BogdanJanusz
UFC Light Heavyweight
Skoro redakcja nie chce robić takich newsów tylko ubolewają nad losem swojego ulubieńca to trzeba brać sprawy w swoje ręce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Prawilny, sztywniutki niczym pindol, gitowy na dzielni tylko frajerzy jedzą makowca pozdro z fartem mordeczko hwdpZajebisty news

Hahaha, naprawdę mocny content, no i prawda w chuj - nawet kolano miał rozjebane. Sean CHAD.Zajebisty news, pełen przydatnych informacji.
@baju w strachu a i Jaska tylko pewniak trzyma na powierzchni![]()
Twojego Adesanje też rozjebał.Hahaha, naprawdę mocny content, no i prawda w chuj - nawet kolano miał rozjebane. Sean CHAD.

To fakt, ale ten po prostu lubi ostatnio przepierdalać walki, których nie powinien. :P Z Pyferem odwinął jeszcze większego lota.Twojego Adesanje też rozjebał.
Tyś tyś tyś
![]()
A zrobiłeś z tego newsa?To fakt, ale ten po prostu lubi ostatnio przepierdalać walki, których nie powinien. :P Z Pyferem odwinął jeszcze większego lota.

Nie, bo płakałem kilka dni w kącie.A zrobiłeś z tego newsa?
![]()
Wiek i przebieg bitewny robi swoje. Kiedyś walczył o swoje legacy by się zapisać w tym sporcie na stałe a gdy mu się to już udało wydaje mi się że gdy masz tyle kasy, tyle ziomków wokół siebie jak Adesanya z którymi możesz podróżować i imprezować to już nie masz po co się starać skoro w licznych posiadłościach masz swoje zdjęcia z wygranych walk które przypominają że już zrobiłeś swoje.To fakt, ale ten po prostu lubi ostatnio przepierdalać walki, których nie powinien. :P Z Pyferem odwinął jeszcze większego lota.
"Syty wilk nie upoluje zająca", "starego lwa to i hieny zjedzą", "gdy tracisz szybkość, zyskujesz czerwony kwadracik na Sherdogu"Wiek i przebieg bitewny robi swoje. Kiedyś walczył o swoje legacy by się zapisać w tym sporcie na stałe a gdy mu się to już udało wydaje mi się że gdy masz tyle kasy, tyle ziomków wokół siebie jak Adesanya z którymi możesz podróżować i imprezować to już nie masz po co się starać skoro w licznych posiadłościach masz swoje zdjęcia z wygranych walk które przypominają że już zrobiłeś swoje.
Potężna wichura łamiąc drzewa trzciną zaledwie kołysze uważaj uważaj uważaj kur znowu pomyliłem coś w tłumaczeniu"Syty wilk nie upoluje zająca", "starego lwa to i hieny zjedzą", "gdy tracisz szybkość, zyskujesz czerwony kwadracik na Sherdogu"
Starożytny chiński mędrzec Coho Nes
Idealna długość newsaSkoro redakcja nie chce robić takich newsów tylko ubolewają nad losem swojego ulubieńca to trzeba brać sprawy w swoje ręce
w sumie w większość użytkowników czyta tytuł i od razu przechodzi do komentarzy 
Krótko, zwięźle i na temat a nie rozpisywanie jak zawodnik podczas picia rano kawy dostał sraczki i przez to wycofuje sie z walkiIdealna długość newsaw sumie w większość użytkowników czyta tytuł i od razu przechodzi do komentarzy
![]()