Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Szybki jesteś dziadziaskończyłem 1wszy

Starr kręgosłup złamie by unieść ten sezonKiepskie te Boysy. Połowa sezonu za nami, a akcji tyle co kot napłakał. Powinni wziąć przykład z Niezwyciężonego.
Dobrze jest nie znać fabuły...No niestety, będzie ciągnął chujowe wątki z komiksów
Mam nadzieje że zakończenie będzie lepiej wykonane
Do cyców, dup, cipek, twarzy... Jego tylko stopy interesują. A stopy nie muszą mieć właścicielaa do czego on nie bije?![]()

To znaczy dobrze wymyślili, ale mogli to wykonać lekutko lepiejDobrze jest nie znać fabuły...
Jak dobrze pamiętam to zniknął aż do pewnego kozackiego momentu jak Allen z Olivierem przylecą na Ziemię.
Z tego co pamiętam Sukcesja miała dość spokojny początek. Jeśli chodzi o relacje rodzinne to według mnie dzieje się później więcej niż w takim wspomnianym przez Ciebie BCS. Polecam dać jej szansę.Pytanie do osób co oglądały Sukcesję, jestem na czwartym odcinku
Akcja się rozkręci jakoś? Jestem ogólnie fanem relacji rodzinnych jak w Rodzinie Soprano czy Jimmy i Chuck w BCS. Ale jakoś średnio na razie, plus kamera mnie wkurwia niemiłosiernie
Pytanie do osób co oglądały Sukcesję, jestem na czwartym odcinku
Akcja się rozkręci jakoś? Jestem ogólnie fanem relacji rodzinnych jak w Rodzinie Soprano czy Jimmy i Chuck w BCS. Ale jakoś średnio na razie, plus kamera mnie wkurwia niemiłosiernie

Żelkowe kino...Strzelanin i mordobicia nie będzie.
Nawet grubas Martin nie jest w stanie zdzierżyć tego ścierwa po przelewach z HBO
@Mmayhem kiedyś rozmawialiśmy o celu kręcenia takich filmów.
Czy w tym przypadku również uważasz, że to po to aby katolicki John łatwiej mógł się dogadać i zintegrować z Mokebe?![]()

@Mmayhem kiedyś rozmawialiśmy o celu kręcenia takich filmów.
Czy w tym przypadku również uważasz, że to po to aby katolicki John łatwiej mógł się dogadać i zintegrować z Mokebe?![]()

PRZYPOMINAM TYLKO, TO SERIAL
kurwa caps lock,
to serial twórcy tego gniota co skrzętnie zmienił rasę przestępcy jak i ofiary,
![]()
Dojrzewanie | Serial | 2025
Dojrzewanie (2025) Adolescence - Trzynastolatek zostaje oskarżony o morderstwo koleżanki z klasy. Jego rodzina, terapeutka i prowadzący sprawę detektyw zadają sobie pytanie o to, co naprawdę się...www.filmweb.pl
skala bezczelności...
To się tak samo z siebie dzieje, nikt nie naciska...
Edit: chyba ktoś już odpisał @Mmayhem
View attachment 145900
bonus
![]()
żona producenta:Reżyser też Żyd?
Grał w Band of Brothers.