Seriale

@VoRaNeK

Mógłbyś podrzucić takie linki do Narcosa 720p, o ile istnieją :D? Bo na zatoce piratów wszystkie wersje HD mają wbudowane napisy holenderskie lub jakieś inne :(

@VoRaNeK

Mógłbyś podrzucić takie linki do Narcosa 720p, o ile istnieją :D? Bo na zatoce piratów wszystkie wersje HD mają wbudowane napisy holenderskie lub jakieś inne :(

Narcos

odc. 1, 2, 3

720p

Reszta jutro bo skończył mi się na dzisiaj darmowy transfer.

Obejrzałem teraz The strain s02e09
Powoli już mnie ten serial zaczyna wkurwiać
Już któryś raz z kolei bohaterowie mają jak na widelcu jednego z głównych przeciwników, i zamiast napierdalać do niego ze wszystkich luf, to słuchają co on pieprzy, a potem pudłują, bo ten zdążył się oddalić.
Gdzie tu sens, gdzie tu logika?! Jak tak dalej pójdzie, to będzie im jeszcze przez 15 sezonów uciekał.

Gdzieś czytałem, że chyba jest plan na film Deadwooda. Ale ręki nie dam sobie uciąć, coś mi gdzieś się przewijało chyba.

Co jakiś czas takie newsy wpływały, ale tym razem może być inaczej bo i HBO jest na TAK.

Banshee zajebisty, pierwszy sezon moze taka troche telenowela, ale pozniej juz jest git. Poleccie cos rozpierdalajacego co ma moze juz kilka sezonow, ale jest w miare nowe. Tematyka w sumie obojetna, byle nie Walking dead i podobone
suits, supernatural, friends ;D

Jestem po dwóch odcinkach Narcos i już wiem, że raczej jest to serial roku. Co za majstersztyk!

No sek wlasnie w tym ze jest drugi sezon, bo chcialem aby zamkneli cala historię. Wiele jej do opowiedzenia nie zostało.

No wszyscy chyba wiemy jak skonczyl Pablo, wiec co do zakonczenia to zadnego zdziwienia byc nie powinno (nie widzialem calego).
Tytul nieco zwodniczy bo "Narcos" to okreslenie na policje zajmujaca sie narkotykami w USA. Mielismy tego przyklad w The Wire.

"Skazane" zapowiada się na naprawdę dobry serial.

Przedstawienie postaci w pierwszym odcinku bardzo pozytywne, charaktery dobrze napisane, aktorzy grają na zadziwiająco wysokim poziomie. No i Monika Krzywkowska jaka seksowna!

Preacher w maju 2016

COe44tfUkAAfMKP.jpg

Zaraz wezmę się za ostatni odcinek fargo, git serial, Lester przełajza(zwłaszcza w odniesieniu do akcji z końca 9 odc) :D

Zajebiście się to ogląda. Zawsze lubiłem filmiki tego typu, czy ogólnie sceny spoza kamery, któe nie został nagrane lub gagi.

Back