HeyPussyRUstillThere
UFC Middleweight
Ja 1 odcinek 4 i już mi się przypomniało. Będzie grubo :)Ja teraz w połowie czwartego, co za sztos.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ja 1 odcinek 4 i już mi się przypomniało. Będzie grubo :)Ja teraz w połowie czwartego, co za sztos.
ponoć dużo gorsze.Dobre to?
W sensie na poziomie Brickleberry?
Dobre to?
W sensie na poziomie Brickleberry?
Do szczęścia jeszcze jest mi potrzebny cały soundtrack na dysku.Ja 1 odcinek 4 i już mi się przypomniało. Będzie grubo :)
Warto bindżnąć na wszystkich świętych?Ślepnąc od świateł poszło na dwa razy. Wczoraj przed snem 2 i dzisiaj 6 bez przerwy. Jak na Polskę to bardzo dobra produkcja. Miała swoje wady i absurdy ale dało sie to przeżyć.
Tak, soundtrack jest równie fenomenalny co caly serial.Do szczęścia jeszcze jest mi potrzebny cały soundtrack na dysku.
Jak najbardziej.Warto bindżnąć na wszystkich świętych?
Tak właśnie go widziałem wczoraj, coś pięknego.Tak, soundtrack jest równie fenomenalny co caly serial.
Widziałeś odcinek Suitcase? Najlepszy odcinek z całego serialu. Jaram się tym 4 sezonem
nie.Warto bindżnąć na wszystkich świętych?
I zarazem jedna z dwóch, które mnie tam nie wkurwiały. Druga NairobiJa dopiero kończę pierwszy sezon La casa de papel. Berlin - GENIALNA postać!
Kiedy w serialu wkurwia Cię jakaś postać, przypomnij sobie Skyler z Breaking Bad i zadaj sobie pytanie, czy na pewno?I zarazem jedna z dwóch, które mnie tam nie wkurwiały. Druga Nairobi
Wiem, że się nie godzi ale ja w ogóle nie jestem fanem BB. Odpadłem po 1 sezonie, wiec i skyler nie zdążyła mnie jakoś mega wkurwicKiedy w serialu wkurwia Cię jakaś postać, przypomnij sobie Skyler z Breaking Bad i zadaj sobie pytanie, czy na pewno?
Właśnie miałem wrzucać. Co rozsądniejsze komentarze wspominają o dodatkowej charakteryzacji, bliznach, soczewkach etc. Na razie zbyt gładki jak na Geralta. Wstrzymam się z ew. krytyką do emisji serialu.Wygląda jak Elf z Władcy Pierścieni.
Ogłosili też resztę obsady.
s6/e1 obejrzane . Chyba poczekam do stycznia na cały sezon , zbyt dobre żeby męczyć się z czekaniem z odcinka na odcinek :)Ray D. sezon 6
ja to już w ogóle nie wiem o chuj im chodzi, najpierw była gadka że pierwszy sezon będzie na podstawie opowiadań, tydzień później news że w serialu pojawi się Cahir i Fringilla Vigo znani tylko i wyłącznie z sagi! z każdym newsem coraz mniej się jaram i w sumie to w tym serialu driady mogą być nawet niebieskie jak z avatara, wyjebane mam póki cohttps://naekranie.pl/aktualnosci/wi...z1EZR14jBQyQkPC0JxcIdKCBMfGymXQk&gal-0-img=18
Kim jest Sir Lazlo i połowa tych postaci do jasnej ciasnej, bo połowy z nich to nawet nie kojarzę...
kurwa, az tak? ja sciagnalem i sie zabieram jak pies do jeza. Nie mam od dluzszego czasu dobrego zdania o tzw polskim kinie.Ślepnąc od świateł rewelacja, ale ten raper chwilami aktorstwo jak z seriali paradokumentalnych.
Jak na polskie realia wg mnie klasa. Szczególnie fajnie sie ogląda sceneria Wawy jak się np w klubie "betlejem" bywało wiele razy :}kurwa, az tak? ja sciagnalem i sie zabieram jak pies do jeza. Nie mam od dluzszego czasu dobrego zdania o tzw polskim kinie.
Ślepnąc od świateł rewelacja, ale ten raper chwilami aktorstwo jak z seriali paradokumentalnych.