Dijaz
KSW Heavyweight
Ekstra. Z mojej perspektywy, fajnie jakby ktoś poświęcił kilka zdań chłopakom z Bellatora.Na weekend postaram się jeszcze opisać parę innych walk, nie wiem jeszcze jakich
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ekstra. Z mojej perspektywy, fajnie jakby ktoś poświęcił kilka zdań chłopakom z Bellatora.Na weekend postaram się jeszcze opisać parę innych walk, nie wiem jeszcze jakich
Co ja mam napisać?Przypominam, że zbieram wasze predykcje na wybrane przez Was starcia. Taka akcja tylko podczas tej gali! Będzie też mała niespodzianka. Będziecie zaskoczeni.
@Cassius42 możesz się właśnie wykazać ze swoimi analizami.
@Siedem czekamy na zdanie specjalisty.
@GypsyKing oraz @Cyklop Schabowy dzięki za predykcje!
Respectones 10 rozpocznie się we wtorek o g. 12.
Typ na wybraną przez Ciebie walkę. Dosłownie po dwa zdania o zawodnikach. Wiedzę masz :) Rzuć okiem na mój profil. Chłopaki przesłali mi już trochę materiału.Co ja mam napisać?
A to może coś jeszcze dopisze wieczoremEkstra. Z mojej perspektywy, fajnie jakby ktoś poświęcił kilka zdań chłopakom z Bellatora.
Typ na wybraną przez Ciebie walkę. Dosłownie po dwa zdania o zawodnikach. Wiedzę masz :) Rzuć okiem na mój profil. Chłopaki przesłali mi już trochę materiału.
Zapraszam również do wzięcia udziału w typowaniu redakcyjnym. Mówię do osób, które jeszcze nie typowały żadnej walki, a były wyznaczoneRespectones 10 zaczynamy we wtorek o godz. 12:00. Zapraszam na największą wirtualną galę w historii wszechświata. Już teraz w całym San Escobar nie ma wolnych miejsc noclegowych.
Nie mogę się doczekać. Czuje nosem ze moje typy siadają 3/0Respectones 10 zaczynamy we wtorek o godz. 12:00. Zapraszam na największą wirtualną galę w historii wszechświata. Już teraz w całym San Escobar nie ma wolnych miejsc noclegowych.
Czyżby kolega @Cyklop Schabowy stracił robotę głównego grafika-rysownika, plakacisty Respectones na rzecz AI...Respectones poszukuje specjalistów od tworzenia za pomocą AI. Chodzi o grafikę oraz proste video. Są darmowe stronki.
Ktoś respektuje?

Nic z tych rzeczy! Ciągle dla nas pracuje. A i tak mu nie płacę. Ale więcej grafik = większa promocja.Czyżby kolega @Cyklop Schabowy stracił robotę głównego grafika-rysownika, plakacisty Respectones na rzecz AI...
Ale tak to bywa że ludzi zastępuje się maszynami... gdy organizacja się rozwija...
To widzę że to nie jest już jednoosobowa firma jaka była na początku, a korporacja z zarządem itd. tylko żeby nie założyli pracownicy związku zawodowego w Respectones i nie zmienili szefa, który pewnie niedługo będzie w rankingu Forbes'a, a przynajmniej w 100 najbardziej wpływowych ludzi 2025 wg. magazynu The Times...Nic z tych rzeczy! Ciągle dla nas pracuje. A i tak mu nie płacę. Ale więcej grafik = większa promocja.

To widzę że to nie jest już jednoosobowa firma jaka była na początku, a korporacja z zarządem itd. tylko żeby nie założyli pracownicy związku zawodowego w Respectones i nie zmienili szefa,

który pewnie niedługo będzie w rankingu Forbes'a, a przynajmniej w 100 najbardziej wpływowych ludzi 2025 wg. magazynu The Times...![]()
![]()

