Seriale

@VoRaNeK i RESZTA

Ma ktoś z Was odcinek nr 3 i 4 Prison Break, ale w wersji z polskim lektorem?

Dla ojca potrzebuję. Sam już sobie obejrzałem z napisami. I chyba tylko takie wersje są...

Wziąłem się za 13 reasons why, w sumie byłem sceptycznie nastawiony, ale 1 odcinek mi sie spodobał. Lecimy dalej.

-Now, who else thinks changing to a HooliChat log-in is hella lame?
Madison, Allison, Jennifer, Stephanie, Quinn, Ingrid, Kaylee...
- Oh, no.
- Amber, Sarah, Janelle... Carl.
Now, Carl... you said the new sign-in page made you nervous.

Płaczę ze śmiechu, ten serial wzniósł się na wyżyny totalnej beki :rofl: @Hang

Midern na studiach opuścił się w oglądaniu seriali, ale chyba powrócić :D

No nareszcie powrócili Leftovers, byłem pod mega zachwytem szczególnie po 1 sezonie, @Gambit pewno pamięta. Z tym które oglądałem, musze nadrobić Prison Breaka (1 sezon super, później coraz gorzej i spodziewam się kolejnej kaszany), Better Call Saul (zbyt wolno się to kręci, obejrzę, ale pewnie bez zachwytu) i Fargo (dla mnie tu też S1 > S2 i z chęcią sprawdzę S3).

W międzyczasie obejrzałem Black Mirror, które mega mi siadło na psychice. W akademiku oglądaliśmy w kilka osób odcinki wieczorami i rozkminy szły na prawdę grube. Podobał mi się odcinek z gościem, który zarabiał kasę na rowerze. Zacząłęm The OA (gdzieś jedak wstrzymałem) i Dirk Gently Holistic Agency (do 3 ep. nie znalazłem PL napisów, więc też przerwa). Oglądam Gomorrę s2 i fajna produkcja. Obejrzałem BoJacka, zajebista kreskówka, ile się naśmialismy to nasze. Obejrzałem też Chłopaków z Baraków, chyba do 9 sezonu, bo tylko tyle na Netflixie widziałem, poziom nieco opadł pod koniec. Nadrobiłem ostatnie ponad 15 stron tego tematu i łącznie na liście "Do obejrzenia" nowych seriali mam ponad 15. Więc pewnie nigdy tego nie nadrobię :D

Zabieram się za pierwszy odcinek American Gods, nie czytałem książki i nie wiem czego się tutaj spodziewać.

Jeszcze dodam, że wciągam się w Leftovers. Póki co pierwszy sezon.

Zabieram się za pierwszy odcinek American Gods, nie czytałem książki i nie wiem czego się tutaj spodziewać.

Jeszcze dodam, że wciągam się w Leftovers. Póki co pierwszy sezon.
American Gods dno totalne, dla mnie. Pilot jeszcze jako tako trzymał w napięciu, ale to do jakiejś 40 minuty, myślę że to bardziej przez ciekawosc tego co sie stanie i w ktora stronę pójdzie serial. Nie znam ksiazki również. Nie dam temu serialowi szansy
Apropo Leftoversów potrzebuje drugiego odcinka PL. Jestem już tak zdesperowany że zaakceptuje nawet online. Ma ktoś coś?

American Gods swietne. Stylistyka artystyczna podobna troche do Spartacusa - mrocznie, krwawo, troche przemocy i seksu. Sporo odniesien do mitow, troche #mindfuck'ow

Jak komus podoba sie Leftovers to pozycja obowiazkowa.

Kurwa mać, czy Wam się kiedykolwiek udało coś pobrać ze strony trt.pl ?

Co za zjebana strona. Tyle razy już próbowałem i nie da rady. W pewnym momencie wywala błąd pobierania.

American Gods swietne. Stylistyka artystyczna podobna troche do Spartacusa - mrocznie, krwawo, troche przemocy i seksu. Sporo odniesien do mitow, troche #mindfuck'ow

Jak komus podoba sie Leftovers to pozycja obowiazkowa.
Już miałem ściągać ale po tym poście od razu mi się odechciało. Spartakus to jeden z najchujowszych seriali jakie widziałem w życiu haha co za gówno. Nie wiem jak ja dałem rade obejrzeć cały 1 sezon. :lol::lol:

Już miałem ściągać ale po tym poście od razu mi się odechciało. Spartakus to jeden z najchujowszych seriali jakie widziałem w życiu haha co za gówno. Nie wiem jak ja dałem rade obejrzeć cały 1 sezon. :lol::lol:

Spartacus mial fabule na poziomie obecnego sezonu Prison Break. American Gods fabularnie jest kilka polek wyzej. Mysle, ze warto sprawdzic pilota, chociaz na pewno nie przypadnie kazdemu do gustu bo nie jest latwy w odbiorze.

Stylistycznie to jest artyzm wg ‌‌Bryan'a Fuller'a, a serial nie ma nic wspólnego ze Spartacusem, no może oprócz lejącej się posoki i kilku latających kończyn ;) Bardziej bym go przyrównał do Hannibala. Tak jak pisałem wcześniej, wolałbym, żeby za ekranizację książki Gaimana zabrało się HBO, żeby nie robił tego Fuller, no ale zobaczymy.

Obejrzałem dosłownie przed chwilą S03E01 The Leftovers. Wow. Dawno tego nie miałem - wszystkie moje emocje i uczucia zostały ze mnie wyrwane, wymieszane, poskręcane, podeptane i wrzucone we mnie ponownie. Po prostu wow. Genialne jest to dzieło, które oglądać teraz możemy, mega na mnie działa to co się tam dzieje.

Nie wiem czy czekać, aż pojawi się cały sezon i obejrzeć na raz, czy oglądać co tydzień jeden.

Obejrzeliście już najnowszy odcinek Prison Break?

Oglądam z jakimiś chujowymi napisami i to jest nieporozumienie.

Miałby ktoś wersję z poprawnymi polskimi napisami ?

Back