majkelo89
UFC Middleweight
Ojcował jej, ale nie tak jak we wrzutkach @billmurray.W tym serialu to już całkiem dziecko... To on w końcu opiekawał się tą Ciri czy ją dymał?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ojcował jej, ale nie tak jak we wrzutkach @billmurray.W tym serialu to już całkiem dziecko... To on w końcu opiekawał się tą Ciri czy ją dymał?
W tym serialu to już całkiem dziecko... To on w końcu opiekawał się tą Ciri czy ją dymał?
No nie dziw się. Nie czytałem, ani nie grałem w Wieśka. Zawsze jak ludzie pisali to myślałem, że ta Ciri to jakaś dupa Geralta, a tu patrzę na obsadę i jest 8 latka. Więc myślę:
No nie dziw się. Nie czytałem, ani nie grałem w Wieśka. Zawsze jak ludzie pisali to myślałem, że ta Ciri to jakaś dupa Geralta, a tu patrzę na obsadę i jest 8 latka. Więc myślę:
Przecież ona ma 17 lat z tego co ludzie piszą.Przecież pierwszy sezon będzie bazował na pierwszych tomach opowiadań, a tam Ciri ma od 6 do 11 lat w momencie gdy się pojawia, także wybór aktorki jak najbardziej zrozumiały. Pewnie w następnych sezonach już ktoś inny będzie grał Jaskółkę i postarzą ją jak aktorów w GoT, bo 14 latka plądrująca wioski z bandą będzie wyglądała tragikomicznie.
Przecież pierwszy sezon będzie bazował na pierwszych tomach opowiadań, a tam Ciri ma od 6 do 11 lat w momencie gdy się pojawia, także wybór aktorki jak najbardziej zrozumiały. Pewnie w następnych sezonach już ktoś inny będzie grał Jaskółkę i postarzą ją jak aktorów w GoT, bo 14 latka plądrująca wioski z bandą będzie wyglądała tragikomicznie.
I to czarnaFringilla jest.
Odpalam Line of Duty, zobaczymy o co taki szum :p
Moje top 3 razem z The Wire i The Sopranos. Uwielbiam. Christina HendricksZaczynam właśnie Mad Mena, zapowiada się.
Ta babka mnie kupiła już w pierwszym odcinku.Moje top 3 razem z The Wire i The Sopranos. Uwielbiam. Christina Hendricks
Roger Sterling
Moje top 3 razem z The Wire i The Sopranos. Uwielbiam. Christina Hendricks
Roger Sterling
No ta młoda teraz fajna teżU mnie Szipka na TOPie ... tak ładnie wyrosła
@Tar-Ellendil no niestety, czytając książki masz swoje wyobraźnie bohaterów. Jeszcze większy wpływ mieli na mnie REDzi, że podświadomie patrząc na aktorów konfrontuje ich z tymi przedstawionymi w grze. Do tego, żyjemy w czasach gdzie internet daje pole do popisu xD Trochę żal, aktorek/aktorów i w ogóle całej ekipy, że muszą spotykać się z taką falą hejtu, a przecież obsada to chyba najmniejszy problem o jaki musimy się martwić przy ekranizacji Wieśka (zwłaszcza, że krucjata przeciwko czarnej Ciri przyniosła efekty ). Większość hardcorowych fanów pewnie wolałoby by cosplayerki zamiast aktorów.
Wataha bardzo dobry, pakt podobno też poziom trzymie.Polskie seriale - Wataha i Pakt warto oglądać? Nie miałem jeszcze okazji i teraz rozkminiam
Polskie seriale - Wataha i Pakt warto oglądać?
Wataha bardzo dobry, pakt podobno też poziom trzymie.
warto, szczegolnie Watahe
Też wczoraj z żonką 5 skończyliśmy. Ale te sceny to był majstersztyk, nie wiem czy zwróciłeś uwagę. 15 minut bez cięć, tylko przemieszczająca się kamera, jak w teatrze.Zakończenie 5 odcinka The Haunting of Hill House
Też dobrze wchodzi, ale popić warto niektóre sceny...Zacząłem wczoraj o 2 w nocy oglądać Watahę i wydaje się świetny ale byłem dość mocno wcięty wiec zobaczymy jak na trzeźwo wejdzie
Podzielam twoje obawy, ale nie tylko o Wieśka się boję. Wobec ostatniego sezonu Gry o Tron i adaptacji Władcy Pierścieni też mam obawy. Jestem ogromnym fanem fantasy i cieszę się, że przynajmniej są jakieś produkcje na horyzoncie bo przedtem nie było na to środków.Uwielbiam Heńka Cavilla, ale czuję, że Wiedźmin od Netflixa to będzie straszne gówno. Choć chciałbym się mylić.