Seriale

mam na dysku ale mam mocne obawy przed odpaleniem po poczytaniu paru recenzji na forum...
Kurde, a fajnie się to zaczyna, lubię seriale Gilligana i blondi z Better Call Saul też jest spoko aktorka. Tylko podejrzane się robi :beczka:

Pluirbus to serial, w którym praktycznie nic sie nie dzieje, ale na niektórych stronach podniecenie jakby to było cos niesamowitego:fjedzia:

Ta branża, tez jest ciekawa bo koło czasu dostawało masę krytyki czy Silos sezon 2, a działo się 72 razy więcej.:cool:

A ja obejrzałem i polecam, jutro ostatni odcinek, serial dobry, w stylu lekko komediowym, krótkie odcinki(po 30 minut tak jak najbardziej lubię i chętnie po takie sięgam). 7.5/10
kurwa ja myslalem ze bedzie z 10 epkow a tu koniec :childcry:
tylko smaka narobili, chuje.

Uniwersum GOTA to chyba najlepsze uniwersum gdzie łączy muzykę z scenami. Ep 6 rozmowa z synem Baelora i pod drzewem Pennytree. Naprawdę niezłe wykonanie.

Prywatnie uważam, ze muzyka ten świat, tez podniosła o wiele poprzeczek wyżej od reszty seriali.

I wonder,
Fox Mulder?
449766_1.3.jpg

Amazon zrobił 2 sezon o Dawidzie, który pokonał Goliata, a anulowali Koło czasu

:facepalm::lol::frankapprove:

Ogląda w ogóle to ktoś na świecie :lol:

Last edited:
Zacząłem oglądać Pluribus, jestem po dwóch odcinkach i mam pytanie. Czy to jest serial o lesbijce ratującej ludzkość? :benny:
Chyba tak hehe. Miał fajne oceny na pseudoportalach to odpaliłem tam kiedyś. Wytrzymałem całe 2 i pół odcinka :beczka: .

Brytyjski ,,Król i zdobywca”:

Niezła obsada, ciekawa epoka, pomyślałem: zerknę.

Pomijając fabułę: władcy anglosaskiej Mercji wyglądają jak władcy Maroka czy innej Algierii.

Szef gwardii króla Francji Henryka jest czarny, na dworach króla Anglii Edwarda Wyznawcy czy earla Godwina też przewijają się Murzyni.

Co to się stanęło?

Pomijając fabułę: władcy anglosaskiej Mercji wyglądają jak władcy Maroka czy innej Algierii.

Szef gwardii króla Francji Henryka jest czarny, na dworach króla Anglii Edwarda Wyznawcy czy earla Godwina też przewijają się Murzyni.

Co to się stanęło?
No przecież tłumaczę od dawna po co się to robi.
To nie teoria spiskowa :lol:

Co to się stanęło?
wymarzony marksizm kulturowy
liberalizm
Może ja wytłumaczę, w skrócie europa była murzynem,
za 20 lat brązowych będzie więcej niż nas,
wg marksistów muszą czuć, że to ich historia, a nie prawowitych czytaj białych mieszkańców. To jest taka sama naiwność lewicowych tfu liberalnych pedałów jak w stosunku do ugłaskania i ucywilizowania islamu w europce.

wymarzony marksizm kulturowy
liberalizm
Może ja wytłumaczę, w skrócie europa była murzynem,
za 20 lat brązowych będzie więcej niż nas,
wg marksistów muszą czuć, że to ich historia, a nie prawowitych czytaj białych mieszkańców. To jest taka sama naiwność lewicowych tfu liberalnych pedałów jak w stosunku do ugłaskania i ucywilizowania islamu w europce.

Na moje to próba scalania zróżnicowanego kulturowo i etnicznie społeczeństwa takiego jak brytyjskie, które wcale scalić się nie chce, ale co ja tam wiem …

:fjedzia:

Nie no, Mordo, to wywołuje odwrotne reakcje, jakie scalanie?

To są produkcje, które mają być ważne za 50-100 lat, nie dzisiaj :redford:

:neildegrassewhoa:

Mam wątpliwość czy np ten serial to takie dzieło do którego za 50 lat ktoś wróci.

Ale teraz Ahmed z Johnem mogą go razem oglądać zamiast serialu o Pierwszej Krucjacie do Ziemi Świętej

:lol:

:neildegrassewhoa:

Mam wątpliwość czy np ten serial to takie dzieło do którego za 50 lat ktoś wróci.

Ale teraz Ahmed z Johnem mogą go razem oglądać zamiast serialu o Pierwszej Krucjacie do Ziemi Świętej

Ale żaden Ahmed z Johnem dzisiaj nie będą tego oglądać.
Ahmed ma to w dupie bo wie, że tak nie było, John się dodatkowo wkurwia. To nie jest droga do scalania.

Wróci ktoś do tego czy nie wróci. Innych nie będzie.
Wszystkie produkcje będą pokazywać murzynów w okresie średniowiecznym na pozycjach władzy. Oni mają uwierzyć, że tak było a ich miejsce jest tutaj od zawsze, wbrew słowom faszystów.

