Rozwój osobisty: zdolności, moc mózgu, siła woli, zmiana charakteru i naszych cech, oraz nawyków.

Co ciekawe, rozwój osobisty działa wg zasady - im mniej, tym lepiej :suchykarol:

Mniej czasu na pierdółki, rozwój rusza z górki.

Odpowiedz sobie na 3 pytania:

Na co naprawdę idzie mój czas?

Co odkładam od miesięcy lub lat?

Kim chcę być za 12 miesięcy?

Przez 7 dni zapisuj tylko:

Co zrobiłem / Czego nie zrobiłem.

To wystarczy, żeby uruchomić zmianę.

Powoli, małą łyżeczką budował przez dziesięć lat trenowania biegów kondycję, by spróbować odjebać coś takiego. Prawie niemożliwego.

Prawie, bo jeden człowiek już tego dokonał.

Czy Pan Sobania dokona tego?

1000060431.jpg

@Dzihados @Cloud @Jacek Łosak

Co sądzicie o tym, żeby mmarocks.pl wsparł Pana Sobanię w biegu z zawodnikami ufc i w biegu biegów?

Last edited:
Pewnie mnie wyśmiejecie, dlatego nie wrzucam tego Wam do treningu, tylko tu, do treningu :beczka:

Również jestem zdania że lepiej się nie przetrenować i można ćwiczyć znacznie mniej, a skutecznie.

Pamiętacie minutę planków dziennie?

No właśnie. Już testuję na wielkim grubasie w okolicach 65ego roku życia, po trzech miesiącach zaczęło działać (czyli dziadek był jakieś trzy godziny na "mojej" siłowni - minutę dziennie - i już zrzucił 5 kg

(bo to długo budowana nadwaga była :tysoncoffe:)
W poniższym treningu jest to samo, ćwiczymy rzadko i mało, a efekty i tak będą, w dodatku bez przetrenowania. To ma dla mnie znacznie większą wagę, niż pięć serii więcej.

A czas? No właśnie, jak go macie za dużo, to śmiało - na siłownię. Jak nie macie, to zapraszam.

Silne ciało to też silny układ nerwowy.

Powoli, małą łyżeczką budował przez dziesięć lat trenowania biegów kondycję, by spróbować odjebać coś takiego. Prawie niemożliwego.

Prawie, bo jeden człowiek już tego dokonał.

Czy Pan Sobania dokona tego?

View attachment 146543
@Dzihados @Cloud @Jacek Łosak

Co sądzicie o tym, żeby mmarocks.pl wsparł Pana Sobanię w biegu z zawodnikami ufc i w biegu biegów?

:fjedzia:

Back