Gambit
UFC Middleweight
Apple TV.Gdzie leci ta nowość od twórcy BB i BCS?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Apple TV.Gdzie leci ta nowość od twórcy BB i BCS?
Gdzie leci ta nowość od twórcy BB i BCS?

Jak uczniaka...
koniec końców lecą na siebie z nożami jak biedna pierdolona piechota![]()

Dla mnie mega generyczny, ze scenariuszem jakby pisało AI. Pewnie wiele zależy od samopoczucia gdy podchodzi się do takich tyłów, na pozór serial ma wiele by mi się spodobać, a odpuściłem chyba po dwóch epach.Dzikość całkiem dobry serial, lecę z 4tym odcinkiem i wciąga ładnie.
Mam słabość do tego aktora jakkolwiek to zabrzmi, pamiętam jak Brad Pitt go rąbał w Troi.Dla mnie mega generyczny, ze scenariuszem jakby pisało AI. Pewnie wiele zależy od samopoczucia gdy podchodzi się do takich tyłów, na pozór serial ma wiele by mi się spodobać, a odpuściłem chyba po dwóch epach.

a to muszę zerknąćZa to oglądam koreańska Manipulacje na D+ i wchodzi nieźle *
*Jak współwięźniowie w tyłek głównego bohatera
Mam słabość do tego aktora
Detektyw Abdul będzie rozwiązywał zagadkę działacza AfD?

Nie ma The Leftovers, niech spieprzają.
Moja lepsza.
Nie no bardzo dobre to jest
Stranger Things lepsze od House'a
PLURIBUS !!!!!
Skończyłem pilota, takie samo zajebiste uczucie tajemnicy jak z pierwszego odcinka "Leftovers". Jestem pełen dobrych przeczuć co do nastepnych odcinków.
Widać rękę Gilligana ale i on musiał/chciał się ugiąć...Pluribus bardzo mi się spodobało. Świetne kadry. Apple TV na prawe robi mocne seriale. Jestem po 3 odcinku i już w ciemno stwierdzam, że sezon dowiezie albo będzie jeszcze lepiej.

Wszystko co wypluło w tamtych czasach HBO.Ostatnio naszło mnie na nadrabianie starych seriali (przed 2005), które za dzieciaka leciały w TV, więc oglądałem tylko wyrywkowo. Na liście mam:
Twin Peaks
Z Archiwum X
Millenium
Propozycje, które wiem, że się pojawią - a nie chcę ich nadrabiać:
The Sopranos (tematy mafijne mnie średnio interesują).
Jakieś propozycje z podobnego okresu czasowego, które pominąłem?
Nie powiedziałbym że Sopranos to temat mafijny, to tło.Ostatnio naszło mnie na nadrabianie starych seriali (przed 2005), które za dzieciaka leciały w TV, więc oglądałem tylko wyrywkowo. Na liście mam:
Twin Peaks
Z Archiwum X
Millenium
Propozycje, które wiem, że się pojawią - a nie chcę ich nadrabiać:
The Sopranos (tematy mafijne mnie średnio interesują).
Jakieś propozycje z podobnego okresu czasowego, które pominąłem?
True Detective powinno być oceniane osobno za pierwszy sezon, wtedy na spokojnie ląduje w top 10.
Nie widziałem jeszcze wszystkich top produkcji z tego roku, ale póki co z czystym sumieniem Heweliusz to mój numer 1.Nadrobiłem Heweliusza, bardzo dobry serial, w takim klimacie to akurat Polska potrafi
![]()
Heweliusz | Serial | 2025
Heweliusz (2025) - Prom Heweliusz wpada w środek potężnego sztormu. Załoga i pasażerowie toczą dramatyczną walkę o przetrwanie, a ich rodziny na lądzie próbują ujawnić prawdę o katastrofie.www.filmweb.pl