Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dla Andryszaka na pewno, widać było jak odetchnął z ulgą kiedy zobaczył sędziego nad sobą.Pięknie przerwana walka Andryszaka ;-)
Wg mnie bardzo dobre przerwanie Łukasza Bosackiego. Widać było że Bosy był cały czas gotowy żeby wkroczyć i dokładnie obserwował co się dzieje, świetny sędzia z niego :) No i sam zawodnik się zgadzał z decyzją bo chyba nie protestował po przerwaniu. To jest waga ciężka. jeden cios może zmienić ci życie, po co ryzykować jak szanse na wyjście z tej sytuacji były minimalne.
To sobie zobacz co robi Longer po przerwaniuJak widać nawet na filmie wszystko po gardzie wchodzi. Wg mnie za wcześnie.
To sobie zobacz co robi Longer po przerwaniu
Raczej ciezko by było skoro byl blisko stanu gdzie trzeba bedzie go budzic.A co ma skakać do góry z radości ?
Raczej ciezko by było skoro byl blisko stanu gdzie trzeba bedzie go budzic.
To ze w tv wyglada ze ciosy ida w garde i nie wyrzadzaja krzywdy, nie znaczy ze tak bylo, sedzia bedacy 50 cm od akcji widzi lepiej.
Raczej to był stan podobny do tego jak , w piłce kopanej zawodnik nie strzela karnego i ma do siebie pretensje. Chciałbym wierzyć w dobrotliwość i opiekuńczość sędziów.
Pięknie przerwana walka Andryszaka ;-)
Ogólnie sędziowanie w KSW trudno ogarnąć.
Kiedyś Andryszak był już prawie w szatni i się wrócił i dokończył Slowinskiego ;-)
Dawajcie przykłady fuck-upów
Jak widać nawet na filmie wszystko po gardzie wchodzi. Wg mnie za wcześnie.
jak on tu konto zalozyl tydzien temu, a ty mu odpisujesz jeszczeJeśli wg Ciebie to za wcześnie to wg. mnie nie masz pojęcia o tym sporcie.
Garda w MMA? nie istnieje.
Nie wierzysz? Połóż się na plecach, załóż rękawice, przyjmij tyle łokci co Michał i ciosów na "podwójną" i wtedy zrozumiesz czemu miał dość.
jak on tu konto zalozyl tydzien temu, a ty mu odpisujesz jeszcze
dobry sedzia jestes i tyle, w ACB dajesz rade
oglądać 0:56min i 1:25min
fachowcy...
Koledzy jak czytam takie stwierdzenia
"Dla mnie sędziowanie na KSW jest bardzo ok"
"Andryszak po tym przerwaniu to dziekowal Bogu"
to śmiać mi się chce...
Pudzian vs. Yusuke Kawaguch ?
Pudzian vs Thompson ?
Chmielewski vs Zikic (17)
Andryszak vs Slowinski
Mamed vs Sakurai ?
Mamed vs Karaoglu ?
Andryszak KSW 43 !
Coś jeszcze ?
A teraz jeszcze powiem jedną rzecz... decyzja w walce Andyszaka jest ukierunkowana na to żeby ten co kamień gotuje i go udusił Różal miał pas KSW.
Możecie się śmiać...Wrócimy do dyskusji.
Bosy to bardzo dobry sędzia. Utkaj już dziub.Nie ma to jak być sędzią we własnej sprawie ;-)
Gratulacje :-)
Nemo iudex in causa sua
Kaszana jakiej nie było...
I grzeczniej proszę...
Bosy to bardzo dobry sędzia. Utkaj już dziub.