Seriale

Oficjalna sesja zdjęciowa serialowej Lary Croft.

1768493920634.jpeg

Nie dość że aktorka drewniana, Sanse jeszcze dało sie obronić w Grze o Tron w nowych X-Men-ach to już wogóle pokazał swój kunszt.
Tylko jedna aktorka w dzisiejszych czasach ma potencjał i ARGUMENTY żeby zostać Larą

View attachment 138044
:jjsmile:

Akurat na tych fotach Sansa nawet pasuje, ale jej gra aktorska jest okropna, wiem, bo oglądałem całe GOT. Co ciekawe jak była młodsza to grała dużo lepiej, ale w sezonie 7-8 to już padaka totalna :jjsmile: Dla jej gry aktorskiej chce właśnie zobaczyć ten serial, aby się dobrze pośmiać :beczka:

Zabójcza Przyjaźń na Netflixie - dobre, niby dają 6/7 na imdb czy filmwebie, ja spokojnie 7, może 7.5... Końcówka ostatniego odcinka zadziwi chyba większość widzów, jak ktoś odgadnie kto był zabójcą to szacun :śmiech:

Ech chciałem wybrać się na wyspę i wziąć Mare z Eastown, ale nic nie idzie, a ja lubię sobie suwakiem przesuwać nudne momenty, a vider pod tym kątem jest kiepski :jon: czy ja z moim ADHD wytrzymam nudne momenty. Ech. Słabo.

Dobry finał drugiego sezonu Landmana. Czekam z niecierpliwością na trzeci sezon. Sheridan jeszcze mnie nie zawiódł ze swoimi serialami.

Audiowizualnie ten serial jest świetny, nie wiem kto robił soundtrack ale jest lepszy niż w HOTD.

Co prawda tylko początek, ale jednak bardziej czekam na HOTD 3.

W tym świecie bardziej ciekawią mnie wątki wielu ludzi niż 1 czy 2 osób.

Jestem ciekawy jak HOTD 3 nakręciło bitwy, bo dla mnie w HOTD 2 to było jeszcze słabsze niż w GOT 8.

Do tej pory jestem w szoku jak biedna była finalna bitwa w HOTD 2. Łucznikow i żołnierzy to tam chyba tylko na 40 sekund pokazali :beczka:

Skończyliśmy jakiś czas temu Dark i był w porządku, trzymał poziom przez wszystkie odcinki, chociaż nadmiar ekspozycji w dialogach w ostatnim sezonie już trochę męczył. Mimo wszystko nie do końca pojąłem jego fenomen i dlaczego stał się tak kultowy.
Prócz tego nadrobiłem Fallout do bieżącego odcinka i jako serial dupy nie urywa a główna aktorka to drewno absolutne to jednak jako ktoś kto kocha fallouty to mam tu na tyle dużo fanserwisu że bawię się dobrze.
No i zaczęliśmy oglądać Pingwina i cóż... :antonio: Cristin Milioti :antonio:

Skończyliśmy jakiś czas temu Dark i był w porządku, trzymał poziom przez wszystkie odcinki, chociaż nadmiar ekspozycji w dialogach w ostatnim sezonie już trochę męczył. Mimo wszystko nie do końca pojąłem jego fenomen i dlaczego stał się tak kultowy.
Prócz tego nadrobiłem Fallout do bieżącego odcinka i jako serial dupy nie urywa a główna aktorka to drewno absolutne to jednak jako ktoś kto kocha fallouty to mam tu na tyle dużo fanserwisu że bawię się dobrze.
No i zaczęliśmy oglądać Pingwina i cóż... :antonio: Cristin Milioti :antonio:
Wydaje mi się, że Dark aż takiego kultowego statusu nie ma. Jest on bardziej niszowy i mniej przystępny niż np. takie stranger things, do którego jest często porównywany. Tym bardziej obecnie według mnie nowa, przebodźcowana widownia się od niego może odbić, bo on wymaga jednak sporo skupienia i uwagi.

Back