GypsyKing
UFC Middleweight
U nas liczy się co innegoNie jestem pewien. Mysz u nas walczy w kogutach, ale normalnie chyba w muszej. Warunkami Sean mu odjeżdża. Kurna, sam jestem ciekaw.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
U nas liczy się co innegoNie jestem pewien. Mysz u nas walczy w kogutach, ale normalnie chyba w muszej. Warunkami Sean mu odjeżdża. Kurna, sam jestem ciekaw.

wykonczycie tego RobertaRuchała vs Allen
Jak nie wałek to teraz na pożarcie rzuconywykonczycie tego Roberta

Garrego powtórzyłeś ale w sumie lepsze zestawienie wiec ja zmieniam naGarry vs Covington
Luque vs Kuramagomedov
Jackson vs Neal
Suzuki vs Emmett
Ruchała vs Allen
@Dijaz może być, nic nie powtarzam?
Tutaj walki wieczoru nie ma co najwyżej 2-3 na kartę główną, reszta wstępna
Wikłacz

Demetrious Johnson przecież dopiero co przeszedł na emeryturę, liczyłem że na niej zostanie, prezes musiał mu dobrze zapłacić że już wrócił.

Mamy go na wyłącznośćDemetrious Johnson przecież dopiero co przeszedł na emeryturę, liczyłem że na niej zostanie, prezes musiał mu dobrze zapłacić że już wrócił.![]()
Ooo tego nie słyszałem. Jeśli nie jest już aktywnym zawodnikiem, u nas też nie może być. Być może zdobędzie pas Respectones i odejdzie w stronę zachodzącego słońca.Demetrious Johnson przecież dopiero co przeszedł na emeryturę, liczyłem że na niej zostanie, prezes musiał mu dobrze zapłacić że już wrócił.![]()
Trzeba będzie znaleźć nowego zawodnika. Ciekawe, jak długo jeszcze José Aldo będzie walczył? Jeżeli nie on, to może Mario Bautista?Ooo tego nie słyszałem. Jeśli nie jest już aktywnym zawodnikiem, u nas też nie może być. Być może zdobędzie pas Respectones i odejdzie w stronę zachodzącego słońca.
Przybysz na sestalogie z WikłaczemTrzeba będzie znaleźć nowego zawodnika. Ciekawe, jak długo jeszcze José Aldo będzie walczył? Jeżeli nie on, to może Mario Bautista?

Zastanawiam się czy najlepszych z muszej nie przenieść do koguciej.Trzeba będzie znaleźć nowego zawodnika. Ciekawe, jak długo jeszcze José Aldo będzie walczył? Jeżeli nie on, to może Mario Bautista?
Oby tak byłoByć może zdobędzie pas Respectones i odejdzie w stronę zachodzącego słońca.

Pierwszy wymiataMamy jakiś pas mistrzowski?
w głowie przed produkcją wyglądały lepiej![]()
Nie wiem czy jest z włókna węglowego, czy żelbetu, ale to jest to! Da się dołożyć trochę złota dla zuchwałych?Nr. 2,3,4 to wyglądają trochę jak zegarki czy smartwatch (seria limitowana) dla zwycięzców walk...Mamy jakiś pas mistrzowski?
w głowie przed produkcją wyglądały lepiej![]()

Zależy jaki mamy budżet, jak mamy na lepszego grafika to tak.Da się dołożyć trochę złota dla zuchwałych?
O Panie, tera to jest sztos!Zależy jaki mamy budżet, jak mamy na lepszego grafika to tak.
Ewentualnie mam jeszcze taki.
Na weekend postaram się jeszcze opisać parę innych walk, nie wiem jeszcze jakichPrzypominam, że zbieram wasze predykcje na wybrane przez Was starcia. Taka akcja tylko podczas tej gali! Będzie też mała niespodzianka. Będziecie zaskoczeni.
@Cassius42 możesz się właśnie wykazać ze swoimi analizami.
@Siedem czekamy na zdanie specjalisty.
@GypsyKing oraz @Cyklop Schabowy dzięki za predykcje!
Respectones 10 rozpocznie się we wtorek o g. 12.