Respectones MMA Federation

Mam walki, które muszą się odbyć, więc luz.
W ogóle to chciałbym przekazać komuś więcej kategorii wagowych. Nad Respectones pracuje jedynie w pracy, a teraz będę miał trudniejsze warunki. Także pomoc mile widziana. Oczywiście za friko :roberteyeblinking:
@respect @szplin @Papieżak respektujecie?

Planuję też ukłon w stronę matchmakerów w postaci wymieniania ich pod walkami, które zestawili. Te dane trafią do archiwum, skąd wyciągnąłem roczne statystki. Będziecie mogli analizować swoje zestawienia.

Kolejną rzeczą, którą chcę wprowadzić to split decision, jeśli zawodnik wygra1 lub 2 głosami. Jeszcze nie wiem.
Ja to tu od walki jestem a nie meczmejkingu

Mam walki, które muszą się odbyć, więc luz.
W ogóle to chciałbym przekazać komuś więcej kategorii wagowych. Nad Respectones pracuje jedynie w pracy, a teraz będę miał trudniejsze warunki. Także pomoc mile widziana. Oczywiście za friko :roberteyeblinking:
@respect @szplin @Papieżak respektujecie?

Planuję też ukłon w stronę matchmakerów w postaci wymieniania ich pod walkami, które zestawili. Te dane trafią do archiwum, skąd wyciągnąłem roczne statystki. Będziecie mogli analizować swoje zestawienia.

Kolejną rzeczą, którą chcę wprowadzić to split decision, jeśli zawodnik wygra1 lub 2 głosami. Jeszcze nie wiem.
Chcesz dodawać nowe kategorie czy obecnie istniejące komuś oddać?

To co? Na następnej gali Respectones wprowadzamy półciężka czy trochę później?
Na następną galę raczej się nie wyrobię. Najwięcej dłubania mam przy grafikach, a w pracy to nie takie proste. Zacznijmy od początku, czyli ok. 20 top zawodników ze świata. Jeśli masz propozycje, wklej listę, a ja tez zrobię research ze swojej strony.

Moja lista:
Alex Pereira
Magomed Ankalaev
Jiři Prochazka
Jamahal Hill
Jan Błachowicz
Alexandar Rakić
Khalil Rountree Jr
Carlos Ulberg
Nikita Krylov
Azamat Murzakanov
Volkan Oezdemir
Dominick Reyes
Corey Anderson
Dovlet Yagshimuradov
Rafał Haratyk
Johnny Walker (a niech posłuży trochę jako highlight :wink:)
Bogdan Guskov
Rob Wilkinson
Yoel Romero (chyba jeszcze kariery nie kończy)
Ibragim Chuzhigaev
Alonzo Menifield
Oumar Sy

Niepotrzebne skreślić, ewentualnie coś dodać

Oddać. Sobie chciałbym zostawić tylko lekką. Na półciężką i ciężką, które powstaną za niedługo mam już chętnych :goldi:
Mogę coś przyjąć jak nie ma chętnych.

Tyle że 61 i 66 mało atrakcyjne a już mam gówniane 84. No ale mogę to rozwinąć zawsze, tyle że napewno kogoś zwolnię.

Jak nie będzie nikt inny zainteresowany to daj wybór, 2 kategorie bez problemu ogarnę. W sumie ze średnią dopiero zaczynam a mam pewne pomysłu jak kogo prowadzić więc zobaczymy jak to się wyklaruje, w używanych kategoriach to bym musiał zamieszać w kotle do którego ktoś już składników narzucał.

Ps: w średniej dopiero po jednej walce a już następne kategorie szykujecie, jak nie zwiększymy częstotliwości gal to moi chłopcy będą się bić co pół roku

Last edited:
Moja lista:
Alex Pereira
Magomed Ankalaev
Jiři Prochazka
Jamahal Hill
Jan Błachowicz
Alexandar Rakić
Khalil Rountree Jr
Carlos Ulberg
Nikita Krylov
Azamat Murzakanov
Volkan Oezdemir
Dominick Reyes
Corey Anderson
Dovlet Yagshimuradov
Rafał Haratyk
Johnny Walker (a niech posłuży trochę jako highlight :wink:)
Bogdan Guskov
Rob Wilkinson
Yoel Romero (chyba jeszcze kariery nie kończy)
Ibragim Chuzhigaev
Alonzo Menifield
Oumar Sy

Niepotrzebne skreślić, ewentualnie coś dodać
Bida w półciężkiej. Gości z PFL raczej bym nie brał. Wątpię, aby gawiedź ich znała. Poniżej jest moja propozycja. Jaka szkoda, że Nemkov poszedł do ciężkiej.

1737120242862.png

Można ewentualnie wymienić za kilka walk Smitha na Yagshimuradova, bo myślę że ten pierwszy też już za dużo nie zwojuje
Możemy spróbować po wyłonieniu mistrza, czyli po 3 kolejce. Niestety, im dalej zawodni jest od UFC, tym gorzej mu się u nas wiedzie. Możesz pomyśleć nad pierwszymi zestawieniami. Może na Respectones 19 albo 20.

Możemy spróbować po wyłonieniu mistrza, czyli po 3 kolejce. Niestety, im dalej zawodni jest od UFC, tym gorzej mu się u nas wiedzie. Możesz pomyśleć nad pierwszymi zestawieniami. Może na Respectones 19 albo 20.
Obowiązkowo
Alex Pereira vs Magomed Ankalaev
Jan Błachowicz vs Carlos Ulberg
Dla formalności
Jiři Prochazka vs Jamahal Hill
Reszta bez walki na razie, więc układam wedle uznania
Rafał Haratyk vs Ibragim Chuzhigaev
Khalil Rountree Jr vs Azamat Murzakanov
Alexandar Rakić vs Nikita Krylov
Yoel Romero vs Anthony Smith
Corey Anderson vs Dovlet Yagshimuradov
Volkan Oezdemir vs Dominick Reyes
Johnny Walker vs Bogdan Guskov

Obowiązkowo
Alex Pereira vs Magomed Ankalaev
Jan Błachowicz vs Carlos Ulberg
Dla formalności
Jiři Prochazka vs Jamahal Hill
Reszta bez walki na razie, więc układam wedle uznania
Rafał Haratyk vs Ibragim Chuzhigaev
Khalil Rountree Jr vs Azamat Murzakanov
Alexandar Rakić vs Nikita Krylov
Yoel Romero vs Anthony Smith
Corey Anderson vs Dovlet Yagshimuradov
Volkan Oezdemir vs Dominick Reyes
Johnny Walker vs Bogdan Guskov
Prochazja vs. Hill od razu odpada. Wynik głosowania jest z góry znany. Nie robimy walk, które dopiero co odbyły się w realu. Wyjątkami mogą być bardzo wyrówane stacia lub te, które odbyły się dawno temu.
Prośba więc, aby zestawić tych dwóch jegomości z kimś innym.

Prochazja vs. Hill od razu odpada. Wynik głosowania jest z góry znany. Nie robimy walk, które dopiero co odbyły się w realu. Wyjątkami mogą być bardzo wyrówane stacia lub te, które odbyły się dawno temu.
Prośba więc, aby zestawić tych dwóch jegomości z kimś innym.
W takim razie zrobimy
Jiři Prochazka vs Khalil Rountree Jr
Jamahal Hill vs Azamat Murzakanov

@Dijaz
Mam małą zagwozdkę. Ponieważ została ogłoszona walka Nikita Krylov vs Dominick Reyes, czy mam zmienić od razu zestawienia na galę Respectones, w której zadebiutuje waga półciężka czy mogę poczekać do następnego razu?

Back