Tar-Ellendil
Vale Tudo Championship
Ja utknąłem przy drugim sezonie.Oglądał ktoś już nowe Fargo? Recenzje zbiera bardzo pozytywne i zapowiada się, że Noah Hawley znowu odjebał perełkę
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ja utknąłem przy drugim sezonie.Oglądał ktoś już nowe Fargo? Recenzje zbiera bardzo pozytywne i zapowiada się, że Noah Hawley znowu odjebał perełkę
2 sezon dla mnie na tym samym bardzo wysokim poziomie co 1. Czemu utknąłeś?Ja utknąłem przy drugim sezonie.
Za dużo innych seriali do nadrobienia.2 sezon dla mnie na tym samym bardzo wysokim poziomie co 1. Czemu utknąłeś?
Znam ten ból. Niemniej nie poddawaj się i dokończ bo warto :)Za dużo innych seriali do nadrobienia.
No, no , no - Kaniel Outis "wyruchał" Abu Ramala. Ciekawie się zakończył ten odcinek.

I tak teraz wszyscy są w dupie
no właśnie, bo mój angielski jest jaki jest... Oni po tej nieudanej ucieczce trafili do jakiejś specjalnej celi czy jak?
Izolatka
Tabu jest robione przez tego samego reżysera.Poleci ktoś jakiś dobry serial w stylu Peaky Blinders ?
Taboo jest w podobnym angielskim klimaciePoleci ktoś jakiś dobry serial w stylu Peaky Blinders ?
a ile jeden odcinek wazy?480p czy 720p?
a ile jeden odcinek wazy?
to hd, dzieki wielkie700/1200
to hd, dzieki wielkie
Nie ciebie pytałem głąbie.Won,Wyręczę Voranka. Link do paczek masz w spoilerze, bo jest ich sporo.

Na chwałę szefa!Bo karma wróci.Musiałbym nie mieć RiGCzu by wstawiać tutaj Plebanie
Macie jakieś namiary na 1 sezon The Leftovers ???