Hellah
UFC Lightweight
Ray Donovan. Nawet murzyna tam przygarnęli pod swój dachJestem ogólnie fanem relacji rodzinnych jak w Rodzinie Soprano czy Jimmy i Chuck w BCS.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ray Donovan. Nawet murzyna tam przygarnęli pod swój dachJestem ogólnie fanem relacji rodzinnych jak w Rodzinie Soprano czy Jimmy i Chuck w BCS.
Głupoty fabularne czy nic się nie dzieje?From straszne gówno. Nie wiem po co w ogóle zacząłem ten czwarty sezon.
Głupoty fabularne. Zaczynam odnosić wrażenie, że pomysłodawcy sami się już zagubili. 4 sezon to już dla mnie wystarczająco żeby coś zaczęło się rozwiązywać, a wychodzi na to, że tylko dokładają.Głupoty fabularne czy nic się nie dzieje?

3 odcinki do końca a oni marnują czas na psa co rucha maskotkę i wpierdala ciasto.A zapowiadali jaką to piąty odcinek nie będzie gratką dla fanów Supernatural![]()

Bardzo słuszna decyzja, kawał gówna.Dobrze, że jednak się nie skusiłem na tę piękną papkę dla gojów![]()
Pierwszy sezon obejrzyj i zakończDobrze, że jednak się nie skusiłem na tę piękną papkę dla gojów![]()

najlepszy serial, jakiego nigdy nie zobaczycie.

Słaby jest, do netflixowe nie ma podjazdu.Obejrzał ktoś 2 sezon nowego Daredevila? Bo nie wiem czy się za to brać, bo ostatnio czekam aż wyjdzie całość danego serialu zanim zdecyduję się na jego obejrzenie. Czekam teraz jeszcze z Boysami oraz Stamtąd, i widzę że opinie o tych serialach mieszane.

Z tego co pamiętam to przy Marshals Sheridan palców nie maczał ;)![]()
The Madison | Serial | 2026
The Madison (2026) - Na prowincji w Montanie nowojorska rodzina usiłuje się pozbierać po tragedii.www.filmweb.pl
Smęty i same baby, jeszcze brzydkie. 4/10.
![]()
Marshals: Historia z Yellowstone | Serial | 2026
Marshals: Historia z Yellowstone (2026) Marshals - Pozostawiając za sobą ranczo Yellowstone, Kayce Dutton dołącza do US Marshals, wykorzystując swoje umiejętności kowboja i Navy SEAL, aby walczyć z...www.filmweb.pl
Raylan Givens to jest U.S. Marshal, Ci to jakieś popierdółki. 3/10
Sheridan się skończył![]()
To nie wiedziałem, ale i tak słabe nowsze produkcje. Landman, Tulsa King, Madison - nic tutaj, powyżej 5 bym nie ocenił.Z tego co pamiętam to przy Marshals Sheridan palców nie maczał ;)
C. nie będzie, bo nie ma na to budżetu.Co do ^*^? Pytanie do rozważań dla osób które nie czytały komiksów:
a) Soldier Boy go zrobił w ciula i oszukał z tym V1 i dał mu jakieś gówno/zwykłe V
b) nie zadziała na niego tak że będzie nieśmiertelny
c) Homelander rozpierdoli cały kosmos niczym faraon mumia III i tak się to zakończy
Bo nie widzę innego sposobu aby wykończyć tego blond pojeba
Co do ^*^? Pytanie do rozważań dla osób które nie czytały komiksów:
a) Soldier Boy go zrobił w ciula i oszukał z tym V1 i dał mu jakieś gówno/zwykłe V
b) nie zadziała na niego tak że będzie nieśmiertelny
c) Homelander rozpierdoli cały kosmos niczym faraon mumia III i tak się to zakończy
Bo nie widzę innego sposobu aby wykończyć tego blond pojeba
Ja tam już wyjebane. Dokończę, ale nie wyczekuje reszty. Zdecydowanie o 2 sezony za dużo.The Chuys w formie. Dwa odcinki do zakończenia, a oni odpierdalają stypę. Ekipa chłopaków poza Butcherem to statyści w tym sezonie.
Głupoty fabularne. Zaczynam odnosić wrażenie, że pomysłodawcy sami się już zagubili. 4 sezon to już dla mnie wystarczająco żeby coś zaczęło się rozwiązywać, a wychodzi na to, że tylko dokładają.
Może nie serial, ale odcinkowy. Polecam zapoznać się z Love is blind Polska edycja. Ileż tam będzie dram. Pokazuje tam coraz większe problemy matrymonialne i wyobrażenia ludzi. Do tego montaż to wisienka na torcie.

Może nie serial, ale odcinkowy. Polecam zapoznać się z Love is blind Polska edycja. Ileż tam będzie dram. Pokazuje tam coraz większe problemy matrymonialne i wyobrażenia ludzi. Do tego montaż to wisienka na torcie.