Seriale

Kiepskie te Boysy. Połowa sezonu za nami, a akcji tyle co kot napłakał. Powinni wziąć przykład z Niezwyciężonego.

polityczny :awesome:
Invincible
HGl93BSX0AANUjV

Pytanie do osób co oglądały Sukcesję, jestem na czwartym odcinku

Akcja się rozkręci jakoś? Jestem ogólnie fanem relacji rodzinnych jak w Rodzinie Soprano czy Jimmy i Chuck w BCS. Ale jakoś średnio na razie, plus kamera mnie wkurwia niemiłosiernie

Akcja się rozkręci jakoś? Jestem ogólnie fanem relacji rodzinnych jak w Rodzinie Soprano czy Jimmy i Chuck w BCS. Ale jakoś średnio na razie, plus kamera mnie wkurwia niemiłosiernie
Z tego co pamiętam Sukcesja miała dość spokojny początek. Jeśli chodzi o relacje rodzinne to według mnie dzieje się później więcej niż w takim wspomnianym przez Ciebie BCS. Polecam dać jej szansę.

Strzelanin i mordobicia nie będzie.

:wink:

Wiwisekcji relacji rodzinnych będzie aż nadto bo to i walka o władzę to sedno tego serialu.

:antonio:

@Mmayhem kiedyś rozmawialiśmy o celu kręcenia takich filmów.

Czy w tym przypadku również uważasz, że to po to aby katolicki John łatwiej mógł się dogadać i zintegrować z Mokebe? :awesome:

PRZYPOMINAM TYLKO, TO SERIAL
kurwa caps lock,
to serial twórcy tego gniota co skrzętnie zmienił rasę przestępcy jak i ofiary,

:juanlaugh:
skala bezczelności...

To się tak samo z siebie dzieje, nikt nie naciska...

Edit: chyba ktoś już odpisał @Mmayhem
ass.JPG

:beczka:

bonus

:antonio:

@Mmayhem kiedyś rozmawialiśmy o celu kręcenia takich filmów.

Czy w tym przypadku również uważasz, że to po to aby katolicki John łatwiej mógł się dogadać i zintegrować z Mokebe? :awesome:

Nawet nie pytam jaki algorytm wyszukał Ci to dzieło

:mamed:

No tutaj nie byłbym taki pewien czy ma to służyć integracji czy spełniać mokre sny brytyjskich mamusiek.

PRZYPOMINAM TYLKO, TO SERIAL
kurwa caps lock,
to serial twórcy tego gniota co skrzętnie zmienił rasę przestępcy jak i ofiary,

skala bezczelności...

To się tak samo z siebie dzieje, nikt nie naciska...

Edit: chyba ktoś już odpisał @Mmayhem
View attachment 145900

:beczka:

bonus

Reżyser też Żyd?

Grał w Band of Brothers.

Back