Seriale

Wreszcie HBO oficjalnie podało datę premiery Westworld - serial startuje 2 października. Z tej okazji, jeszcze raz wrzucam jeden z najlepszych serialowych trailerow jakie widziałem.

No i w końcu pojawiły się suby pl do wszystkich odcinków Hap and Leonard, trzeba nadrobić.

Jak tam Priczer? Obejrzał ktoś do końca? Ja tylko dwa odcinki i było to o dwa za dużo, poprawiło się coś?

Jak tam Priczer? Obejrzał ktoś do końca? Ja tylko dwa odcinki i było to o dwa za dużo, poprawiło się coś?

7851893208_.jpg

Podbijam. Przed chwilą skończyłem. Świetnie sie to ogladało, klimat super. Polecam śmiało:)

Cudny jest ten serial, czekam na drugi sezon. Ten gruby bez zębów najlepszy. Ogólnie wszystkie dzieciaki miażdżą.:lol:

579927392400002700b3383a.jpeg

STRANGERthings_VHSsteelberg-611x750.jpg

tumblr_oaordfIjfK1tksnplo1_500.gif

leo-fonseca-stranger-things-final.jpg

Druga seria Mr. Robota pierwszymi czterema odcinkami sprawiła, że chciałem to rzucić w cholerę, ale piąty odcinek to już sztosidło. Nawet mimo:
twistu z panem ministrem - transem

Nie ma opcji, Nola jest z kosmosu. @Over potwierdzi, chyba że się pomyliłem i ktoś inny zachwalał urodę Noli.
To pewnie ja.

BTW. Ukończyłem Sherlocka i to jest mega cudo. Czekam na dalszą część! W jednym z odcinków najnowszeg seoznu można było się natknąć na mapę Polski, nie wiem czy ktos to dostrzegł? W kazdym razie doceniałem to dzieło z odcinka na odcinek, świetne.

mdorehspgrfqrlrbwqyrtxwjzrxlyvmhzuzyaclcbmgjbjilwaididmkcbkufjguveiodopmowgyrmdewtdksyrngdrbkzzxqngr

Jestem w trakcie 5 sezonu Parks and Recreation - prawie tak dobre jak The Office - i ilekroć pojawia się Ron Swanson mam skojarzenie z @Jakub Bijan :) Kuba pokochałbyś tą postać, jest stworzona dla Ciebie

Back