lugasek
UFC Middleweight
Jest miesiac darmowy. Ja tam nie korzystam z tego, ale jutro może zobacze, czy są jakieś konta.tyle sprawdzilem, ze mi sie odechcialo
ale mam darmowy sposob na netflixa, wiec moze go sprawdze
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jest miesiac darmowy. Ja tam nie korzystam z tego, ale jutro może zobacze, czy są jakieś konta.tyle sprawdzilem, ze mi sie odechcialo
ale mam darmowy sposob na netflixa, wiec moze go sprawdze
http://ujeb.se/d65vU
dziekuje! a masz moze dostep do odcinkow powyzej s02ep03 po pl bo napisow chyba nikt nie robil.
Dziś zaczęło mi grać w głowie to intro
I tak sobie przypomniałem jaki ten sezon był genialny.
Kiedy będzie 3 sezon?
Ja odpadłem po paru odcinkach six feet. W Mad Mena tez się nie umiałem wkręcić, a obydwa to klasyki pono.
Nie wiem nawet :)
Ja żyję tylko tym pierwszym bo nie chciałem sobie psuć dobrego zdania o tym serialu oglądając drugi sezon :p
Tam jeszcze była taka scena 6 minutowa bez żadnego cięcia - mistrzostwo świata.
Zobaczyłbym sobie coś, ale nie wiem co. Z tych wybitniejszych tylko Six Feet Under mi zostało bo ostatnio zobaczyłem 2 sezony Dextera i jeszcze jak pierwszy mi się bardzo podobał to w drugim już za dużo naiwności imo.
Jak nie oglądałeś South Parka to zazdroszczę - pierwsze sezony, tak gdzieś do 8-go są zajebiste. Potem powoli forma spada. Rick and Morty też mega jak się wkręcisz. Tylko to są kurwa straszne trolle. Ludzie dwa lata czekali na kolejny sezon. W Prima Aprilis wypuścili pierwszy odcinek..... i od tego momentu cisza - zero wieści o kolejnych epizodachJa odpadłem po paru odcinkach six feet. W Mad Mena tez się nie umiałem wkręcić, a obydwa to klasyki pono.
Teraz po skończeniu Banshee złapałem zajawkę na animowańce i zacząłem South Park oglądać od początku, a po nim biorę się za Rick nad Morty. No i po wakacjach nowy sezon Bojacka <3
Mad Men jest genialny. Moje serialowe top 3 za The Wire i Rodziną Soprano.Ja odpadłem po paru odcinkach six feet. W Mad Mena tez się nie umiałem wkręcić, a obydwa to klasyki pono.
Teraz po skończeniu Banshee złapałem zajawkę na animowańce i zacząłem South Park oglądać od początku, a po nim biorę się za Rick nad Morty. No i po wakacjach nowy sezon Bojacka <3
Kilka luźnych odcinków widziałem kupe lat temu więc dla mnie świeżynka :) A z opinii, które słyszałem o R&M nie ma szans żeby mi się nie spodobałJak nie oglądałeś South Parka to zazdroszczę - pierwsze sezony, tak gdzieś do 8-go są zajebiste. Potem powoli forma spada. Rick and Morty też mega jak się wkręcisz. Tylko to są kurwa straszne trolle. Ludzie dwa lata czekali na kolejny sezon. W Prima Aprilis wypuścili pierwszy odcinek..... i od tego momentu cisza - zero wieści o kolejnych epizodach
Ja mam top2. The Wire i The OfficeMad Men jest genialny. Moje serialowe top 3 za The Wire i Rodziną Soprano.
Na PS jest, ale pewnie nie masz dostępu :PGdzie można obejrzeć 3 sezon Twin Peaks? Znam tylko CDA i Chomika, a w cda sie konczy na 5 odcinku
Na PS jest, ale pewnie nie masz dostępu :P
Pewnie tak.Pewnie jakies torrenty?
Ja się właśnie zabieram za The Office, trochę jest tych odcinków.Kilka luźnych odcinków widziałem kupe lat temu więc dla mnie świeżynka :) A z opinii, które słyszałem o R&M nie ma szans żeby mi się nie spodobał
Ja mam top2. The Wire i The Office
http://ujeb.se/eGEoldziekuje! a masz moze dostep do odcinkow powyzej s02ep03 po pl bo napisow chyba nikt nie robil.
Które odcinki, jaka jakosc, jaka wersja jezykowa?Gdzie można obejrzeć 3 sezon Twin Peaks? Znam tylko CDA i Chomika, a w cda sie konczy na 5 odcinku
swego czasu dużo wypełniałem. ale odkąd 4TB dysk mi umarł to jakoś nie mam co wrzucać :(obiecał mi REQ zrobić i od dwóch mcy cisza.
swego czasu dużo wypełniałem. ale odkąd 4TB dysk mi umarł to jakoś nie mam co wrzucać :(
Daj linka do REQ :D
EDIT: a już widzę Love.
Bierz się bierz bo warto jak mało co. Ja pokochałem postacie z tego serialu i jak oglądałem ostatni odcinek było mi kurewsko smutno, ze to już koniec.Ja się właśnie zabieram za The Office, trochę jest tych odcinków.
Właśnie obejrzałem drugi odcinek, leżę ze śmiechu.Bierz się bierz bo warto jak mało co. Ja pokochałem postacie z tego serialu i jak oglądałem ostatni odcinek było mi kurewsko smutno, ze to już koniec.
E. A no i rola tego Pana
to jest po prostu kosmos-gif tez jest z serialu
Właśnie obejrzałem drugi odcinek, leżę ze śmiechu.
link?@Betonowy Krzychu dziś mi się na fb przewinęła informacja, że Rick and Morty wznawiają od 30 lipca :)