Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Mistrzem jeszcze nie jest. Walka mistrzowska odbędzie się w czwartej kolejce. Ale z rankingu wynika, że będzie pierwszym pretendentem.No i Yair mistrzem piórkowej![]()
Volk - Yair? I Max w eliminatorze?Mistrzem jeszcze nie jest. Walka mistrzowska odbędzie się w czwartej kolejce. Ale z rankingu wynika, że będzie pierwszym pretendentem.
Max ma jedną zaległą walkę. Jeśli wygra przed czasem, wtedy wyprzedzi Volka i będzie drugim pretendentem. Jeśli wygra przez decyzję, w sumie też nim będzie.Volk - Yair? I Max w eliminatorze?
Belial - ShavkatProśba o zestawienie tylko dwóch walk w dywizji półśredniej spośród poniższej listy. Brakuje mi do Respectones 9.
Adrian Bartosiński
Belal Muhammad
Colby Covington
Geoff Neal
Ian Garry
Jack Della Maddalena
Jason Jackson
Kamaru Usman
Kelvin Gastelum
Leon Edwards
Michael Morales
Michael Page
Ramazan Kuramagomedov
Shavkat Rakhmonov
Vicente Luque
Yaroslav Amosov

Na Respectones 10 koniecznie superfight w kategorii ciężkiej: Pudzian vs Ngannou. Ogromne chłopiska na ogromną galęAktualizacja rankingów po Respectones 9:
View attachment 107340
View attachment 107341
View attachment 107342
Pora rozpocząć prace nad Respectones 10. To będzie największa gala w historii MMA!

Jeśli mamy Gasteluma to nie widzę przeszkod zeby wziąć PratesaNiech tylko pokona kogoś mocniejszego i go weźmiemy. Był chyba jakiś temat jego następnej walki?
Edit. A widzę, z Pejdżem. No no, zobaczymy, niech pokona kogoś z rankingu.

Czekamy co Krtek zmontuje i chyba prezes ma juz gotowych kilka zestawien jak co galeCo dajemy na walkę wieczoru? Usman vs Page czy Maddalena vs Edwards?
@Cyklop Schabowy dokładnie tak. Mam już kilka walk od siebie, a ME będzie starcie pomiędzy OMalleyem, a Johnsonem o mistrzostwo w 61 kg. Wszystkie zestawienia, a będzie ich w sumie 15, pojawią się po propozycjach od @Siedem .Czekamy co Krtek zmontuje i chyba prezes ma juz gotowych kilka zestawien jak co gale
Jedyny co rozdupi pudlaa ME będzie starcie pomiędzy OMalleyem, a Johnsonem

Nie jestem pewien. Mysz u nas walczy w kogutach, ale normalnie chyba w muszej. Warunkami Sean mu odjeżdża. Kurna, sam jestem ciekaw.Jedyny co rozdupi pudla
MIGHTY MOUSE!![]()
Może wysokie IQ Johnsona zrobi różnicę ;-)Nie jestem pewien. Mysz u nas walczy w kogutach, ale normalnie chyba w muszej. Warunkami Sean mu odjeżdża. Kurna, sam jestem ciekaw.