Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ja też. Jeb@ć ich.Nie mogę przebrnąć póki co przez pierwszy odcinek Peaky Blinders, męczę się z tym pół dnia, bo niezmiernie mnie wkurwia ten brytolski akcent, gdy wypowiadają je ludzie o twarzach sugerujących lekki stopień upośledzenia (nie obrażam ludzi upośledzonych!)Po prostu nie trawię Brytoli...
Nie wiem skąd to info, musieli się pomylić.![]()
To jednak trzeci ma być krótszy?!
![]()
To jednak trzeci ma być krótszy?!
Tak mnie nastraszyłeś, że musiałem sprawdzić.

Mam złą wiadomość, 5 sezon BCS przesunięty na 2020r.
Jest to związane z tym, że mają jeszcze ten projekt z Jesse.

https://www.hbo.pl/schedule/vertical_view/04/29No mnie też nastraszyli, to oficjalny FP Gry o Tron Polska, w komentarzach nikt nie prostował jak wtedy sprawdzałem, ale wiadomo, że z problemem najwyższej instancji trzeba się zgłosić na cohones i zawsze znajdzie się rozwiązanie![]()
Ilez mozna spamowac o GoT![]()
To od niedzieli wieczór nie wchodź do tego tematu ziom, bo będzie zalew postów o GoT.Ilez mozna spamowac o GoT![]()
Gra o Tron powinna mieć osobny temat, bo jak ktoś jej nie ogląda to w zasadzie nie będzie miał po co tu wchodzić przez następne dwa miesiące.Ilez mozna spamowac o GoT![]()

Zaloz temat =pGra o Tron powinna mieć osobny temat, bo jak ktoś jej nie ogląda to w zasadzie nie będzie miał po co tu wchodzić przez następne dwa miesiące.![]()
Mogę założyć, ale pewnie i tak większość będzie wchodziła w seriale z nawyku.Zaloz temat =p
Mogę założyć, ale pewnie i tak większość będzie wchodziła w seriale z nawyku.
Z drugiej strony w osobnym temacie można by było śmiało pisać bez spoilerów, bo zakładam że każdy znałby poprzednie sezony.O tym samym pomyślałem, że założyłbym nowy temat, ale dyskusja toczyłaby się w dwóch wątkach jednocześnie.
Kierwa, czyli jak planuję czekać na cały sezon i obejrzeć w binge watchingu to nie mam co tu wchodzić do któregoś tam maja :/
O której godzinie w poniedziałek pojawi się odcinek na HBO GO?
Ja tak też z którymś sezonem zrobiłem, teraz to pierdolę, bo ktoś ze znajomych z czymś wyskoczy w towarzystwie i pójdę siedzieć za morderstwo ze szczególnym okrucieństwemKierwa, czyli jak planuję czekać na cały sezon i obejrzeć w binge watchingu to nie mam co tu wchodzić do któregoś tam maja :/

Chyba 3 rano jest na normalnym HBO, a HBO GO to nie ma sensu w poniedziałek odpalać ;)
Dlaczego nie ma sensu odpalać w poniedziałek?
zdradzisz co to?Nowa fota z najmocniejszej w tym roku produkcji HBO
![]()
No nie moze mi to wejść w krew ;)zdradzisz co to?
1 odcinek kozakTak w ogóle to 31.03 na BBC wjechał 5 sezon Line of duty
![]()