Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Tak wynika z rankingu. Z resztą gdzie jak nie na Respectones. Trzeba rozpowszechnić tą informację do wtorku.Mateusz Gamrot vs Mateusz Rębecki? @Dijaz ty łobuzie![]()
Właśnie zastanawiam się nad wytypowaniem jakiejś walki, bo dawno w sumie tego nie było. Może w wolnym czasie uda mi się napisać coś o dwóch walkach? ZobaczymyTak wynika z rankingu. Z resztą gdzie jak nie na Respectones. Trzeba rozpowszechnić tą informację do wtorku.
@Cyklop Schabowy @GypsyKing macie chęć napisać dlaczego wygra jeden albo drugi? Warto chyba pochylić się nad tą walką.
To byłoby coś. Fajnie akby jeden stanął po stronie Gamera, a drugi Chińczyka.Właśnie zastanawiam się nad wytypowaniem jakiejś walki, bo dawno w sumie tego nie było. Może w wolnym czasie uda mi się napisać coś o dwóch walkach? Zobaczymy
@Cyklop Schabowy to ja biorę Gamera.To byłoby coś. Fajnie akby jeden stanął po stronie Gamera, a drugi Chińczyka.
Nie zacząłem jeszcze pisać, jednak chciałem wytypować właśnie Gamrota@Cyklop Schabowy to ja biorę Gamera.
Chyba ze juz zaczales pisać to wezme Rebeastiee
Ok biore Chinola.Nie zacząłem jeszcze pisać, jednak chciałem wytypować właśnie Gamrota
Rębecki posiada słabsze cardio które jednak wystarczy na 3 rundy na pełnej *ekhm* ,,".

Właśnie nie mam pomysłu, na początku się rozwijało a teraz stoi w miejscu, spamować im wszędzie albo wyjść poza forum z zabawą, nagłaśniając zabawę, można też pod kontem bukmacherskim podejść, im więcej ludzi tym większe prawdopodobieństwo że będziemy dobrze typować walki które mogą się odbyć w przyszłości i każdy będzie mógł spróbować zarobić, jestem słabym marketingowcem :/@Cyklop Schabowy @Siedem @GypsyKing macie pomysły jak zmotywować większą ilości forumowiczów do udziału w grze? Jakieś materialne nagrody odpadają.
Musaev vs Bartos@GypsyKing na RES24 odbędą się cztery walki w 77.
Odbyć się musi starcie Kamaru Usman vs. Joaquin Buckley.
Prośba o zestawienie 3 walk spośród poniższej listy (najlepiej gdybyś uwzględnił Pratesa i Musaeva):
Ramazan Kuramagomedov
Vicente Luque
Stephen Thompson
Adrian Bartosiński
Michael Page
Kelvin Gastelum
Shamil Musaev
Jason Jackson
Geoff Neal
Michael Morales
Carlos Prates
Sean Brady
Yaroslav Amosov
Belal Muhammad
Leon Edwards
View attachment 125437
View attachment 125438
@Cyklop Schabowy to jeszcze jednak nie czas na półciężką. Trzeba odrobić zaległości w innych dywizjach.
Spoko, będzie na dniach@Siedem we wtorek zrobimy Respectones 24. Potem będę na urlopie, więc przerwa byłaby za długa. Zawalczy cała dywizja 84 kg.
Te walki muszą się odbyć:
Robert Whittaker vs. Reinier de Ridder (nowy nabytek)
Marvin Vettori vs. Brendan Allen
Dricus Du Plessis vs. Khamzat Chimaev (zarówno w Respectones jak i UFC prawilna walka o pas)
Prośba o zestawienie do niedzieli wieczór z pozostałych 15 zawodników 7 walk:
Mamed Khalidov
Israel Adesanya
Caio Borralho
Anthony Hernandez
Paulo Costa
Johnny Eblen
Michel Pereira
Nassourdine Imavov
Jared Cannonier
Roman Dolidze
Sean Strickland
Jack Hermansson
Kevin Holland
Szarabutdin Magomedow
Chris Curtis
View attachment 125435
View attachment 125436
Co myślicie żeby przegrany Holland vs Curtis ustąpił miejsca w rosterze De Ridderowi?
Czy może jeszcze za wcześnie?
Może ustalmy jakieś zasady, od ilu porażek na koncie wyrzucamy zawodnika?

Nie świruj pawiana bo przy pewnych wiatrach niedługo czarnuch będzie twoim mistrzem
Jednego czarnucha mniej.

Wypada walka Gastelum vs Jackson. To już było.Musaev vs Bartos
Prates vs Morales
Usman vs Buckley
Gastelum vs Jackson (tutaj sugeruję aby przegrany opuścił szeregi Respectones)
W takim razie Jackson wypierdala bez walki bo i tak już przegrałWypada walka Gastelum vs Jackson. To już było.
Wskakuje starcie Emmet vs. Silva w 66 kg.

A najlepsze jest to, że Jackoson jest jednym z najlepszych zawodników na matach Kill CliffW takim razie Jackson wypierdala bez walki bo i tak już przegrał![]()

Jak tego skilla przeniesie z mat Kill Cliff na maty Respectones to pomyślimy nad powrotem.A najlepsze jest to, że Jackoson jest jednym z najlepszych zawodników na matach Kill Cliff![]()
Sprawdzimy kosmatego przy okazji kolejnych gal@Cyklop Schabowy prośba o 5 walk w LHW, w tym mistrzowską, do niedzieli wieczór. Na okoliczności gali Respectones 25 szykują się dwie walki mistrzowskie - druga pomiędzy Topurią, a Oliveirą o zwakowany pas LW.
View attachment 125747
View attachment 125746
@GypsyKing dostaniesz nowego zawodnika w dywizji View attachment 125744

To nie jest problem. Ostatecznie nie da się zrobić tak, żeby wszyscy mieli równa liczbę walk. Zauważysz to gdy każdy zawodnik będzie miał ich więcej. Na pewno powinna być podobna liczba walk między zawodnikami, ale jedna w tę czy drugą stronę nie jest problemem. Tak sam jest w realnych federacjach: są mniej i bardziej aktywni zawodnicy. Będą też dochodzić nowi zawdonicy, którzy nie będą mieć żadnych walk na koncie.@Dijaz Jedna rzecz w rankingu LHW nie daje mi spokoju. Chodzi o Yoela Romero, który ma porażkę z Chimaevem z niższej dywizji. Ponieważ została uznana za walkę rankingową, doprowadziło to do sytuacji, w której to zawsze ktoś w rankingu będzie miał o jedno starcie mniej i teraz nie bardzo wiem, co z tym zrobić. Czy nadal uznajemy walkę Romero vs Chimaev za rankingową?