Sean Strickland skontuzjował bark na kilka dni przed walką a i tak wygrał z Khamzatem Chimaevem

A zrobiłeś z tego newsa?

:roberteyeblinking:
Nie, bo płakałem kilka dni w kącie.

A w temacie, właśnie SS wrzucił wpis, zrobię to:

1778693904523.png

To fakt, ale ten po prostu lubi ostatnio przepierdalać walki, których nie powinien. :P Z Pyferem odwinął jeszcze większego lota.
Wiek i przebieg bitewny robi swoje. Kiedyś walczył o swoje legacy by się zapisać w tym sporcie na stałe a gdy mu się to już udało wydaje mi się że gdy masz tyle kasy, tyle ziomków wokół siebie jak Adesanya z którymi możesz podróżować i imprezować to już nie masz po co się starać skoro w licznych posiadłościach masz swoje zdjęcia z wygranych walk które przypominają że już zrobiłeś swoje.

• Like
Reactions: jut
Wiek i przebieg bitewny robi swoje. Kiedyś walczył o swoje legacy by się zapisać w tym sporcie na stałe a gdy mu się to już udało wydaje mi się że gdy masz tyle kasy, tyle ziomków wokół siebie jak Adesanya z którymi możesz podróżować i imprezować to już nie masz po co się starać skoro w licznych posiadłościach masz swoje zdjęcia z wygranych walk które przypominają że już zrobiłeś swoje.
"Syty wilk nie upoluje zająca", "starego lwa to i hieny zjedzą", "gdy tracisz szybkość, zyskujesz czerwony kwadracik na Sherdogu"

Starożytny chiński mędrzec Coho Nes

Back