Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Dobra jakość audio i wideo? Czy tak srednio?5 Odcinek Gry o Tron zajebisty, oj będzie burza w internecie .
Pracujesz w HBO, że już widziałeś ?5 Odcinek Gry o Tron zajebisty, oj będzie burza w internecie .
Pracujesz w HBO, że już widziałeś ?
"Wyciekł" do internetu.
Nazwa releasu ?HBO Nordic udostępniło także jak komuś zależy to znajdzie odcinek wcześniej. Jakość jest dobra.
Jakiś czas temu już pisałem, że wpadłem na spoilery odnośnie tego sezonu ;p
Nazwa releasu ?
HBO Nordic udostępniło także jak komuś zależy to znajdzie odcinek wcześniej. Jakość jest dobra.
Jakiś czas temu już pisałem, że wpadłem na spoilery odnośnie tego sezonu ;p
Chyba ogladajac na kalkulatorze.
Juz jadą do ciebieTo co ja pobrałem miało dobrą jakość na małym monitorze, ale o dziwo teraz mi przestało działać to video.

Juz jadą do ciebie![]()
Ja już jestem na s03e04 powtórki. Piękna końcówka, choć liczyłem na bardziej drastyczne śmierci kilku bohaterów.A wiec kurcze. Koniec. To były 4 kapitalne lata z Banshee. Będę każdemu polecał ten serial, będę do niego wracał co jakiś czas. Ah...
Polskie??Znalazł ktoś napisy dopasowane do got HDTV, a nie tych wycieków?
Tak. Ale nie było pytania, hataki już mają, a ja jestem po seansie.Polskie??
Hold the doorTak. Ale nie było pytania, hataki już mają, a ja jestem po seansie.
Help! Dajcie jakiś fajny serial - thriller, sci fi najlepiej, choć niekoniecznie. Obejrzałem takie:
- Lost
- Prison Break
- Narcos
- TWD
- The 100
- Utopia
- Limitless
- Breaking Bad
- Outsiders
- Mr. Robot
- Sherlock
- House of Cards
Help! Dajcie jakiś fajny serial - thriller, sci fi najlepiej, choć niekoniecznie. Obejrzałem takie:
- Lost
- Prison Break
- Narcos
- TWD
- The 100
- Utopia
- Limitless
- Breaking Bad
- Outsiders
- Mr. Robot
- Sherlock
- House of Cards
Szczęśliwy człowiek. Obejrzał z 5% fajnych serialiHelp! Dajcie jakiś fajny serial - thriller, sci fi najlepiej, choć niekoniecznie. Obejrzałem takie:
- Lost
- Prison Break
- Narcos
- TWD
- The 100
- Utopia
- Limitless
- Breaking Bad
- Outsiders
- Mr. Robot
- Sherlock
- House of Cards