Roshi
Roshi
Po 20 odcinkach Berserka
. Jak nie będzie jakiegoś plot twistu, to taka opowieść o marzeniach, wojnie itp. Myślałem szczerze, że ten giga hype jest spowodowany czymś więcej

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Po 20 odcinkach Berserka
. Jak nie będzie jakiegoś plot twistu, to taka opowieść o marzeniach, wojnie itp. Myślałem szczerze, że ten giga hype jest spowodowany czymś więcej

Dałem się namówić na to Alice in borderland i jako fan japońskiej kinematografii muszę przyznać, że jest to tak słabe i kiczowate, że aż brak mi słów. Taki serial dla 15 Latków.
Ostatni sezon i ma być rozpierdol po całości.Jutro piąty sezon The Boys. Mają być dwa odcinki na start. Jedną reckę czytałem i ponoć jest grubo jeśli chodzi o ilość ginących postaci. Zresztą mają tyle już nieco na siłę ciągniętych wątków pozaczynanych, że nie mogą sobie pozwolić na zamułe jak w czwartym.
Ale mimo wszystko wkurwia, że trzeba będzie tydzien czekać na nowy odcinek. Prime i tak wykupuje się na rok to co im szkodzi dać całość.

Jutro piąty sezon The Boys. Mają być dwa odcinki na start. Jedną reckę czytałem i ponoć jest grubo jeśli chodzi o ilość ginących postaci. Zresztą mają tyle już nieco na siłę ciągniętych wątków pozaczynanych, że nie mogą sobie pozwolić na zamułe jak w czwartym.
Ale mimo wszystko wkurwia, że trzeba będzie tydzien czekać na nowy odcinek. Prime i tak wykupuje się na rok to co im szkodzi dać całość.
Ostatni sezon i ma być rozpierdol po całości.
Po mocnym trzecim był mocno rozczarowujący. Taki typowy sezon na podbudowę przed finałem. Ale jak się ciągiem ogląda to ujdzie.Jakoś nie mogłem podejść do czwartego ale skoro piąty ma być ostatnim to muszę nadrobić.
W 4 były może 2 odcinki dobre i już tam powninem być koniec. No ale wiadomo doją póki ciepłeJakoś nie mogłem podejść do czwartego ale skoro piąty ma być ostatnim to muszę nadrobić.

I chyba jedna znacząca śmierć. Z drugiej strony nie znam komiksu, więc do końca nie wiem jak być powinno. Wiem tylko, że zrezygnowali z plot twistu z Black Noirem.W 4 były może 2 odcinki dobre i już tam powninem być koniec. No ale wiadomo doją póki ciepłe![]()
Nie mogą z niego zrezygnować bo to całe clue końcówki będzie i dlaczego Homelander jest jaki jest. No chyba, że ten finał sezon w ogóle odbiegnie od komiksu.I chyba jedna znacząca śmierć. Z drugiej strony nie znam komiksu, więc do końca nie wiem jak być powinno. Wiem tylko, że zrezygnowali z plot twistu z Black Noirem.
Nie mogą z niego zrezygnować bo to całe clue końcówki będzie i dlaczego Homelander jest jaki jest. No chyba, że ten finał sezon w ogóle odbiegnie od komiksu.
A to silwuple, pardą.Ale to już wiadomo, że on nie jest tym klonem Homelandera. Pierwszy BN nie żyje i miał inną geneze, m.in związek z czasami Soldier Boya, a drugi to jakiś czarnuch. Tu raczej pójdą w zupełnie innym kierunku
Śmierci 2 znaczące kojarzę, komiksów też nie czytałem tylko kiedyś streszczenie i zmian jest trochę. Ta z Noirem akurat na plus bo jakieś zaskoczenie może być.I chyba jedna znacząca śmierć. Z drugiej strony nie znam komiksu, więc do końca nie wiem jak być powinno. Wiem tylko, że zrezygnowali z plot twistu z Black Noirem.
Śmierci 2 znaczące kojarzę, komiksów też nie czytałem tylko kiedyś streszczenie i zmian jest trochę. Ta z Noirem akurat na plus bo jakieś zaskoczenie może być.
Newman jako znacząca i pomniejsze ojciec Hugha i ten rozciągający się(nie pamiętam jak mu było) Reszty nie pamiętam
Wiedziałem, że o kimś zapomniałem.o ojcu w sumie zapomniałem. Newman i Grace mallory co ją gnojek cisnął o ścianę
Wiedziałem, że o kimś zapomniałem.
Tego gówniarza mam nadzieje, że ujebią, bo mnie wkurwia strasznie

wg mangi to właściwie prologFinał Berserka
Nie wiem co ja obejrzałem.
gra w szachy 3d i coś się odjebie. Homie chyba zabije swojego syna, albo starego czyli Soldier boya. Ogólnie jaranko bo to jeden z moich ulubionych seriali (pomijając s.4) ^^5 sezon The Boys jutro wychodzi czasu amerykańskiego?
Z tego co widziałem w trailerze i oglądałem jakieś analizy to Homelander zdobędzie V1 i będzie jeszcze silniejszy czy tam nieśmiertelny jak stormfront, ale ta mądra murzynkagra w szachy 3d i coś się odjebie. Homie chyba zabije swojego syna, albo starego czyli Soldier boya. Ogólnie jaranko bo to jeden z moich ulubionych seriali (pomijając s.4) ^^

Nie jest źle, widać tu większy budżet. Ale ekipa za to jak się zmieniła, cyc zrzucił chyba z 20 kg a gwiazdka po solidnych zabiegach plastycznych.I jak wrażenia po dwóch pierwszych odcinkach? Ja myślałem, że będzie mocniejsze otwarcie i będą bardziej znaczące śmierci.
Ten wątek A - Traina mogli skończyć we wcześniejszych sezonach
Jensen Ackles robi tam bardzo dobrą robotę. Lubie chłopa od czasów Supernatural. W obsadzie jest jeszcze Jared Padalecki i Misha Collins - ciekawe jaki na nich mieli pomysł.Nie jest źle, widać tu większy budżet. Ale ekipa za to jak się zmieniła, cyc zrzucił chyba z 20 kg a gwiazdka po solidnych zabiegach plastycznych.
atrain jakoś mało mnie interesuje, powinni go dawno ubić tak samo deepa. Najbardziej czekam aż ta czarna gruba kurwa zdechnie. Najważniejsze, że soldier Boy przeżył i oby wytrzymał jak najdłużej bo gość jest świetny.