Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
O panie, chciałem to zostawić na Respectones 20. Nie chcę nadwyrężać cierpliwości Lowkinga. A właśnie na 20 gali będą same sztosy, czyli keczłejty typu Islam vs. Topuria, może wyjątkowo coś w innych dyscypliach. Coś jak gale ONE. Mam pomysł żeby forum wymyśliło najciekawsze zestawienia w sportach walki, a matchmakerzy zweryfikują je wybiorą najlepsze.@Dijaz załatwisz jasnego gwinta z typowaniem na walkę o pas? Tylko nadmienić mu musisz że Mamed Prime.
Choć ciekawie też byłoby go przeczytać w razie ewentualnej walki Mameda z Adesanya, no ale to nie wiadomo czy do takiej walki dojdzie.
Nie mogłem za bardzo dać nikogo innego do walki o pas. Przecież nie wrzucę Vettoriego do ddp ;)O panie, chciałem to zostawić na Respectones 20. Nie chcę nadwyrężać cierpliwości Lowkinga. A właśnie na 20 gali będą same sztosy, czyli keczłejty typu Islam vs. Topuria, może wyjątkowo coś w innych dyscypliach. Coś jak gale ONE. Mam pomysł żeby forum wymyśliło najciekawsze zestawienia w sportach walki, a matchmakerzy zweryfikują je wybiorą najlepsze.
Skrobnę cos jesli trzeba. Mogę napisać za a nawet przeciwMamed to dobry pomysł. Osobiście nie wiedzę tu drogi do zwycięstwa, ale może @GypsyKing albo @Cyklop Schabowy pokuszą się o wskazanie drogi do zwycięstwa Mameda?
Gala wyjątkowo zacznie się w środę.

Prime Mamed vs obecny Dricus tak?Środa.
Pisz pisz jak masz ochotę, im więcej tym lepiej.
Ogólnie to punkt widzenia zależy od siedzenia, gdyby do tego miało dojść wtedy, w KSW, to byśmy nie widzieli drogi do zwycięstwa DiplusaMamed to dobry pomysł. Osobiście nie wiedzę tu drogi do zwycięstwa, ale może @GypsyKing albo @Cyklop Schabowy pokuszą się o wskazanie drogi do zwycięstwa Mameda?
Gala wyjątkowo zacznie się w środę.
Tak, Mamed taki jakiego go najlepszego pamiętasz.Prime Mamed vs obecny Dricus tak?
Ten Mamed może go pierdolnąć w stójce nawet teraz, a jeśli nie to może go poddać, bo jest bardziej kompletny, ale rozumiem o co chodzi. To że di+ jest aktualnie mistrzem będzie miało kluczowe znaczenie.@Siedem @GypsyKing pozwolę sobie zakwestionować podejście, że bierzemy pod uwage formę zawodnika z lat świetności. Musielibyśmy traktować w ten sposób wszystkich żeby zabwa miała sens, nie tylko jednego. Wtedy można zrobić kategorię zawodników historycznych, co mogłoby być fajne, ale w tej grze bierzemy pod uwagę aktualne dyspozycje zawodników. Generalnie, ankietowami i tak zagłosują według tego co widzieli ostatnio. Ostatnia walka zawdonka w realu ma decydujący wpływ głosy. Widzę to praktycznie podczas każdego głosowania. Jeśli chodzi o Mameda, do tematu można podejść z innej strony, czyli przedstawić realne atuty Czeczena i mankament rodaka, tak aby ankietowany pomyślał "Jasny gwint! Ten Mamed może to wygrać!". Dlatego fajna jest forma predykcji, gdzie dwóch ekspertów przekonuje jaką drogą obaj zawodnicy mogą wygrać.
Myślę, że na tej gali Alex Pereira i Magomed Ankalaev by odpoczęli. Pozostałe walki w kategorii półciężkiej w dowolnej konfiguracji chyba nie będą mocniejszeJako walka rankingiwa? Jasne. Byle nie było znacznie mocniejszego zestawienia w rozpisce
Zależy, ja nie mam głowy do tych superfajtow na jubileusz, do reszty mogę usiąść i pomyślećKompletnie nie mam ostatnio głowy do kolejnych rozpisek. Może @Siedem i @Cyklop Schabowy mają jakieś pomysły?
Może Musaev?Trwają przygotowania do Respectones 21. Mam już kilka, które muszą się odbyć.
View attachment 123824
@GypsyKing prośba jeszcze 5 walki w 77 z udziałem poniższych zawodników. Jest ich tu 9, więc jednego możesz dobrać.
Colby Covington
Geoff Neal
Yaroslav Amosov
Sean Brady
Ramazan Kuramagomedov
Ian Garry
Kelvin Gastelum
Michael Morales
Stephen Thompson
Nie mamy Musaeva, ALE PODOBA mi się to!Może Musaev?