Pomyśl sam.
Dzisiaj, po 50-100 lat po wojnie, każdy hollywoodzki film o Holokauście traktowany jest jako film dokumentalny.
Same fakty, nikt nic nie podważa, nie pyta, sam przecież tak oglądasz i wiesz, że nawet jakbyś chciał to coś w Tobie zabrania Ci się zastanawiać czy to co oglądasz to nie są czasem zmazy nocne kolejnego Szpilbergasteina. Wszyscy tak oglądają dzisiaj (oprócz mnie :awesome: ).

A, że nowi Europejczycy będą mieli IQ na poziomie 60 punktów, to nikt nawet się dzisiaj nie stara żeby to jakoś wyglądało tylko napierdalają takimi gównami jedno za drugim aby zalać showbiznes takim przekazem i tak w to uwierzą i będą dumni, że pochodzą od królów Anglii, Francji czy Świętego Cesarstwa Rzymskiego :beczka:

Ale żaden Ahmed z Johnem dzisiaj nie będą tego oglądać.
Ahmed ma to w dupie bo wie, że tak nie było, John się dodatkowo wkurwia. To nie jest droga do scalania.

Wróci ktoś do tego czy nie wróci. Innych nie będzie.
Wszystkie produkcje będą pokazywać murzynów w okresie średniowiecznym na pozycjach władzy. Oni mają uwierzyć, że tak było a ich miejsce jest tutaj od zawsze, wbrew słowom faszystów.

Pomyśl sam.
Dzisiaj, po 50-100 lat po wojnie, każdy hollywoodzki film o Holokauście traktowany jest jako film dokumentalny.
Same fakty, nikt nic nie podważa, nie pyta, sam przecież tak oglądasz i wiesz, że nawet jakbyś chciał to coś w Tobie zabrania Ci się zastanawiać czy to co oglądasz to nie są czasem zmazy nocne kolejnego Szpilbergasteina. Wszyscy tak oglądają dzisiaj (oprócz mnie :awesome: ).

A, że nowi Europejczycy będą mieli IQ na poziomie 60 punktów, to nikt nawet się dzisiaj nie stara żeby to jakoś wyglądało tylko napierdalają takimi gównami jedno za drugim aby zalać showbiznes takim przekazem i tak w to uwierzą i będą dumni, że pochodzą od królów Anglii, Francji czy Świętego Cesarstwa Rzymskiego :beczka:

Mam na myśli obecnych Ahmedów i Johnów w wieku 12-15 lat oglądających ten serial.

Akurat gdy fabuła dotyczy wydarzeń historycznych to osobiście gdy coś stoi w sprzeczności z faktami to sprawdzam i podważam.

Aberracji historycznej w stylu czarnej Anny Boleyn nie kupuje

Mam na myśli obecnych Ahmedów i Johnów w wieku 12-15 lat oglądających ten serial.

Akurat gdy fabuła dotyczy wydarzeń historycznych to osobiście gdy coś stoi w sprzeczności z faktami to sprawdzam i podważam.

Aberracji historycznej w stylu czarnej Anny Boleyn nie kupuje

Chyba nie sądzisz, że jakiś jebany ahemd o iq cirka 90 (edit: bo już wymieszany z jakąś białą gęsią) będzie coś podważał i sprawdzał,
czy sądzisz?
:beczka:

Chyba nie sądzisz, że jakiś jebany ahemd o iq cirka 90 (edit: bo już wymieszany z jakąś białą gęsią) będzie coś podważał i sprawdzał,
czy sądzisz?
:beczka:

Nie rozumiesz, poruszyłem dwie odrębne kwestie odnośnie posta @Miskatonic .

Odnośnie Ahmedów i Johnów,
przedstawiciele mieszanego społeczeństwa mają w imię political correctness i konsolidacji oglądać ,,swoich” na ekranie nawet kosztem prawdy historycznej.

Nie rozumiesz, poruszyłem dwie odrębne kwestie odnośnie posta @Miskatonic .

Odnośnie Ahmedów i Johnów,
przedstawiciele mieszanego społeczeństwa mają w imię political correctness i konsolidacji oglądać ,,swoich” na ekranie nawet kosztem prawdy historycznej.
No właśnie rozumiem,
zastanawiało mnie jedynie dlaczego rozwlekasz to pod kątem czy ktoś to będzie analizował dogłębnie?
Przecież wiadomo, że nikt nie będzie, tak jak choćby przedstawicielka no tych tamtych małp.

aaaa.jpg

No właśnie rozumiem,
zastanawiało mnie jedynie dlaczego rozwlekasz to pod kątem czy ktoś to będzie analizował dogłębnie?
Przecież wiadomo, że nikt nie będzie, tak jak choćby przedstawicielka no tych tamtych małp.

aaaa.jpg

Bo:

A takich, no ja pomyślałem o starszych bo wydaje mi się, że 12-15 latki będą oglądać sranie na sofę na tiktoku, a nie filmy historyczne :lol:
Ok, ale wiesz o co mi chodzi i jak ten mechanizm ma zadziałać (ma lub nie ma, wróżką nie jestem tylko zwykłym szurem :awesome: )

Back