Seriale

Aaa, no i zapomniałem właśnie dodać. Chodziło o oryginał, bez napisów czy lektora. Bo te wtopione napisy czesto partaczą jakość, więc wrzucam naisy ściągnięte luzem do VLC. Znajdę oryginały?

torrent
oryginalne linki (czyste) mogą już nie działać

Kiedyś ktoś wspominał o jakimś gangsterskim serialu wiele lepszym od Gommory. Nie pamiętam tytułu, co to mogło być?

Jestem po pierwszym sezonie Ballers, którego wciągnąłem raz dwa. Bardzo przyjemny, a że dawno nie oglądałem serialu w którym odcinki mają >40 minut, każdy kończył mi się bardzo szybko, nawet się nie męczyłem oglądajac. Co powiedzieć - świat bogaczy, świat gwiazd. Fajne laski, widoki, fury - ale miło się to oglądało. To, jaki budżet ma ten serial podkreśla chociażby wykupowanie praw do piosenek, które leciały w tle czy na dyskotekach, a które są teraz bardzo popularne w radiu czy gdzieś. The Rocka lubię od małolata, więc jego rola też mi tu przypadła do gustu. Przed obejrzeniem spodziewałem się, ze będzie to typowo o futbolu (w planach mam obejrzenie Friday Night Lights), ale jednak było o drugiej stronie. Polecam.

Jestem po pierwszym sezonie Ballers, którego wciągnąłem raz dwa. Bardzo przyjemny, a że dawno nie oglądałem serialu w którym odcinki mają >40 minut, każdy kończył mi się bardzo szybko, nawet się nie męczyłem oglądajac. Co powiedzieć - świat bogaczy, świat gwiazd. Fajne laski, widoki, fury - ale miło się to oglądało. To, jaki budżet ma ten serial podkreśla chociażby wykupowanie praw do piosenek, które leciały w tle czy na dyskotekach, a które są teraz bardzo popularne w radiu czy gdzieś. The Rocka lubię od małolata, więc jego rola też mi tu przypadła do gustu. Przed obejrzeniem spodziewałem się, ze będzie to typowo o futbolu (w planach mam obejrzenie Friday Night Lights), ale jednak było o drugiej stronie. Polecam.
koniecznie

Film chyba widziałem, ale nie jestem pewny. Swego czasu jarały mnie sportowe filmy, o futbolu właśnie, czy chociażby koszu (którego fanem nie jestem). Wszystko w swoim czasie, będę nadrabiał.

Czytam teraz Karaibską przygodę Mortki i wkręciłem się w pieackie motywy. Ogląda ktoś ten serial - Piraci? Warto za to się zabierać?

Czytam teraz Karaibską przygodę Mortki i wkręciłem się w pieackie motywy. Ogląda ktoś ten serial - Piraci? Warto za to się zabierać?

Ja dałem rade zrobić pierwszy sezon, mocno średni i rozczarowujący, ale czytałem sporo opinii, że w trzecim serial robi się kozak. Na plus kapitalna czołówka

Świetny pilot Stranger Things, nie wiem czy te recki gdzie piszą, że to najlepszy serial Netflixa są na wyrost, ale ogląda się bardzo dobrze + muzyka syntezatorowa, jestem kupiony po całości.

Świetny pilot Stranger Things, nie wiem czy te recki gdzie piszą, że to najlepszy serial Netflixa są na wyrost, ale ogląda się bardzo dobrze + muzyka syntezatorowa, jestem kupiony po całości.
Miałem właśnie pytać czy widziałeś. Serial sztos

Miałem właśnie pytać czy widziałeś. Serial sztos

Jestem po 6 odcinkach. CZYSTA ZAJEBIOZA !!! Ten serial wygląda, jakby leżał gdzieś na półce dobre 30 lat i dopiero teraz ktoś go wypuścił. Bierze garściami z najlepszych tytułów tamtego okresu i nie tylko. Klimacik super, dzieciaki dobrane kapitalnie, muzyka robi robotę. Po prostu czuć mega sentyment do kina lat 80 tych.

Nawet czcionka na napisach jest idealna.

Jakies opinie o drugim sezonie Mr Robot?

Pierwszy odcinek taki jak pierwszy sezon - chwilami bardzo spoko (sekwencja, gdy Elliot opowiada o obecnym życiu jako powtarzalnym ciągu procesów wraz z muzyką i montażem - banger), chwilami tandetnie (przemowa siostrzyczki), ciągle też ten fakdesystemleftsajd klimat, ale to akurat mimo pewnej dozy kiczowatości lubię. Czyli oglądam dalej.

13695017_1034498659965048_1522007804_n.png

Back