Seriale

Pluribus bardzo mi się spodobało. Świetne kadry. Apple TV na prawe robi mocne seriale. Jestem po 3 odcinku i już w ciemno stwierdzam, że sezon dowiezie albo będzie jeszcze lepiej.

Dzikość całkiem dobry serial, lecę z 4tym odcinkiem i wciąga ładnie.
Dla mnie mega generyczny, ze scenariuszem jakby pisało AI. Pewnie wiele zależy od samopoczucia gdy podchodzi się do takich tyłów, na pozór serial ma wiele by mi się spodobać, a odpuściłem chyba po dwóch epach.

Za to oglądam koreańska Manipulacje na D+ i wchodzi nieźle *

*Jak współwięźniowie w tyłek głównego bohatera

Dla mnie mega generyczny, ze scenariuszem jakby pisało AI. Pewnie wiele zależy od samopoczucia gdy podchodzi się do takich tyłów, na pozór serial ma wiele by mi się spodobać, a odpuściłem chyba po dwóch epach.
Mam słabość do tego aktora jakkolwiek to zabrzmi, pamiętam jak Brad Pitt go rąbał w Troi.
:beczka:
Za to oglądam koreańska Manipulacje na D+ i wchodzi nieźle *

*Jak współwięźniowie w tyłek głównego bohatera
a to muszę zerknąć

Mam słabość do tego aktora
pudzilla.gif

PLURIBUS !!!!!

Skończyłem pilota, takie samo zajebiste uczucie tajemnicy jak z pierwszego odcinka "Leftovers". Jestem pełen dobrych przeczuć co do nastepnych odcinków.
Pluribus bardzo mi się spodobało. Świetne kadry. Apple TV na prawe robi mocne seriale. Jestem po 3 odcinku i już w ciemno stwierdzam, że sezon dowiezie albo będzie jeszcze lepiej.
Widać rękę Gilligana ale i on musiał/chciał się ugiąć...
Rhea Seehorn gra świetnie. Serial wciąga, ogólnie jest dobrze, a nawet bardzo dobrze ale... Kurwa mać - ktoś dba o to, by obecne seriale i filmy forowały przekaz jakby to hetero byli w mniejszości. Co to kurwa jest - jakaś forma zadośćuczynienia za lata śladowej obecności w kinematografii? Gdzie się człowiek nie obejrzy tam kurwa lpg :facepalm:

Nie polecam fanom dmc. Z kozaka Dante zrobili debila i pizde co przegrywa oczywiście z potężną kobietą komandosem. Robienie z demonów biednych uchodźców co trzeba im pomóc również żałosne. Moja ocena to kutas/10
Jednym plusem tego to, że pobrałem to z torrentow i nie płacę netflixowi za takie dzieła.

Ostatnio naszło mnie na nadrabianie starych seriali (przed 2005), które za dzieciaka leciały w TV, więc oglądałem tylko wyrywkowo. Na liście mam:

Twin Peaks
Z Archiwum X
Millenium

Propozycje, które wiem, że się pojawią - a nie chcę ich nadrabiać:

The Sopranos (tematy mafijne mnie średnio interesują).

Jakieś propozycje z podobnego okresu czasowego, które pominąłem?

Ostatnio naszło mnie na nadrabianie starych seriali (przed 2005), które za dzieciaka leciały w TV, więc oglądałem tylko wyrywkowo. Na liście mam:

Twin Peaks
Z Archiwum X
Millenium

Wszystko co wypluło w tamtych czasach HBO.

Twin Peaks
Z Archiwum X
Millenium

Nie powiedziałbym że Sopranos to temat mafijny, to tło.

Nadrobiłem Heweliusza, bardzo dobry serial, w takim klimacie to akurat Polska potrafi
Nie widziałem jeszcze wszystkich top produkcji z tego roku, ale póki co z czystym sumieniem Heweliusz to mój numer 1.

Na Netflix wjechał hmmm reality show ? Ciężko to skategoryzować. Physical Asia , gdzie drużyny z różnych azjatyckich krajów rywalizują w zadaniach siłowych. Co prawda strasznie ciężko się to ogląda przez liczne powtórki i wywiady , nie cierpię takiego montażu. Ale z ciekawostek jest w tym serialu Whitaker jak i Paciao i kilku innych fighterów.

Back