Seriale

Az jeszcze raz odpaliłem żeby zobaczyć czy to nie fake. Tez wróciłem do wcześniejszej sceny jak Jon oddawał go. Tam oczy były otwarte. Jest już jakaś teoria dlaczego tak się stało? Pewnie coś związanego z życiem Jona.
Co do odcinka chyba najlepszy w tym sezonie. Fajna rozmowa była między karłem, a smoczycą. No i nie wiem jak można w tak głupi sposób stracić smoka. Też przez chwile myślałem, że wróciła dobra gra o tron i w jednym odcinku leci Thoros, Smok i Jon. Ale tylko albo i aż patrząc na ten sezon 2 z nich poszło.

jak dla mnie to po prostu dziura w rękojeści, którą zasłonił dłonią kiedy wychodził na ląd, albo jakiś błąd w produkcji

jak dla mnie to po prostu dziura w rękojeści, którą zasłonił dłonią kiedy wychodził na ląd, albo jakiś błąd w produkcji
Na tym etapie, żadna scena i postać nie jest bez znaczenia. Wątpię żeby to pokazali bez powodu. Musi być jakaś interakcja pomiędzy Jonem, a jego mieczem z valyriańskiej stali.

To się pojawia idealnie w momencie gdy za mieczem jest jego ręka i oczy pozostają ciemne już do końca, z małymi odblaskami jak rusza mieczem, bo tam jest szkło a nie pusta dziura na wylot. Szkło tłumaczy lekkie zniekształcenie dłoni na początku. Zresztą zobaczymy, jeśli masz rację to będzie ciekawiej.

Jaki serial komediowy polecacie? Taki który jest śmieszny i wciągający. Tak dla zobrazowania gustu Dwóch i pół bardzo mi się podobał, natomiast Ostatni człowiek na Ziemii już mało mnie śmieszył. Myślałem nad Jeden Gniewny Charlie.

Jaki serial komediowy polecacie? Taki który jest śmieszny i wciągający. Tak dla zobrazowania gustu Dwóch i pół bardzo mi się podobał, natomiast Ostatni człowiek na Ziemii już mało mnie śmieszył. Myślałem nad Jeden Gniewny Charlie.
The Office.

• Like
Reactions: Ian
mi wogole ten serial nie podszedl, mnie za to smieszy the it crowd.

• Like
Reactions: Ian
Back