Deadwood Blu-ray 140gb

Deadwood perełka serial ale to jest przesada haha. Szkoda że go uwalili przed czasemFollow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Deadwood Blu-ray 140gb

Deadwood perełka serial ale to jest przesada haha. Szkoda że go uwalili przed czasemDeadwood perełka serial ale to jest przesada haha. Szkoda że go uwalili przed czasem
Zawsze ściągam blu -raye, w końcu mamy 21 wiek.Deadwood perełka serial ale to jest przesada haha. Szkoda że go uwalili przed czasem
Jak przesada jak chcesz odpalić normalnie na TV? Możesz kupić blu-ray albo ściągnąć czysty rip z płyty. Ja tak zawsze robię z najlepszymi filmami/serialami, resztę można oglądać jak cygan ;)
Przeważnie jeden sezon blu ray to 20 - 30 gb, tutaj jest 48 gb więc dużo ponad średnią. Przeważnie starsze produkcje więcej ważą na dysku, musi tutaj chodzić o kompresję.Ja też staram się w dobre jakości ale te 140 GB brzmi konkretnie :D
Z tego co widzę jest już w necie, więc może polski netfliks jest opóźniony.O chuj chodzi z trzecim sezonem The Last Kingdom? Właśnie natrafiłem na trailer od netflixa z podaną datą 19 listopada. Wchodzę na netflixa, a tam tylko dwa sezony![]()
Ehhh... trzeba było kupić hamerykańskie konto.Z tego co widzę jest już w necie, więc może polski netfliks jest opóźniony.
Ehhh... trzeba było kupić hamerykańskie konto.
Albo VPNEhhh... trzeba było kupić hamerykańskie konto.
Skończyłem dzisiaj oglądać Sherlocka i muszę powiedzieć, że tak jak nie lubię seriali, to ten był genialny. Macie coś na ten styl?

nareszcie ktoś obiektywny.ludzie darujcie sobie z tym slepnac od swiatel to jedno z wiekszych polskich żali jakie wyszly i najbardziej przereklamowany serial ever. Nawet to ze to HBO nie zmieni tego, że to gówno niemiłosierne.Dialogi od Vegi i jeszcze te rapy
Jeden odcinek dla beki mozna zobaczyc, ale zeby to oglądać ?![]()
Skończyłem dzisiaj oglądać Sherlocka i muszę powiedzieć, że tak jak nie lubię seriali, to ten był genialny. Macie coś na ten styl?
ludzie darujcie sobie z tym slepnac od swiatel to jedno z wiekszych polskich żali jakie wyszly i najbardziej przereklamowany serial ever. Nawet to ze to HBO nie zmieni tego, że to gówno niemiłosierne.Dialogi od Vegi i jeszcze te rapy

Sherlocka

Ale to nie do mnie tak, do mnie nie.ludzie darujcie sobie z tym slepnac od swiatel to jedno z wiekszych polskich żali jakie wyszly i najbardziej przereklamowany serial ever. Nawet to ze to HBO nie zmieni tego, że to gówno niemiłosierne.Dialogi od Vegi i jeszcze te rapy
Może i tak, może i tak.Ale to nie do mnie tak, do mnie nie.
ok, to podaj polski lepszy serial z tego wieku?ludzie darujcie sobie z tym slepnac od swiatel to jedno z wiekszych polskich żali jakie wyszly i najbardziej przereklamowany serial ever. Nawet to ze to HBO nie zmieni tego, że to gówno niemiłosierne.Dialogi od Vegi i jeszcze te rapy
podaj polski lepszy serial z tego wieku?

??? lubie cie mordo, ale nie rozumiem twojego komentarza,
Mogłoby by być i z tego tysiąclecia. Na jedno wychodzi
Potwierdzam, odegrane tak jak w życiu bywa![]()
LOL.??? lubie cie mordo, ale nie rozumiem twojego komentarza,

Ranczook, to podaj polski lepszy serial z tego wieku?

ok, to podaj polski lepszy serial z tego wieku?
bo dla mnie chabior, frycz, wieckiewicz odjebali mega role. Saful tez dla mnie daje rade jako socjopata.
takze sztywniutko chlopak, bo role poboczne tez kozak. A za dialogi to win tworce ksiazki.