Roshi
Roshi
no to wreszcie obejrzales cos konkretnego.Finał Berserka
Nie wiem co ja obejrzałem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
no to wreszcie obejrzales cos konkretnego.Finał Berserka
Nie wiem co ja obejrzałem.
Pewnie pojawia się odcinek bądź dwa i dead, teraz masowo będą lecieć głowy.Jensen Ackles robi tam bardzo dobrą robotę. Lubie chłopa od czasów Supernatural. W obsadzie jest jeszcze Jared Padalecki i Misha Collins - ciekawe jaki na nich mieli pomysł.

Teraz lecę z Niezwyciężonym bo przerwałem w połowie pierwszego sezonu i jest całkiem całkiem, dużo mrugnięć okiem do fanów komiksów z różnych uniwersów, dylematy egzystencjalne na poziomie podstawówki ale na szczęście szybko wyjaśniane, kreska trzyma poziom ( w porównaniu do One Punch Man
).
6 odcinka?Niezwyciężony
nieźle w chuja zrobili na końcu
Tak6 odcinka?
Nie ma porównania, znowu wpierdolili stuhra, którego już nie widzę na poważnie, może w kabaretach,Glina, ten nowy sezon. Oglądał ktoś może, dobre to? Bo ten sprzed 20 lat był spoko.
"Goliath" jest bardzo dobry.
Billy Thornton (ten m. in od "Złego Świetego Mikołaja") tym razem wciela się w prawnika uzależnionego od alko (taka uroda, że czuć spirytus przez ekran). Jeżeli ktos lubi klimat zakłopotania na sali sadowej gdy ktoś zadaje niewygodne pytania lub celnie ripostuje i kluczy pomiędzy wnioskami o uchylenie pytania i wykreśleniem czegoś z protokołu to to jest ten serial.
Niby wiadomo komu kibicujemy, ale złole nie sa wcale tak dwuwymiarowi i jednoznacznie źli jak w tandetnych produkcjach, akcja nie prowadzi nas prosto po sznurku i zawiera kilka zaskakujących zwrotów, których się nie spodziewałem.
Bawiłem się przednio, niby dramat sądowy ale bez zbędnych dłużyzn, wciagający. 8/10.
View attachment 144683

Do starego Gliny nie ma podjazdu, kilka niezlych fikołków logicznych i zbiegów okoliczności psują odbiórGlina, ten nowy sezon. Oglądał ktoś może, dobre to? Bo ten sprzed 20 lat był spoko.

View attachment 144797Obsada nowego resident evil![]()
wiadomo żelkiBardzo męska.
Z tydzień temu oglądałem jedynkę, to tam kobiety wyglądały bardziej męsko. Takie czasy.
No bo to nie jest ekranizacja żadnej z części i nie będzie tam nikogo znanego z serii. To ma być historia zwykłego gościa wrzuconego w wybuch epidemii zombie. Ja tam na razie mam trochę zaufania do tego reżysera (ponoć wielki fan serii) i nie skreślałbym od razu tego filmu.View attachment 144797Obsada nowego resident evil![]()
jesteś kryptogejem?Bardzo męska.
Z tydzień temu oglądałem jedynkę, to tam kobiety wyglądały bardziej męsko. Takie czasy.
Krypto?jesteś kryptogejem?

Po kolorowym Leonie i Jill chyba gorzej nie będzie.No bo to nie jest ekranizacja żadnej z części i nie będzie tam nikogo znanego z serii. To ma być historia zwykłego gościa wrzuconego w wybuch epidemii zombie. Ja tam na razie mam trochę zaufania do tego reżysera (ponoć wielki fan serii) i nie skreślałbym od razu tego filmu.
No będzie spoko jak pobije film z 2002, ale ja czuję niewypał.No bo to nie jest ekranizacja żadnej z części i nie będzie tam nikogo znanego z serii. To ma być historia zwykłego gościa wrzuconego w wybuch epidemii zombie. Ja tam na razie mam trochę zaufania do tego reżysera (ponoć wielki fan serii) i nie skreślałbym od razu tego filmu.

No będzie spoko jak pobije film z 2002, ale ja czuję niewypał.![]()

"Goliath" jest bardzo dobry.
Billy Thornton (ten m. in od "Złego Świetego Mikołaja") tym razem wciela się w prawnika uzależnionego od alko (taka uroda, że czuć spirytus przez ekran). Jeżeli ktos lubi klimat zakłopotania na sali sadowej gdy ktoś zadaje niewygodne pytania lub celnie ripostuje i kluczy pomiędzy wnioskami o uchylenie pytania i wykreśleniem czegoś z protokołu to to jest ten serial.
Niby wiadomo komu kibicujemy, ale złole nie sa wcale tak dwuwymiarowi i jednoznacznie źli jak w tandetnych produkcjach, akcja nie prowadzi nas prosto po sznurku i zawiera kilka zaskakujących zwrotów, których się nie spodziewałem.
Bawiłem się przednio, niby dramat sądowy ale bez zbędnych dłużyzn, wciagający. 8/10.
View attachment 144683