Tar-Ellendil
Vale Tudo Championship
Bravo Vince!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Mysle, ze na dobre to sie rozkreci dopiero w 4 sezonie. Koniec trzeciego to dopiero zaczatki takie.Kurde tak chwalicie tego Saula, że chyba nadrobię ten drugi sezon, jak tylko Fargo skończę.
Szkoda, że nie ma już tych wstawek na początku odcinków z Saulem co robi po wydarzeniach w BB. Chyba z 2-3 razy tylko pokazali w tym sezonie.BCS wymiata! Szkoda, że znowu trzeba czekać 9-10 miesięcy. American Gods też się skończyło. Kurwa nie mam co oglądać. Gdzie ta Gra o Tron??!!
Ciekawe ile jeszcze będzie prequelowych sezonów BCS i czy będą jeszcze ukazujące wydarzenia po BB, bo z tego co pamiętam, począkowo, miały być chyba 2 prequelowe a potem sequelowe. Chyba tak planowali.
Szkoda, że nie ma już tych wstawek na początku odcinków z Saulem co robi po wydarzeniach w BB. Chyba z 2-3 razy tylko pokazali w tym sezonie.
Kurwa jeszcze od wczoraj trzyma mnie ten ostatni odcinek. Vince królu! A McKean Emmy ma dostać.
na zatoce pierwsza i 5 pozycja to odcinki 3 i 4.Ogląda ktoś Kingdom? Nie mogę nigdzie znaleźć 3 i 4 odcinka trzeciego sezonu. Na TG, TL.org i BTN (tu zawsze były regularnie) nie ma.
Nie pobieram z publicznych trackerów, ale coś pokombinuję. Dzięki.na zatoce pierwsza i 5 pozycja to odcinki 3 i 4.
http://ujeb.se/svDUTNie pobieram z publicznych trackerów, ale coś pokombinuję. Dzięki.
Dzięki wielkie!
https://tb7.pl/pobierz/66d8835bfdee...vers.S02E01.PL.720p.HDTV.AAC2.0.x264.Ralf.mkvma ktoś Leftovers 2 sezon z lektorem do pobrania?
abstrachujac juz dyskusji o legalnosci filmow, ktore i tak mozna sciagac, to seriale sa legalne, wiecej wiedzy mordo!Nie pobieram z publicznych trackerów, ale coś pokombinuję. Dzięki.
tez polecam w huj, bez kitu w huuuuuuj ;)Oglądał ktoś The Shield? Jeśli nie to polecam w chuj.
Żaden film i serial dosłownie mną tak nie wstrząsnął jak The Shield.tez polecam w huj, bez kitu w huuuuuuj ;)
no jak ktos lubi dobry serial, to vic i ziomki mu to zapewnia! polecam rowniezŻaden film i serial dosłownie mną tak nie wstrząsnął jak The Shield.
Naprawdę petarda serial :)
Bardziej chodzi mi o to, że zarządzam serwerem dedykowanym na który pobieram i zakazałem pobierania z publicznych trackerów, bo potem były bany/problemy :)abstrachujac juz dyskusji o legalnosci filmow, ktore i tak mozna sciagac, to seriale sa legalne, wiecej wiedzy mordo!
no mi, ale nic nie dzialalomam na dysku starą liste, trzeba by posprawdzac. Komuś wysyłałem na maila, moze nawet Tobie.
Już Ci wierze, że wszystkie sprawdziłeś :)no mi, ale nic nie dzialalo
tyle sprawdzilem, ze mi sie odechcialoJuż Ci wierze, że wszystkie sprawdziłeś :)