Respectones MMA Federation

@Dijaz
Mam małą zagwozdkę. Ponieważ została ogłoszona walka Nikita Krylov vs Dominick Reyes, czy mam zmienić od razu zestawienia na galę Respectones, w której zadebiutuje waga półciężka czy mogę poczekać do następnego razu?
Obie opcje są w porządku pod warunkiem, że uda się przeprowadzić tą walkę przed faktycznym starciem w UFC. Reyes walczy dopiero w kwietniu, więc na luzie damy radę.
@Siedem @GypsyKing dawać te walki do niedzieli, bo jeszcze muszę to przygotować. A im wcześniej wrzucicie, tym większa szansa, że ktoś będzie miał czas i ochotę napisać predykcję. Dla chętnych, będzie Gamrot vs. Poirier!

Obie opcje są w porządku pod warunkiem, że uda się przeprowadzić tą walkę przed faktycznym starciem w UFC. Reyes walczy dopiero w kwietniu, więc na luzie damy radę.
@Siedem @GypsyKing dawać te walki do niedzieli, bo jeszcze muszę to przygotować. A im wcześniej wrzucicie, tym większa szansa, że ktoś będzie miał czas i ochotę napisać predykcję. Dla chętnych, będzie Gamrot vs. Poirier!
Wstępnie mam przemyślane ale podeślę jutro:OK:

Będzie.

No to nie zamieniam już, Walkę Krylov vs Reyes zrobi się następnym razem

@Dijaz

Adesanya, Magomedov, Imavov - Pauza
Whitaker - leczy kontuzję, zostaje bez walki.

Waga średnia nr 2.

Dolidze vs Vettori - zakontraktowane więc musi być.
Curtis vs Costą
Khalidov vs Perreira
Chimaev vs Eblen
Borralho vs Hernandez
Du plessis vs Cannonier
Hermansson vs Holland
Strickland vs Allen

Kolejność na karcie dopasuj sam, przepisałem tak jak spisywałem żeby mieć porządek w kajecie.

A to moje bengery.
Rakhmonov vs Usman walka mistrzowska.
Covington vs JDM
Edwards vs Brady
Buckley vs Luque
Jackson vs Bartos
Page vs Amosov
Kuramagomedov vs Neal
BALAS vs Garry
Burns vs Thompson
Morales vs Gastelum
Jeżeli jakies starcie ma się niedlugo odbyć a o nim zapomniałem to zamien @Dijaz .
W głowie mam Respectones a nie co tam się ma dziac za dwa tygodnie :rutekajak:

Co z Respectones 19? Czy rozpiska jest już gotowa?
Smith coś gadał o końcu kariery, także mu podziękujemy. Dovlet Yagshimuradov wchodzi do gry.

1739270453673.png

@Siedem prośba o 4 walki. Wystąpić musi Whittaker. Musi się też odbyć walka mistrzowska (w zasadzie kwalifikują się wszyscy z miejsc 1-6).

1739349559565.png

1739349594333.png

Na kiedy potrzebujesz?
Na teraz czy może być wieczorem?
No i walka o pas trochę nie za szybko?
No ale jak musi to będzie.
Nie ma co czekać do 4 kolejki jak wcześniej. To się nie sprawdziło. Dywizja musi mieć mistrza jak najszybciej. Sam jestem ciekaw kogo wytypujesz. Zapewne DDP. Jeśli dostanie Borza, ktorys z nich będzie mial porażkę. A moze ostatnia szansa dla Mameda. Zanim zacznie przegrywać. Kilku na pewno się kwalifikuje.

Nie ma co czekać do 4 kolejki jak wcześniej. To się nie sprawdziło. Dywizja musi mieć mistrza jak najszybciej. Sam jestem ciekaw kogo wytypujesz. Zapewne DDP. Jeśli dostanie Borza, ktorys z nich będzie mial porażkę. A moze ostatnia szansa dla Mameda. Zanim zacznie przegrywać. Kilku na pewno się kwalifikuje.
Siądę na spokojnie, pomyśle żeby typerzy mieli jakąś rozkminke, ddp n czimajewa pasuje, ale szkoda psuć potencjał, bo możemy to zrobić bliżej gali w której oficjalnie będą mieli się bić.

Napewno w walce o pas nie zobaczysz Mameda z czimajewem, ja miss maczy nie zestawiam.

No i racja. Mameda zestaw z kimś kto stawi mu jakikolwiek opór. :lesnarhappy:
Chcesz walkę magów czy walkę marzeń Polskich fanów?

Ogólnie Mameda w mojej dywizji to traktuje jak PRIME MAMEDA a nie 45 letniego jak jest teraz, więc może być ciekawie.

Już mam 2 zestawienia rozkminione.

Muszę Caio odbudować bo mi pretendentów zabraknie.
Poleciałem w pierwszej kolejce za bardzo z mocnymi walkami.
No ale wnioski wyciągam.
Uczę się szybciej niż Wojsław.

Chcesz walkę magów czy walkę marzeń Polskich fanów?

Ogólnie Mameda w mojej dywizji to traktuje jak PRIME MAMEDA a nie 45 letniego jak jest teraz, więc może być ciekawie.

Już mam 2 zestawienia rozkminione.
Khalidov prime vs Imavov albo Strickland będzie ciekawe.

Back