Masz potencjałWisienką na torcie gali Respectones 11 będzie starcie Ilia Topuria vs Aljamain Sterling. Obaj są bardzo dobrymi zawodnikami, natomiast skupmy się na ocenie ich szans na zwycięstwo.
"El Matador" to świetny stójkowicz, który potrafi mocno i precyzyjnie uderzyć. W większości swoich walk dąży do nokautu. "Funkmaster" z kolei nie jest typowym finisherem. To solidny zapaśnik, który woli zyskiwać kontrolę w parterze i właśnie tu będzie szukał drogi do wygranej. Wydaje mi się jednak, że ten plan może nie wypalić. Gruzin bowiem radzi sobie nieźle, jeśli chodzi o obronę przed obaleniami, poza tym w parterze też nie jest ułomkiem, o czym już mogliśmy się przekonać. Jamajczyk z pewnością nie będzie miał łatwego zadania.
Ostatecznie uważam, że Ilia będzie próbował rozbić Aljamaina ciosami i w końcu mu się uda, choć nie w ciągu pierwszych pięciu minut.
Typ: Ilia Topuria przez nokaut w drugiej rundzie.

Pytasz dzika czy sra w lesie?@Cassius42 szukam rzetelnego eksperta od statystyk.
Czy na zlecenie Respectones mógłbyś przeprowadzić research, w których rundach najczęściej kończą się walki przed czasem? Oddzielnie dla walk 3 i 5 rundowych. Im więcej walk zbadasz tym wynik będzie precyzyjniejszy. Chodzi o statystykę typu: 1R - 25%, 2R - 45% itd.
Jesteś w stanie podjąć się zadania?
To trzeba tak.

@Cassius42 jak się okazuje to leszcz co nie potrafi takiej analizy przeprowadzić.@Cassius42 szukam rzetelnego eksperta od statystyk.
Czy na zlecenie Respectones mógłbyś przeprowadzić research, w których rundach najczęściej kończą się walki przed czasem? Oddzielnie dla walk 3 i 5 rundowych. Im więcej walk zbadasz tym wynik będzie precyzyjniejszy. Chodzi o statystykę typu: 1R - 25%, 2R - 45% itd.
Jesteś w stanie podjąć się zadania?
Bo jego wpisy to chuj, a nie analiza xD. Jedynie bezrefleksyjne kopiowanie statystyk z Tapology.To trzeba tak.
trzeba go podpuścić
@Cassius42 jak się okazuje to leszcz co nie potrafi takiej analizy przeprowadzić.

Tu wystarczy że znajdzie liczby i obliczy procentyBo jego wpisy to chuj, a nie analiza xD. Jedynie bezrefleksyjne kopiowanie statystyk z Tapology.![]()

O, nieprawda. Kolega też interpretuje dane, dość celnie nawet, ale tu akurat chodzi o statystykę. Najwyżej sam ogarnę za jakiś czas.Bo jego wpisy to chuj, a nie analiza xD. Jedynie bezrefleksyjne kopiowanie statystyk z Tapology.![]()
Sam pan jesteś kopią św. JP IIBo jego wpisy to chuj, a nie analiza xD. Jedynie bezrefleksyjne kopiowanie statystyk z Tapology.![]()
a ja nie uważam się za wielkiego analityka, a co do bezrefleksyjnego kopiowania, to używam jeszcze BoxRec... 

a tu takie rzeczy...

A te dane to z UFC czy KSW, bo chyba nie ze wszystkich organizacji MMAO, nieprawda. Kolega też interpretuje dane, dość celnie nawet, ale tu akurat chodzi o statystykę. Najwyżej sam ogarnę za jakiś czas.
W Respectones zbyt wiele walk kończy się w R2. Muszę to porównać z realnymi danymi.

To może kolega by to zrobiłTo trzeba tak.
trzeba go podpuścić
@Cassius42 jak się okazuje to leszcz co nie potrafi takiej analizy przeprowadzić.
a dla mnie to bardziej matematyka (liczenie) co mnie za bardzo nie kręci, bo ja wolę zagłębiać się w rekordy zawodników... wychodzą wtedy fajne ciekawostki itp. 
go zastąpią... a swoją drogą Dana Biały to chyba nie prowadzi takich dogłębnych analiz... Czyli ponownie UFC jest w d...

Bo to poważna organizacja! Nie taka, gdzie trener mówi, że jego podopiecznym nie opłaca się kończyć rywali... a zestawienia są dobre, dlatego wychodzą poza pierwszą rundę. Dana Lewandowski ze Strikeforce.ufc cieszyłby się jak u niego też tak było...W Respectones zbyt wiele walk kończy się w R2. Muszę to porównać z realnymi danymi.
się martwią i analizują