Tar-Ellendil
NoLife FC
Od kiedy oglądam Mad Mena nawet nie próbuje już włączać innych seriali bo i tak wiem że za chwilę wyłączę.The Suitcase - Boze jakie złoto. Powtorka po 3 latach tylko dobitnie mi uświadomiła czemu MM to mój #1 serial.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Od kiedy oglądam Mad Mena nawet nie próbuje już włączać innych seriali bo i tak wiem że za chwilę wyłączę.The Suitcase - Boze jakie złoto. Powtorka po 3 latach tylko dobitnie mi uświadomiła czemu MM to mój #1 serial.
Na którym odc teraz jesteś? W weekend nadrobię więcej żeby zbyt nie odbiegać :)Od kiedy oglądam Mad Mena nawet nie próbuje już włączać innych seriali bo i tak wiem że za chwilę wyłączę.
4x12Na którym odc teraz jesteś? W weekend nadrobię więcej żeby zbyt nie odbiegać :)

Skończyłem Ozark 2
Co polecacie z nowości?
Jestem po 4 odcinkach "Slepnac od swiatel" i jak na polskie to faktycznie dobre. Bardzo fajnie, z rozmachem, po amerykansku nakrecone.
Warszawa to tak, w porywach przypomina mi tu Gotham City. Bardzo mroczny klimat, co uwazam za duzy plus.
nie wydaje Wam sie, ze ta historia z postacia, ktora gra Pazura to jest zywcem przeniesiona z prawdziwych wydarzen? Chodzi o tego celebryte bylego meza Edyty Gorniak co to zabil kobiete jadac pod wplywem alkoholu i kokainy Dariusza Krupe, ktory idac na wspolprace z wymiarem sprawiedliwosci sprzedal tego calego "dilera gwiazd"(analogia do glownego bohatera), o ktorym tez bylo glosno. Nie wiem jak to sie skonczy tutaj zostalo mi jeszcze 4 odcinki wiec zabieram sie za ogladanie
Właśnie skończyłem ostatni odcinek. Serial jako całość super. Niestety dużym zgrzytem dla mnie (i z tego co czytałem opinie nie tylko dla mnie) jest totalnie drewniana gra głównego aktora (jak się okazuje amatora z branży hiphopowej). Wizualnie do roli pasuje świetnie, jednak wypowiadane przez niego kwestie stoją totalnie w kontraście do popisów aktorskich Więckiewicza, Frycza, Lubosa czy Chabiora.
o czym to?Sezon czwarty Mad Mena ukończony, ocena?
10/10 jak dotąd najlepszy, kilka razy przewijałem z powrotem żeby się nacieszyć scenami.
O Agencji Reklamowej, tak z pozoru wydaje się nudne. Dlatego się tak długo za to zabierałem.o czym to?
Zgadzam się w 100%! Generalnie wizerunkowo pasuje super, ale czasem widać brak 'warsztatu' bo mówi strasznie sztucznie.
Cały serial jak na polskie warunki sztos w ch*j! Nie wiecie czy istnieją do neigo gdzieś napisy? Chciałbym się nim pochwalić znajomym.
Ja się dziwiłem czemu 48 minutowy odcinek leci mi w godzinę, a to przez przewijanieSezon czwarty Mad Mena ukończony, ocena?
10/10 jak dotąd najlepszy, kilka razy przewijałem z powrotem żeby się nacieszyć scenami.
Ja dziś skończę 4 sezon. Suitcase to chyba najlepszy odcinek że wszystkich seriali jakie ogladalem.Final Space-zacząłem oglądać ot tak przypadkiem i się pozytywnie zaskoczyłem. Wcześniej poleciał Paradise PD, a teraz zacząłem 2 sezon Castlevani, potem bd 5 s BoJacka...kurwa same kreskówki :p
Widziałem. Tak samo jak F for family i ArcheraBo baje to jest najlepsze co dostarcza Netflix. Jeszcze sobie Big Mouth zobacz jak nie widziałeś
dlaczego nie jest nudne?O Agencji Reklamowej, tak z pozoru wydaje się nudne. Dlatego się tak długo za to zabierałem.
Rozpierdol ten serial. Od 4 odcinka akcja nabiera w chuj tempa pomimo, że już wcześniej się działo. Mi został ostatni odcinek i wieczorem siadam z pizzą w łapie i whiskaczem :D Na początku mi średnio siadała gra głównego bohatera, trochę za sztywno to wychodziło. Odstawał od reszty, ale z czasem się przyzwyczaiłem, albo Kuba się rozkręcił. Chociaż to drugie raczej, w odcinkach 5-7 gość ostro oddupca i chyba trochę wyluzował się na planie. Nr.1 jeśli chodzi o polskie seriale. Przebił starego, dobrego Pitbulla.Jestem po 4 odcinkach "Slepnac od swiatel" i jak na polskie to faktycznie dobre. Bardzo fajnie, z rozmachem, po amerykansku nakrecone.
Warszawa to tak, w porywach przypomina mi tu Gotham City. Bardzo mroczny klimat, co uwazam za duzy plus.
nie wydaje Wam sie, ze ta historia z postacia, ktora gra Pazura to jest zywcem przeniesiona z prawdziwych wydarzen? Chodzi o tego celebryte bylego meza Edyty Gorniak co to zabil kobiete jadac pod wplywem alkoholu i kokainy Dariusza Krupe, ktory idac na wspolprace z wymiarem sprawiedliwosci sprzedal tego calego "dilera gwiazd"(analogia do glownego bohatera), o ktorym tez bylo glosno. Nie wiem jak to sie skonczy tutaj zostalo mi jeszcze 4 odcinki wiec zabieram sie za ogladanie

Mocny i ciężki klimat. Jak ktoś się jeszcze waha, albo nie słyszał to polecam, dla mnie 9/10.Mi zostal ostatni odcinek. Gdy pierwszy raz uslyszalem o tej serii to pierwsze skojarzenie to ten kawalek. No i polecial...
Ja po serialu po długich latach wrzuciłem ponownie Myslovitz :)
To wyżej też :)
Cenzur w Polsce jest wbrew pozorom dużo łagodniejszy niż np. w Niemczech czy Australii, ile tam choćby gier było zakazanych..."Jeśli te skurwysyny spłodzą dziecko rozjebie je cegłą"
Jakim cudem Brickleberry przeszło cenzura w Polsce ?
Dawno z Polski nic nie oglądałem ale siadło mi to zajebiście nawet z tym drewnianym aktorem w roli głownej. Ogólnie ten klimat Warszawki super w niektórych momentach.