Zawodnik567
ONE FC Heavyweight
Detektyw S01 to petarda, nie pierdol glupot...
Pod kątem zagadki kryminalnej to sredniaczek. Chyba się zgodzisz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Detektyw S01 to petarda, nie pierdol glupot...
ale tu nie chodzi o sama zagadke, przeciez od poczatku wiadomo kogo szukaja do konca, wiec co tu ma byc zagwozdka!?Pod kątem zagadki kryminalnej to sredniaczek. Chyba się zgodzisz?
Przecież tam sie nic nie wyjaśniło do samego końca, winnych nie znaleźli, same pionki.ale tu nie chodzi o sama zagadke, przeciez od poczatku wiadomo kogo szukaja do konca, wiec co tu ma byc zagwozdka!?
Ten z bambusem też dobry? Bo na tym stanąłem.Przecież tam sie nic nie wyjaśniło do samego końca, winnych nie znaleźli, same pionki.
Wiadomo że żelazny dzban rozwiązał zagadkę której nie rozwiązał cały internet, na twitterze bezdomni mu powiedzieli.
Detektyw 1 to majstersztyk, 2 i 3 bardzo dobre.
Jak dla mnie ciekawy. Lepszy niż 2Ten z bambusem też dobry? Bo na tym stanąłem.
a dla mnie 2 lepszy, Farrell zrobil robote i te sukiJak dla mnie ciekawy. Lepszy niż 2

grubego ze szrama znalezli ktorego szukali, glowny sprawca a calej elity no wiadomo ze nie, normalny chory swiatPrzecież tam sie nic nie wyjaśniło do samego końca, winnych nie znaleźli, same pionki.
Wiadomo że żelazny dzban rozwiązał zagadkę której nie rozwiązał cały internet, na twitterze bezdomni mu powiedzieli.
Detektyw 1 to majstersztyk, 2 i 3 bardzo dobre.
No tak tyle ze gruby był pionkiem, nie wiadomo kto byl żółtym królem i organizował te balety dla elity ruchajacej dzieci.grubego ze szrama znalezli ktorego szukali, glowny sprawca a calej elity no wiadomo ze nie, normalny chory swiat

to bliznowaty byl krolem w zolciNo tak tyle ze gruby był pionkiem, nie wiadomo kto byl żółtym królem i organizował te balety dla elity ruchajacej dzieci.
Wiadomo ze Epstein ale w serialu nie![]()
Kiedyś pamiętam czytałem jakies rozkminy ze właśnie podobno nie, ale mniejsza z tym.to bliznowaty byl krolem w zolci
Są kanały, które robią wywiady z bezdomnymi i mają ponad 100 tysięcy subów. I co napiszesz?Kiedyś pamiętam czytałem jakies rozkminy ze właśnie podobno nie, ale mniejsza z tym.
Trzeba sobie przypomnieć chyba serial bo to że żelazny aka zawodnik to kurwa jebana i jara się bezdomnymi to człowiek zapamięta na całe życie a takie perełki uciekają z głowy.
Ze jest wielu debili twojego pokrojuSą kanały, które robią wywiady z bezdomnymi i mają ponad 100 tysięcy subów. I co napiszesz?
Ze jest wielu debili twojego pokroju
I ty faflunie twierdzisz że gimnazjum skończyłeś jak nawet nie zrozumiałeś prostego kontekstu zdania.Nie wiedziałem, że wywiad z bezdomnym to debilstwo.
Tu chodzi o sposób filmowania, styl klimat. Grę aktorską. Bodaj w 4 odcinku był 6 minutowa scena w jednym ujęciu (choć chyba jedno cięcie zamaskowali) Takie rzeczy to nie byle co w kinie czy telewizji.Pod kątem zagadki kryminalnej to sredniaczek. Chyba się zgodzisz?
Trzeci sezon to bardziej dramat rodzinny czy też dramat obyczajowy, a nie kryminał.Ten z bambusem też dobry? Bo na tym stanąłem.
O ja tak właśnie opisałbym 1 sezon. Dlatego pod kątem tytułu Detektyw. Kompketnie czego innego szukałem.Trzeci sezon to bardziej dramat rodzinny
Pewnie wolisz mniej ambitną rozrywkę -- sądząc po fiksacji odnośnie do frików, jest to zrozumiałe. Ale masz do tego prawo ;-)O ja tak właśnie opisałbym 1 sezon. Dlatego pod kątem tytułu Detektyw. Kompketnie czego innego szukałem.
Pewnie wolisz mniej ambitną rozrywkę -- sądząc po fiksacji odnośnie do frików, jest to zrozumiałe. Ale masz do tego prawo ;-)
A oglądaliście Alice in Borderland?O ja tak właśnie opisałbym 1 sezon. Dlatego pod kątem tytułu Detektyw. Kompketnie czego innego szukałem.

W sumie z kilku źródeł czytałem/słyszałem, że to lepsza wersja squid games. W sumie bardziej lubię Japończyków niż Koreańczyków... ale na razie się nie odważyłem ;-)A oglądaliście Alice in Borderland?
![]()
Pewnie wolisz mniej ambitną rozrywkę -- sądząc po fiksacji odnośnie do frików, jest to zrozumiałe. Ale masz do tego prawo ;-)
TASK - dobre to było a nawet bardzo dobre. Dobra historia kryminalna. Jak na te czasy to naprawdę mocny i emocjonujący serial. Mało tu miejsca na żarty, za to dużo ludzkich dramatów. Fabuła się powoli rozwija ale wciąga. Tylko 7 odcinków więc da się szybko obejrzeć. Polecam.

*