Seriale

Głupoty fabularne czy nic się nie dzieje?
Głupoty fabularne. Zaczynam odnosić wrażenie, że pomysłodawcy sami się już zagubili. 4 sezon to już dla mnie wystarczająco żeby coś zaczęło się rozwiązywać, a wychodzi na to, że tylko dokładają.

1777533830137.png

Tu kolejną papkę dla gojów kręcili z małpałoman stronk! Całe szczęście zdechło.

Dobrze, że jednak się nie skusiłem na tę piękną papkę dla gojów :awesome:
Bardzo słuszna decyzja, kawał gówna.

Na razie najsłabszy odcinek tego sezonu.. Oni zamierzają to jakkolwiek skończyć? Przecież tam nawet nie czuć aby byli jakkolwiek blisko wykończenia Homelandera

Obejrzał ktoś 2 sezon nowego Daredevila? Bo nie wiem czy się za to brać, bo ostatnio czekam aż wyjdzie całość danego serialu zanim zdecyduję się na jego obejrzenie. Czekam teraz jeszcze z Boysami oraz Stamtąd, i widzę że opinie o tych serialach mieszane.

Smęty i same baby, jeszcze brzydkie. 4/10.

Raylan Givens to jest U.S. Marshal, Ci to jakieś popierdółki. 3/10

Sheridan się skończył :boystop:

Smęty i same baby, jeszcze brzydkie. 4/10.

Raylan Givens to jest U.S. Marshal, Ci to jakieś popierdółki. 3/10

Sheridan się skończył :boystop:
Z tego co pamiętam to przy Marshals Sheridan palców nie maczał ;)

Co do ^*^? Pytanie do rozważań dla osób które nie czytały komiksów:

a) Soldier Boy go zrobił w ciula i oszukał z tym V1 i dał mu jakieś gówno/zwykłe V
b) nie zadziała na niego tak że będzie nieśmiertelny
c) Homelander rozpierdoli cały kosmos niczym faraon mumia III i tak się to zakończy

Bo nie widzę innego sposobu aby wykończyć tego blond pojeba

a) Soldier Boy go zrobił w ciula i oszukał z tym V1 i dał mu jakieś gówno/zwykłe V
c) Homelander rozpierdoli cały kosmos niczym faraon mumia III i tak się to zakończy

C. nie będzie, bo nie ma na to budżetu.

raczej wszyscy na niego pójdą, zacznie odpierdalac i stary go trafi tym wybuchem co moce zabiera

Głupoty fabularne. Zaczynam odnosić wrażenie, że pomysłodawcy sami się już zagubili. 4 sezon to już dla mnie wystarczająco żeby coś zaczęło się rozwiązywać, a wychodzi na to, że tylko dokładają.

Fabuła jest tak powykręcana, że streszczenie przed 1 odcinkiem pozostałych sezonów nie przywróciło mi w 100% poczucia, że ja pamietam, rozumiem i trzymam główne wątki w garści. Faktycznie pojawia się wrażenie, ze scenarzyści się zaplatali o własne nogi, będzie się ciagnąć jak "lost" i chuja z tego wyniknie.

Może nie serial, ale odcinkowy. Polecam zapoznać się z Love is blind Polska edycja. Ileż tam będzie dram. Pokazuje tam coraz większe problemy matrymonialne i wyobrażenia ludzi. Do tego montaż to wisienka na torcie.

Może nie serial, ale odcinkowy. Polecam zapoznać się z Love is blind Polska edycja. Ileż tam będzie dram. Pokazuje tam coraz większe problemy matrymonialne i wyobrażenia ludzi. Do tego montaż to wisienka na torcie.

IMG_2040.gif

:wink:

Jestem po 4 odcinku "King and Conqueror" (Król i zdobywca), jest ten fajny, brudny klimat średniowiecza, który podobał mi się w np. "Last Kingdom" ale niestety są też murzyńskie parytety w obsadzie. Mam nadzieję, że wraz z rozwojem fabuły nie pojawią się rycerkinie.

W proteście zamieszczam fotos z "Robina ze Sherwood" sprzed 41 lat. Gładziutko ogolony i z fryzurą ala Bruce Dickinson jest bardziej realistyczny niż śniadzi Saksoni. Co prawda i tam pojawia się też arab, ale ma to sens fabularny (jest zbiegłym saracenem-zabijaką).

Nie wiem, może powinni oznaczać jakąś ikonką historyczne, ale sparytetowane produkcje?

6,5/10

Harold zginie pod Hastings. :devil smile:

kultowy-klasyk-fantasy-„robin-z-sherwood-w-stopklatce.jpg

Back