Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Fanbase tego serialu zrobił się tak spierdolony że szkoda nawet o nim pamiętać...13 reasons why - całkiem spoko
Dlaczego używasz jakiś dziwnych słow? Musiałem googlować.Fanbase tego serialu zrobił się tak spierdolony że szkoda nawet o nim pamiętać...
Ja najpierw obejrzałem bez czytania żadnych recenzji i komentarzy, od razu lepiej.Fanbase tego serialu zrobił się tak spierdolony że szkoda nawet o nim pamiętać...
Też. Zobaczyłem na imdb 9.2 to odpaliłem. Ocena może przsadzona, ale oglądsało sie dobrze.Ja najpierw obejrzałem bez czytania żadnych recenzji i komentarzy, od razu lepiej.
Nowe leftoversy, ktoś coś?
-Now, who else thinks changing to a HooliChat log-in is hella lame?
Madison, Allison, Jennifer, Stephanie, Quinn, Ingrid, Kaylee...
- Oh, no.
- Amber, Sarah, Janelle... Carl.
Now, Carl... you said the new sign-in page made you nervous.
@Hanghttp://s1.premiumy.pl/download,process,270662d35e.htmlA zapodał by ktoś linka do tego trzeciego odcinka Prison Break z polskim lektorem?
![]()
2 sezon był spoko ?BCS sezon 3Po wkroczeniu Gustavo do gry, akcja jest coraz lepsza.
Wszystkie trzymają poziom, wiadomo im dalszy sezon tym bliżej do tego co było w Breaking Bad.2 sezon był spoko ?
2 sezon był spoko ?
American Gods dno totalne, dla mnie. Pilot jeszcze jako tako trzymał w napięciu, ale to do jakiejś 40 minuty, myślę że to bardziej przez ciekawosc tego co sie stanie i w ktora stronę pójdzie serial. Nie znam ksiazki również. Nie dam temu serialowi szansyZabieram się za pierwszy odcinek American Gods, nie czytałem książki i nie wiem czego się tutaj spodziewać.
Jeszcze dodam, że wciągam się w Leftovers. Póki co pierwszy sezon.
W takim razie proponuje przeczytać.Nie znam ksiazki również.
Już miałem ściągać ale po tym poście od razu mi się odechciało. Spartakus to jeden z najchujowszych seriali jakie widziałem w życiu haha co za gówno. Nie wiem jak ja dałem rade obejrzeć cały 1 sezon.American Gods swietne. Stylistyka artystyczna podobna troche do Spartacusa - mrocznie, krwawo, troche przemocy i seksu. Sporo odniesien do mitow, troche #mindfuck'ow
Jak komus podoba sie Leftovers to pozycja obowiazkowa.

Już miałem ściągać ale po tym poście od razu mi się odechciało. Spartakus to jeden z najchujowszych seriali jakie widziałem w życiu haha co za gówno. Nie wiem jak ja dałem rade obejrzeć cały 1 sezon.![]()