież tam nawet nie czuć aby byli jakkolwiek blisko wykończenia Homelandera

Obejrzał ktoś 2 sezon nowego Daredevila? Bo nie wiem czy się za to brać, bo ostatnio czekam aż wyjdzie całość danego serialu zanim zdecyduję się na jego obejrzenie. Czekam teraz jeszcze z Boysami oraz Stamtąd, i widzę że opinie o tych serialach mieszane.

Smęty i same baby, jeszcze brzydkie. 4/10.

Raylan Givens to jest U.S. Marshal, Ci to jakieś popierdółki. 3/10

Sheridan się skończył :boystop:

Smęty i same baby, jeszcze brzydkie. 4/10.

Raylan Givens to jest U.S. Marshal, Ci to jakieś popierdółki. 3/10

Sheridan się skończył :boystop:
Z tego co pamiętam to przy Marshals Sheridan palców nie maczał ;)

Co do ^*^? Pytanie do rozważań dla osób które nie czytały komiksów:

a) Soldier Boy go zrobił w ciula i oszukał z tym V1 i dał mu jakieś gówno/zwykłe V
b) nie zadziała na niego tak że będzie nieśmiertelny
c) Homelander rozpierdoli cały kosmos niczym faraon mumia III i tak się to zakończy

Bo nie widzę innego sposobu aby wykończyć tego blond pojeba

a) Soldier Boy go zrobił w ciula i oszukał z tym V1 i dał mu jakieś gówno/zwykłe V
c) Homelander rozpierdoli cały kosmos niczym faraon mumia III i tak się to zakończy

C. nie będzie, bo nie ma na to budżetu.

raczej wszyscy na niego pójdą, zacznie odpierdalac i stary go trafi tym wybuchem co moce zabiera

Głupoty fabularne. Zaczynam odnosić wrażenie, że pomysłodawcy sami się już zagubili. 4 sezon to już dla mnie wystarczająco żeby coś zaczęło się rozwiązywać, a wychodzi na to, że tylko dokładają.

Fabuła jest tak powykręcana, że streszczenie przed 1 odcinkiem pozostałych sezonów nie przywróciło mi w 100% poczucia, że ja pamietam, rozumiem i trzymam główne wątki w garści. Faktycznie pojawia się wrażenie, ze scenarzyści się zaplatali o własne nogi, będzie się ciagnąć jak "lost" i chuja z tego wyniknie.

Może nie serial, ale odcinkowy. Polecam zapoznać się z Love is blind Polska edycja. Ileż tam będzie dram. Pokazuje tam coraz większe problemy matrymonialne i wyobrażenia ludzi. Do tego montaż to wisienka na torcie.

Może nie serial, ale odcinkowy. Polecam zapoznać się z Love is blind Polska edycja. Ileż tam będzie dram. Pokazuje tam coraz większe problemy matrymonialne i wyobrażenia ludzi. Do tego montaż to wisienka na torcie.

IMG_2040.gif

:wink:

Jestem po 4 odcinku "King and Conqueror" (Król i zdobywca), jest ten fajny, brudny klimat średniowiecza, który podobał mi się w np. "Last Kingdom" ale niestety są też murzyńskie parytety w obsadzie. Mam nadzieję, że wraz z rozwojem fabuły nie pojawią się rycerkinie.

W proteście zamieszczam fotos z "Robina ze Sherwood" sprzed 41 lat. Gładziutko ogolony i z fryzurą ala Bruce Dickinson jest bardziej realistyczny niż śniadzi Saksoni. Co prawda i tam pojawia się też arab, ale ma to sens fabularny (jest zbiegłym saracenem-zabijaką).

Nie wiem, może powinni oznaczać jakąś ikonką historyczne, ale sparytetowane produkcje?

6,5/10

Harold zginie pod Hastings. :devil smile:

kultowy-klasyk-fantasy-„robin-z-sherwood-w-stopklatce.jpg

Back