Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
O lewe oko mi się obiło że od stójki ma być Daniel Woirin, ale trzeba by to zweryfikować....no właśnie od samego początku kiedy tylko pojawiły się POGŁOSKI na temat możliwego udziału Aśki w TUFie, to bardzo intrygował mnie potencjalny skład trenerski takiego przedsięwzięcia. Wyjazd jednoczesny duetu Derlacz Bońkowski na tak długi czas by był na pewno ciężki dla klubu.
Jakieś info o pozostałych coachach?
Bawi...Hoost jeszcze bawi się w trenerkę? :)
Aśka coś niby wspomniała że Hoost został zaproszony, a co z tego wyniknie to...Co do Hoosta jak pytałem o niego własnie przy pierwszych pogłoskach, to dostałem info od kogoś że on trenować babek nie lubi i raczej na takiego TUFa z babami się nie zgodzi :)
Dawaj tu kawe na ławe a nie się stalujeszAśka coś niby wspomniała że Hoost został zaproszony, a co z tego wyniknie to...
Widzę drogi TYTUSie że dziś masz dzień bez leków i znowu ci się pogorszyło.Dawaj tu kawe na ławe a nie się stalujesz
Znowu się chamsko zachowujesz.Widzę drogi TYTUSie że dziś masz dzień bez leków i znowu ci się pogorszyło.
Ja się nigdy chamsko nie zachowuje. Dziś widzę masz dzień trolowania.Znowu się chamsko zachowujesz.
Jeszcze słowo i będe kibicował Brazolskiemu chłopcuJa się nigdy chamsko nie zachowuje. Dziś widzę masz dzień trolowania.
Pogadamy jak weźmiesz leki, Nara.
Zapewne zbliżone gabaryty, zresztą nie tylko on tak wygląda przy Aśce...Czy on jest niższy niż Joanna ? :)