Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Tak to oficjalne zdjecie![]()
Geralt powinien wyglądać na bardziej styranego życiem, na zdjęciy jest wymuskany przystojniak.Ladne, co zle?
Tak to oficjalne zdjecie![]()
Najważniejsze... Ile ma wzrostu?Tak to oficjalne zdjecie![]()
Teraz będzie taki pierwszy przesiew, który oddzieli ludzi którzy czytali książki o Wiedźminie, od tych którzy znają go tylko z gry. Serial ma być na podstawie zbioru opowiadań, nie typowo sagi, a więc Geralt niekoniecznie musi być jeszcze zmęczony życiem. Kwestia medalionu, drugiego miecza, braku blizn na twarzy, o czym co chwile piszą ludzie którzy jedynie grali w grę, też wygląda dobrze na podstawie tego, co Sapkowski pisał w książkach. Jakiś czas temu postanowiłem odświeżyć sobie książki i czytam wszystko od nowa i ogólnie też czekam na trailer.
gdyby ktoś chciał to pojawił się darmowy dynamiczny motyw ze stranger things 3 na ps4.
pozdrawiam, bill.
https://store.playstation.com/pl-pl/product/EP4350-CUSA00127_00-ETH0000000003166

W sumie to jest sens w tym co piszesz. Książki czytałem bardzo dawno, a Dziki Gon ukończyłem kilka miesięcy temu i na Geralta patrzę bardziej przez pryzmat gry.Teraz będzie taki pierwszy przesiew, który oddzieli ludzi którzy czytali książki o Wiedźminie, od tych którzy znają go tylko z gry. Serial ma być na podstawie zbioru opowiadań, nie typowo sagi, a więc Geralt niekoniecznie musi być jeszcze zmęczony życiem. Kwestia medalionu, drugiego miecza, braku blizn na twarzy, o czym co chwile piszą ludzie którzy jedynie grali w grę, też wygląda dobrze na podstawie tego, co Sapkowski pisał w książkach. Jakiś czas temu postanowiłem odświeżyć sobie książki i czytam wszystko od nowa i ogólnie też czekam na trailer.
Dwa bastkiNajważniejsze... Ile ma wzrostu?

Wiadomo, że to nie Karolak ale dajmy szansę@midern @Betonowy Krzychu
ale to nawet nie o to chodzi czy blizny ma, czy nie...
Na tym wyrenderowanym kadrze po prostu nie ma klimatu.
Perfekcyjna twarz amerykańskiego policjanta, osiłka, prawie kulturysty nie zmniejsza tego uczucia, a potęguje. Nie wygląda na słowiańskiego zmutowanego wygę, z misją morderdowania potworów, gdzieś hen na tropie, tylko jakby od krawca wyszedł na lans.
Książki zatarł czas, to fakt, no ale takiego wymuskanego Geralta to chyba nikt z tej części świata by nie wymyślił.
Prawie :)Wiadomo, że to nie Karolak ale dajmy szansę
Odpuściłem drugi sezon Yellowstone, zamiast tego ruszyłem z Sillicon Valley i nie żałuję.

"Zaraza, zapomniałem zamknąć" - pomyślał WiedźminPóźniej mówiono, że człowiek ten nadszedł od północy bramy.
Szedł pieszo, a objuczonego Passata zostawił na parkingu...
Hahahaha dokładnieTrochę wygląda jak Marek Perepeczko z "Janosika" :D

O co tutaj chodzi?