http://cohones.mmarocks.pl/topic/plotki-ploteczki-userow tu wrzucaj takie info, poza tym wiemy już to od kilku godzin.
Właśnie zastanawiam się nad tym, czy nie liczyć i notować sobie userów, którzy podpadli w ten sposób :-)
w dupach juz sie wam poprzewracalo. to ze szeregowy uzytkownik malinowsky wymyslil i zalozyl sobie temat na newsy to nie znaczy ze wszyscy maja sie obowiazek temu podporzadkowywac. roger gracie w ufc to jest jak najbardziej temat na osobny topic, w ktorym jest miejsce na przjrzysta dyskusje na ten konkretny temat. Tematu Newsy MMA userow nie ma w dodatku w regulaminie, jest za to na stronie dzial Forum MMA opisany jako "wasze newsy ze swiata MMA/BJJ". wiec skonczcie sie szarogesic i wszystkich pouczac
@steyr Po części masz racje, ale jak już zakłada nowy temat to chociaż powinien jakoś szerzej opisać tą informację.
steyr jakoś większość zaakceptowała temat założony przeze mnie i cieszy się on spora popularnością., Redakcja i tak ten temat zamknie i utworzy swój, bedziesz mógłśmiało dyskutować tam. Na forum istnieje Poradnik Forumowicza stworzony przez społeczność forum tak by nie zaśmiecać i nie powtarzać tych samych informacji. Ochłon.
nie zauwazylem zebym byl zdenerwowany. wiekszosc niekoniecznie oznacza slusznosc. powtarzam ze istnieje specjalny dzial dla newsow uzytkownikow tym samym to Twoj temat jest zasmiecaniem:) generalnie mam gdzies czy Twoj temat bedzie istnial czy nie, ale dosrywanie sie do kazdego ze ma umieszczac w nim newsy nie ma zadnej racji bytu. a dzieje sie to ostatnio nagminnie i jest okrutnie irytujace
Nie rozumiem Twojej reakcji. Temat utworzyłem własnie po to by takie jak ten i tak usuwane przez redakcje nie zaśmiecały forum. Jakoś każdy to zaakceptował poza Tobą. Nie dosrywam się do każdego, tylko informuje że taki temat został założony i to działa. Twoja opinia- Twój problem, ja chce by forum działało sprawnie i tyle, nie wyzywam kogoś że założył temat tylko informuje. Tyle.
Tego nie wiesz. Imo , jak jest temat naprwdę godny do odrębnej dyskusji - warto założyć osobny temat. A jak Venom, czy ktoś z redakcji wrzuci podobny (zazwyczaj bardziej rozbudowany) na główną - zamyka ten usera i po sprawie - ot co.:-)
niestety, spojrz w gore napisales "tu wrzucaj takie info" to nie informacja lecz polecenie wydanie w trybie rozkazujacym (jezyk polski i te sprawy) prawde mowiac naprawde nie chce sie pakowac w te dyskusje. tak wiec: WAR ROGER kogo moze dostac w debiucie?
jakby nie bylo temat "newsy uzytkownikow" jest tak zasmiecony ze przegladanie go to masakra, ktos musial by go moderowac z offtopu